Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
bikaç sene önce televizyonda bi adam çıkmıştı böyle bir hesap yaptığını hatta ona göre kız saati ,erkek saati ,sakat çocuk olma saati bile söylemişti sanırım aynı hesaplama ayrıca korunma yöntemi olaraka kullanılıyomuş

evet ovulasyondan 3-4 saat öncesi ile 3-4 saat sonrası arası erkek için . ovulasyondan 2,5-3 gün öncesi kız için . buna dayanıyor.

ben yumurtlama sorunu vardır demedim ki. aksine 30-31 günden fazla süren bayanlar bir adet döneminde birden fazla kez yumurtluyorlar genelde. ayrıca ilk sayfaya bakacak olursan yazdığım açıklamada sadece denemek için dedim. kimseye de mutlaka uygula denilmiyor zaten.

teravet ilk damlanın geldiği gün reglinin ilk günü kabul ediliyor ben böyle okudum o yüzden burdaki bilgi bana yanlış geldi sence ilk damlanın geldiği gün değil mi??

evet haklısın bence de hiçbir dış etki yokken kendiliğinden gelen damlalar başlangıç sayılır. ama özellikle erkek bebek için tam olarak kanamanın başladığı zamanla hesaplamak daha garanti oluyor.

özellikle erkek bebek için adetin söküldüğü an başlangıç sayılmalı. spiral kullanan bayanlarda adet uzar çünkü yabancı bir cisim sonuçta o ve vücudun doğal dengesini bozuyor. spiral çıkarıldıktan sonra adet düzenli oluncaya kadar takip edilmeli.sabırlı olunmalı yani. İlaçlar da etkiliyor özellikle antibiyotikler uzatıyor. Kadın hiç ilaç almadan gün ve saat olarak 3-4 ay yazmalı ve vücudun doğal akışı tespit edilmeli. Zaten sağlıklı olan kadınlar saat gibi adet oluyorlar sabit aralıklarla yani. Erkek bebek için ovulasyon zamanı. yalnız burada zaman ile kastetttiğim ovulasyon günü değil saati. Benim kişisel gözlemime göre bazı çiftler erkek bazı çiftler de kız bebeğe meyilli. çevrenize bakın hep oğlu olan veya hep kızı olan birçok çift var.bence kadın kaynaklı bu. yani iyi zamanlama yapılmamışsa rastgele ilişkilerle hamile kalınmışsa önceki çocukların cinsiyetinden olma ihtimali çok daha fazladır.her hamilelikte %50 erkek %50 kız şansı yok bence yani. vitamin vs diye her ilacın etkisini ayrı ayrı bilemiyorum ama dış etkiden uzak doğal adet düzenini görmek gerekiyor o bakımdan alınmamalı.

Son düzenleme:

2 döngün var elimde biri 26,12 gün sonuncusu ise 23 gün sürmüş. adet başlangıcını tahmin için bi kaç tarih daha olmalı.

mrb teravet sizin geçmiş sayfalardan okudum sizin verdiğiniz saatte arkadaşlar yumurtlamayı yakalamışlar ben spral olmasına rağmen 27 28 günde oluyorum şansım nedir o zaman kişilerde yumurtlama olayı hesapla net çıkıyo sanırım bu yöntemi uygulayan doktorlarda var sanırım

siz çocuklarınızı bu yöntemle yapmadığınızı söylemişsiniz niye uygulamadınız insanlara zaman veriyosunuz çocuklardan sonramı öğrendiniz bu yöntemi ondanmı başarı oranı nedir sizce benim gibi son şans diyenlere tavsiye edermisiniz

travet cnm bn 4 haftalık hamileym adetlerim biraz düzensiz ama yinede bebişimin cinsiyeti ile ilgili bi yorum yapabilir misin

adetlerim 24 ağustos saat 22.00
26 eylül saat 21.00
5 kasım saat 11.00
8 aralık sabah 8

hamile kaldıgım tarih iise 31 aralık gece23.30

şimdiden çok sağol cnm

evet ben daha sonra öğrendim bunu. 3 kızınız var sanırım. size tavsiyem yumurtlama saati civarında ilişkidir. ayrıca baba adayı 5 günlük cinsel perhiz yapmış olmalıdır. Yumurtlama saatinde ilişki için 2 seçeneğiniz var. biri bu yöntem ama ovulasyon testi ve ultrason desteği de olabilir tabi bu yönteme. 2. seçenek de bir doktor yardımıyla takip ve çatlatma iğnesi. yalnız sadece doktor gözlemine güvenip doktorun dediği saatte ilişkiye girmeyin. doktora gidecekseniz mutlaka çatlatma iğnesi isteyin ve iğneden en az 36 saat sonra ilişki olmalı.

bacım 3 gün sürmüş hep senin dönemlerin. bakılamaz biliyosun.

teşekkür ederim adetlerimi takip edip inşallah yazacağım bana mantıklı gelen yöntemlerle beraber denicem inşallah

teravet bana cevap yazmamışsın canım yaaaa az kaldı günüm de ondan acele ediyorum canım.kız için demeyi unutmuşum canım sen erkek saatini vermişsin.yani o saatin dışındakiler hep kız mı anlayamadım??

bacım bi türlü bulamadım senin tarihleri geçmiş sayfalarda. yazman gerekli

teravet mrb canım daha önce üç kızı olup uygulayan oldumu senin yöntemide denemek istiyorum ve sonuç ne oldu umarım tedirginliğimi anlıyosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…