Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
Merhaba teravet,
benim için de erkek bebek için bakabilir misiniz. Sadece son 2 adet tarihimi saati ile biliyorum, daha öncekilerin sadece gününü kaydetmiştim.
23 Ocak
18 Şubat
15 Mart saat sabah 09:00
12 Nisan... saat akşam 19:00

adetin çok düzensiz aslında. 27 nisan sabahı 9 da olsun adet olursan saatiyle yaz ve ilaç alma

7 mart 15 00

2 nisan 11 30

28 nisan10 00 10 30 arası

kız bebek için rica edeceğim

önceki ay hesaplamayı yapmıştın trevet kardeş biz verdiğin saate sadık kalamdık ve bu ay satii tuturmak istiyorum

7 mart 15 00

2 nisan 11 30

önceki ay hesaplamayı yapmıştın trevet kardeş biz verdiğin saate sadık kalamdık ve bu ay satii tuturmak istiyorum

önceki adetlerini de yazabilir misin? adetlerin çok düzenli soğan kürü vs yaptın mı? yaptıysan hangi ay ve kaç gün?

teravetcim sende sçs cihazı mı var .onunlamı hesaplama yapıyorsun. bende o cihazdan almak istiyorum

7 mart 15 00

2 nisan 11 30

bu 136 cı sayfaya yazmıştım oradan forvetliyorum

tervat benimkinide hesaplayabilirmisn?

10 şubat 2010 saat 15.30

7 mart 2010 saat 15,00

2 nisan 2010 saat 11,30

kız istiyoruz nasipse tabiiki cinsiyeti önemli değil eli ayağı sağ salim olsun yeter ama 2 oğlumuz var 1 kız fena olmaz değilmi?

evet aralıkta şılma yaptırmıştım negatif sonra soğan kürünü 13 gün uyguladım soğan kürü sayesninde normale döndüm bekarkende saat gibi işlerdi evlendikten sonra yok klomen yok çatlam iğnesi düzenimi bozmuştu soğan kürü mucize oldu

selam teravet..ben bugun saat 12 de az önce yani hasta oldum...((((
erkenmi sence.sanki biraz erken geldi..ama bu ay 2 kutu antibiyotik içtim mecburiyetten...
bu ay bana yeni saat verebilirmisin...erkek için..
dediğin saatlerde yine hisstmeye çalışcam ovulasyonu....

6 mayıs öğle 14.30 sonra 5-6 gün yasak.hamile kalmazsan 24 mayıs sabahı adet olursun.

aşılama neden yaptırdın.

Son düzenleme:

bacım ilaç alınca dediğim zaman tutmaz ki.
dediğin saatte hafif bir leke mi geldi akıntının devamı var mıydı? hatırlıyosan geçen aylarda 1 damla gelmişti senden ertesi güne kadar hiç gelmemişti ama ertesi gün asıl kanama başlamıştı. yine öyle mi oldu yoksa tam olarak kanama başladı mı?
bence 12 mayıs sabahı 8-9 gibi erkek için iyi bir zaman. ama son dönem kısa sürmüş. öncesinde de olabilirsin yani.

Son düzenleme:

yok teravetcim akıntı falan değil direkt regl....ilaç sebep oldu galiba ben yarın yada ertesi gün bekliyordum..fisfisfis

6 mayıs öğle 14.30 sonra 5-6 gün yasak.hamile kalmazsan 24 mayıs sabahı adet olursun.

aşılama neden yaptırdın.

canım ben geç evlendim40 yaşımda zaman kaybı olmasın diye yaptırdım benim tüm tahlilerim çok iyi çıkmıştı eşimdede sorun yok anne olamam yaşım ,ilerledi diye hemen aşılamaya giitim ondan birde dr acele ettiriyorlar ya aşılama ya tüp galiba para için 8 dr giitim rahim flmi çektirdim ve hepsi süper hormonlara sahipsin doğal olur dediler işte şimdi 41 yaşındayım ama olmadı

aşılama neden yaptırdın.

hımmm eyvahhh eyvahhh bunu eşime nasıl anlatırum bu ay yinemi sakata geliyorum eşim 20 gündür görevli şehir dışında anlayacağın zaten fazla rejimli olmuş oluyor 5 veya 6 gün beklermi acaba oyyyyyyyyy oyyy neyse deneyeceğiz inşallhhh sağol kardeş süpersin inşallh burda diğer arkadşlardan olumlu haberler alırız

:kedi: Isinize karismak gibi olmasin da, korunabilirsiniz o 5 6 gunde :))

banada bakarmisin lütfen erkek bebek icin
sat:26-02-2010 saatgece :01:00
27-03-2010saatgece:00-00
simdi sanirim hamileyim tam bilmiyorum bir hafta gecikti baka bilirmisina.s.

sadece kesin olarak 10.04.2010- 11.04.2010 iliskiye girdim bilmiyrum acaba bende kist gibi bir rahatsizlikta olabilir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…