Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
23 24 arası olmamasının sebebide sancım tekrar başladı 23 civarı bende çatlamışmıdır acaba diye emin olamadım.o sebepten 2ye doğru oldu...

teravet selam...
dr sabah yum çatlamış dedi..yani hissettiğim sancı yum çatladığı sancıymış..ama 1,5 2 civarı oldu..ne dersin oğluş gelirmi.....

bence güzel bi zaman. ilişki 1,5-2 gibi oldu dimi? sancı da 22 civarıydı. iyi bnce. sen aynı doktora gidiyosun dimi her gün gitmene bişey demiyo mu? cinsel perhiz var mıydı? kaç gündü?

teravet merhaba . daha önce de yazmıştım . ama adetlerin 28 gün üstü gün veremem demiştin . acaba şimdi verebilirmisin ? 19 mart sabah 07:30 , 15 nisan öğlen 12 :40 teşekkürler

teravet merhaba . daha önce de yazmıştım . ama adetlerin 28 gün üstü gün veremem demiştin . acaba şimdi verebilirmisin ? 19 mart sabah 07:30 , 15 nisan öğlen 12 :40 teşekkürler

evet son dönem 27,2 gün sürmüş. iyi yani. bir kez daha adet ol ve saatiyle yaz. bu da 28den aşağı olursa sorun yok demektir. düşürmek için bişey yaptın mı?

Son düzenleme:
15 ocak 16,00,15 şubat 01,00,14mart 10,00,11 nisan 16,00 lütfen artık banada bir sonuç sevgili travet,erkek bebek için adetlerim 4 gün sürüyor 28 yaşındayım ve artık bir bebek istiyoruz şimdiden çok teşekkürler

24 nisan saat 24.00 te olsun. hamile kalmazsan saatiyle yazarsın.

Merhaba Teravet... ben doktora boğazlarım için gittim,faranjitim var,ateş yaptı.geçen hafta antibiotik kullandım.5 gün içtim ama bu ay adetim gecikti ,ve diğer aya göre geç geldi.ilaca bağlımı acaba yoksa bir dahaki ay'ı da bekleyeyim mi? (Şubat 20 saat 10.40) (Mart 18 saat 11.40) (Nisan 16 saat 11.40)şimdiden çok sağol...

Ever 29 gün sürmüş. 28 üstü sürerse(her ne sebep olursa olsun) gün veremem. çünkü ilaçsız bir şekilde doğal döngüye bakmak gerekiyor.

biliyorum doğru söylüyorsun geçen ay düzene girdi diye sevinmiştim kısmet değilmiş.Allah nasip ederse önümüzdeki aya kısmet ben bu ay yine kür e başlasam olur mu?çünki ben taş düşürdüğümde de ilaç kullandım o zamanda böyle olmuştu..inşallah bu ay bir aksilik çıkmaz,yardımın için çok sağol....

teravet cnm bana erkek bebek için gün verebilirmisin...
22 nisan 11:00
25 mart 07:00
22 şubat 18:48 inşallah bunlara göre gün verirsin cnm sğl

teravetcim bu yöntemi bi adamda anlatmıştı tv de kendininde 3 kızı olmuş sonra araştırıp bi yöntem bulmuştu senin baktıgın o yöntemmi sonra admım oglu olmuş şimdi bu yöntemi pazarlıyodu

benimde 2 kızım var allah nasip ederse bide oglum olsun istiyorum bu yöntemi açıklasanda kendimiz baksak olmaz mı

teravetcim ben 1 sene sonra bebek düşünüyorum o zaman seni nerden bulabilirim inşallah bu topik o zamana kadar kapanmaz

sabah kalktığımda bişi yoktu ama öglen yemeğine gittiğimde aedt olmuştum 22 mart yani sabah 8 ila öglen 12 arası bir saat nasıl yapcaz kii..illa tam saat mi olmalı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…