teravet bişey sorucam
ben 29 aralıkda regl oldum fakat ben bir grip oldum çok fena ilaç almak zorunda kaldım acaba gün de aksaklık olurmu ben bu ay başlıyacaktım denemelere
regl günümü de etkilermi ilaçlar aferin parol almıştım
14 ekim değil 24 ekim ufak bir yanlışlık olmuşmerhaba benim de kızım var oğlum olsun istiyorum
sat 13 aralık saat 23.00
20 kasım saat 20.00
14 ekim saat 11.00
benim içinde bakabilirmisin
14 ekim değil 24 ekim ufak bir yanlışlık olmuş
Teravet, benim 2 sorum olacak,
Ben de adet baslangic saatlerimi tutmaya basladim ama, tam saatleri tutamiyorum.. -/+ 1 saat yanlis tutuyor olabilirim... Bu cok problem olur mu?
Bir de ilacsiz olarak, 3 aylik tarih tutun demissin ama, ben folik asit/vitamin kullanmaya basladim.. Bu da etkiler mi tarihleri?
Tesekkurler...
teravetcim ya bu yöntemde ilaç kullanmamamız gerekiyorya buna krem ve pomadlarda dahilmi? birde bu cinsiyet için diyet ile ilgili kafam karıştı erkek bebek için diyet yapmaya başladım ama biraz zor oluyor buna dair net bir liste falan yokmu yani dr. uğur ateş'i aradım o bir liste veriyormuş erkek bebek için potasyum ve sodyum birde protein diyor asla kalsiyum magnezyum yok ama başka bir yerde erkek bebek için hergün 1 maden suyu için diyor maden suyundada magnezyum var bununla ilgili nette araştırmalar yapıyorum ama kafam karıştı çokyani şunu yiyin bunu yemeyin diye bişi yok napıcaz? sen ne düşünüyorsun?
+-1 saat çok sorun oluşturmaz ama son adet başlangının saati olabildiğince doğru olsun.
vitaminler ve folik asit etkiler tabi.
inşaallah rabbim dilerse olur tabii rabbim neylerse güzel eyler...teravetcim bu yaptığın analize göre geriye dönük bakılıyormu adet tarihlerimi ve ilişki tarihimi veriyorum benim hepsinde erkek çıkmıştı birtek yorumcuda kız çıktı ve o tutmuştu yanlız saatlerini bilmiyorum adet tarihlerim
26-11-2002 24-12-2002 21-01-2003 hamilelik tarihi 02-02-2003 sa: 11:30 civarı
folik asit ve bazi vitaminleri hamile kalana kadar kullanmayi dusunuyorum.. peki bu durumda sen tarih veremez misin?
07 ocak 13 20 -12 aralık 07 00 - 14 kasım 22 00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?