Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
saatler yok ama 3 şubatı 4 şubata bağlayan gece erkek zamanıymış sanırım. 2 si sabahı olan ilişkide kız ihtimali tabi ki fazla olur.

canım cevabın için çok çoook teşekkür ederim yanlız ilişki saatini 11:30 yazmışım o 23:30 olucaktı yanlış yazmışım sabah değil akşam olucaktı ama sonuç aynı sanıyorum demekki bendede tuttu...

19 ocak saat 17.00 de erkek bebek için

teşekkürederim cvp için bide ben bişey soracağım benim bu ay adetim 7sınde basladı ama 3 4 damla geldı ertesı gun gunduz 12 de tam anlamıyla söküldü. bu senin verdiğin saatte değişiklik yaparmı acaba

benim adetlerim
5 ocak sabah 7
13 aralık sabah 11
20 kasım akşam 8
teşekkürler bu ay denemem lazım erkek bebek için sağol şimdiden

mrb arkadaşlar benim bir oğlum var ve ikinciyi düşünüyorum oğluma bir kız kardeş düşünüyorum açıkcası kızım olsun çok istiyorum.burada arkadaşların bebek cinsiyeti belirleme yöntemleriyle ilgili paylaştıkları bir çok şeyi okudum. ama adet analizi yöntemi ilginç gedi bana fakat bu konuda birşey takıldı kafama ve neredeyse sırf bu yüzden doktora gittim oda adet döngüsünün 28 gün olmas ı gerektiği ve üstü olursa bu yöntemin uygulanamayacağı mantar iltehap yumurtlama gibi sorunlardan birinin olduğuydu ben oğluma hamile kalmadan once adet döngüm 28 idi oğlum 2 yaşında ve benim döngüm değişti bazen 30 günde bazen 31 günde oluyorum. doktora gittim acaba bir sorun varmı diye ultrasona girdim ne yumurtalıklarımda nede rahimde hiç bişey çıkmadı tertemiz çıktı simir testi oldum ki bu ne var ne yok(mantar iltehap vs) gösterir tertemiz çıktı. doktorum.herkesin bünyesinin farklı olduğunu illa 28 günde adet görmek gerekmediğini yumurtlama olduğu sürece herşeyin normal olduğunu bunun için sınırın en az 21 gün en fazla35 gün olduğunu söyledi. yani adeti bu sınırlar arasında olan arkadaşlar korkmasın benim gibi.

Teravet merhaba benim adet tarihlerim şöyle bakarsan çok sevinirim
ilkönce sağlıklı olması tememnim ama gönlümdeki erkek bebek(daha önce anomali görüldüğü için 2 bebek kaybettim
teşekkür ederim.

son adet : 02 Ocak 2011 saat : 18:00
bir önceki :10 Aralık 2010 saat : 15:00
daha önceki :14 Kasım 2010 saat : 12:00(tahmini)

not:15 -20 gündür günde bir adet folik asit alıyorum başka kullandığım bir ilaç yok.

Duzenli yumurtlama oldugu surece sorun yok. Dedigin gibi 21 gunden az ve 35 ten fazlaysa o zaman sorun arastiriliyor.

terawet tarıh werınce hamıle kalanların cızelgesı warmı sen ne demıssın ne olmus hanı ıstatıstık olarak bı de sanırım senın kızın war sen nıye denemedın bunu:26::26::26::26::26::26::26::26:

evet tabi ki etkiler. gündüz 12 de sat olmuş. yeniden yazsana sana zahmet

28 den fazla olan adet süresinde mutlaka bir sorun vardır. dişlerdeki iltihap bile adeti uzatır. İlk hamilelik zamanlarında 28'miş neden aynı bünyede daha sonra 31 güne çıkmış sence?

bu ay geçmiş ama adetlerin çok uygun.

çizelge yok bacım. geri dönen 3 kişi var sadece. O zamanlar böyle bir konu yoktu çünkü.

bu ay geçmiş ama adetlerin çok uygun.

teşekkür ederim zaten bu ay çalışma yapamadık aksilikler çıktı öbür ay gene yazarım günü geçmeden haber verebilirsen çok sevinirim birde sence öbür adetim ayın kaçında ne zaman olur bunun için tahminin var mı?

teravet yaptığın hesap kolay anlatılabilir bir hesapsa paylaşsan da biz kendimzi hesaplasak olmaz mı ? hem seni yormamış oluruz ne dersin hesabın mantığı neye dayanıyor çatlamaya yakın erkek olur esasınıda içine alıyormu? lütfen bize bilgi verirmisin teşekkür ederim

valla benim gittiğim doktor prof tu senin tıp eğitimin varmı bilemem arkadaşım doktor kaan kocatepenin sitesinden bile mesaj attım kendisine bana aynı cevabı verdi insan bünyesi doğumla birlikte değişiyo dediğim o sınırları geçmedikçe hiç bir sorun yokmuş insanların benim gibi boşuna endişelenip telaş etmesini istemem ayrıca senin verdiğin bilgi sayesinde doktora gittim endişelenip en azından bi işe yaradı ayrıca anket sonuçlarına bakarsak %33 lük bir rakam var 29-31 gün arası adet olan hepsinin yumurtlama sorunu var o zaman.sonuçta bu bir yöntem insanlarla paylaşıyosun gerçekçide olabilir iyi niyetle yapıyosun ama tıp eğitimi almamış hiç kimse böyle 28 günde adet olmuyosan sağlıklı değilsin dememeli bunu diyecek olan doktorlardır arkadaşım

ayy ben de çok merak ettim bana da bakarmısın sana zahmet
son sat 14/01 saat 16
önceki ay 21 /12 saat 15
önceki 25 /11 saat 15

mrb benim birkaç sorum olacak bir adet tarihi olarak ilk gelen lekeyimi yoksa adetin sökülmeye başladığı anımı kabul ediyosunuz ,spirali sanırım ilaç gibi düşünüyosunuz yani adet düzenini bozduğu için o adeti kabul etmiyosunuz spiral çıktıktan sonramı adetleri doğru kabul ediyosunuz , bide hep aynı cinsiyetten bahsetmişsiniz benimde üç kızım var ben şunu anlamadım erkek ve kızlar için günler sabitmi yoksa sizin hesabınızda bunu yumurtlama gününemi denk getirmeyemi çalışıyosunuz neden hep aynı cinsyette devam eder die düşünüyosunuz o tarihler zaten her ay değişmiyomu yani yumurtlama tarihleri ,ilaçlarında düzeni bozduğunu söylemişsiniz ben erkek bebek için rejim yapıp bazı ilaçları almayı düşünüyodum ama bunlar zaten vitamin sayılır onlardamı adet düzenini bozar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…