sabah kalktığımda bişi yoktu ama öglen yemeğine gittiğimde aedt olmuştum 22 mart yani sabah 8 ila öglen 12 arası bir saat nasıl yapcaz kii..illa tam saat mi olmalı yaa
Merhaba teravet,
benim için de erkek bebek için bakabilir misiniz. Sadece son 2 adet tarihimi saati ile biliyorum, daha öncekilerin sadece gününü kaydetmiştim.
23 Ocak
18 Şubat
15 Mart saat sabah 09:00
12 Nisan... saat akşam 19:00
7 mart 15 00
2 nisan 11 30
28 nisan10 00 10 30 arası
kız bebek için rica edeceğim
önceki ay hesaplamayı yapmıştın trevet kardeş biz verdiğin saate sadık kalamdıkve bu ay satii tuturmak istiyorum
7 mart 15 00
2 nisan 11 30
28 nisan10 00 10 30 arası
kız bebek için rica edeceğim
önceki ay hesaplamayı yapmıştın trevet kardeş biz verdiğin saate sadık kalamdıkve bu ay satii tuturmak istiyorum
bu 136 cı sayfaya yazmıştım oradan forvetliyorum
tervat benimkinide hesaplayabilirmisn?
10 şubat 2010 saat 15.30
7 mart 2010 saat 15,00
2 nisan 2010 saat 11,30
kız istiyoruz nasipse tabiiki cinsiyeti önemli değil eli ayağı sağ salim olsun yeter ama 2 oğlumuz var 1 kız fena olmaz değilmi?
evet aralıkta şılma yaptırmıştım negatif sonra soğan kürünü 13 gün uyguladım soğan kürü sayesninde normale döndüm bekarkende saat gibi işlerdi evlendikten sonra yok klomen yok çatlam iğnesi düzenimi bozmuştu soğan kürü mucize oldu
selam teravet..ben bugun saat 12 de az önce yani hasta oldum...((((
erkenmi sence.sanki biraz erken geldi..ama bu ay 2 kutu antibiyotik içtim mecburiyetten...
bu ay bana yeni saat verebilirmisin...erkek için..
dediğin saatlerde yine hisstmeye çalışcam ovulasyonu....
teravetcim sende sçs cihazı mı var .onunlamı hesaplama yapıyorsun. bende o cihazdan almak istiyorum
bacım ilaç alınca dediğim zaman tutmaz ki.
dediğin saatte hafif bir leke mi geldi akıntının devamı var mıydı? hatırlıyosan geçen aylarda 1 damla gelmişti senden ertesi güne kadar hiç gelmemişti ama ertesi gün asıl kanama başlamıştı. yine öyle mi oldu yoksa tam olarak kanama başladı mı?
bence 12 mayıs sabahı 8-9 gibi erkek için iyi bir zaman. ama son dönem kısa sürmüş. öncesinde de olabilirsin yani.
6 mayıs öğle 14.30 sonra 5-6 gün yasak.hamile kalmazsan 24 mayıs sabahı adet olursun.
aşılama neden yaptırdın.
6 mayıs öğle 14.30 sonra 5-6 gün yasak.hamile kalmazsan 24 mayıs sabahı adet olursun.
aşılama neden yaptırdın.
hımmm eyvahhh eyvahhh bunu eşime nasıl anlatırum bu ay yinemi sakata geliyorumeşim 20 gündür görevli şehir dışında anlayacağın zaten fazla rejimli olmuş oluyor 5 veya 6 gün beklermi acaba oyyyyyyyyy oyyy neyse deneyeceğiz inşallhhh sağol kardeş süpersin inşallh burda diğer arkadşlardan olumlu haberler alırız
:kedi: Isinize karismak gibi olmasin da, korunabilirsiniz o 5 6 gunde :))
banada bakarmisin lütfen erkek bebek icin
sat:26-02-2010 saatgece :01:00
27-03-2010saatgece:00-00
simdi sanirim hamileyim tam bilmiyorum bir hafta gecikti baka bilirmisina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?