08 ocak 12 00 -12 aralık 07 00 - 14 kasım 22 00 cok tesekkurler
teravet yaptığın hesap kolay anlatılabilir bir hesapsa paylaşsan da biz kendimzi hesaplasak olmaz mı ? hem seni yormamış oluruz ne dersin hesabın mantığı neye dayanıyor çatlamaya yakın erkek olur esasınıda içine alıyormu? lütfen bize bilgi verirmisin teşekkür ederim
valla benim gittiğim doktor prof tu senin tıp eğitimin varmı bilemem arkadaşım doktor kaan kocatepenin sitesinden bile mesaj attım kendisine bana aynı cevabı verdi insan bünyesi doğumla birlikte değişiyo dediğim o sınırları geçmedikçe hiç bir sorun yokmuş insanların benim gibi boşuna endişelenip telaş etmesini istemem ayrıca senin verdiğin bilgi sayesinde doktora gittim endişelenip en azından bi işe yaradı ayrıca anket sonuçlarına bakarsak %33 lük bir rakam var 29-31 gün arası adet olan hepsinin yumurtlama sorunu var o zaman.sonuçta bu bir yöntem insanlarla paylaşıyosun gerçekçide olabilir iyi niyetle yapıyosun ama tıp eğitimi almamış hiç kimse böyle 28 günde adet olmuyosan sağlıklı değilsin dememeli bunu diyecek olan doktorlardır arkadaşım
teravet ilk damlanın geldiği gün reglinin ilk günü kabul ediliyor ben böyle okudum o yüzden burdaki bilgi bana yanlış geldi sence ilk damlanın geldiği gün değil mi??
ayy ben de çok merak ettim bana da bakarmısın sana zahmet
son sat 14/01 saat 16
önceki ay 21 /12 saat 15
önceki 25 /11 saat 15
mrb benim birkaç sorum olacak bir adet tarihi olarak ilk gelen lekeyimi yoksa adetin sökülmeye başladığı anımı kabul ediyosunuz ,spirali sanırım ilaç gibi düşünüyosunuz yani adet düzenini bozduğu için o adeti kabul etmiyosunuz spiral çıktıktan sonramı adetleri doğru kabul ediyosunuz , bide hep aynı cinsiyetten bahsetmişsiniz benimde üç kızım var ben şunu anlamadım erkek ve kızlar için günler sabitmi yoksa sizin hesabınızda bunu yumurtlama gününemi denk getirmeyemi çalışıyosunuz neden hep aynı cinsyette devam eder die düşünüyosunuz o tarihler zaten her ay değişmiyomu yani yumurtlama tarihleri ,ilaçlarında düzeni bozduğunu söylemişsiniz ben erkek bebek için rejim yapıp bazı ilaçları almayı düşünüyodum ama bunlar zaten vitamin sayılır onlardamı adet düzenini bozar teşekkür ederim
teşekkür ederim zaten bu ay çalışma yapamadık aksilikler çıktı öbür ay gene yazarım günü geçmeden haber verebilirsen çok sevinirim birde sence öbür adetim ayın kaçında ne zaman olur bunun için tahminin var mı?
25 ocak sabah 8 erkek bebek için.
mrb teravet sizin geçmiş sayfalardan okudum sizin verdiğiniz saatte arkadaşlar yumurtlamayı yakalamışlar ben spral olmasına rağmen 27 28 günde oluyorum şansım nedir o zaman kişilerde yumurtlama olayı hesapla net çıkıyo sanırım bu yöntemi uygulayan doktorlarda var sanırım
siz çocuklarınızı bu yöntemle yapmadığınızı söylemişsiniz niye uygulamadınız insanlara zaman veriyosunuz çocuklardan sonramı öğrendiniz bu yöntemi ondanmı başarı oranı nedir sizce benim gibi son şans diyenlere tavsiye edermisiniz
travet cnm bn 4 haftalık hamileym adetlerim biraz düzensiz ama yinede bebişimin cinsiyeti ile ilgili bi yorum yapabilir misin
adetlerim 24 ağustos saat 22.00
26 eylül saat 21.00
5 kasım saat 11.00
8 aralık sabah 8
hamile kaldıgım tarih iise 31 aralık gece23.30
şimdiden çok sağol cnm
teravet bana cevap yazmamışsın canım yaaaa az kaldı günüm de ondan acele ediyorum canım.kız için demeyi unutmuşum canım sen erkek saatini vermişsin.yani o saatin dışındakiler hep kız mı anlayamadım??
tarihler bunlar canım sana zahmet olacak ama.kız günleri için bakar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?