Tamm canm iyi haberlerini alırız insallahTamam tamam eşim gelsinde gidicez insaAllah aksam yazarim haberleri:)))
Inşaallah canimTamm canm iyi haberlerini alırız insallah
Yapacakmısin testi aksamhadi inşallah yaaa
Yapçam canım , bi tane gebelik testi alıcam iş çıkışında bi ovulosyon testi de yapayım ne çıkçak bakalım , bir de canım dikkat ettin mi hiç bilmiyorum ama idrarın renginde koyulma oldu mu sende?Yapacakmısin testi aksam
Rengi ne acik ne koyu herzamanki gibi ama bulanıklık var icinde beyaz beyaz birseyler banyoyu artik deney labratuarı olarak kullanıyorum bu nette çamaşır suyu ile bakanları görmüştüm onuda yaptim Allahim nefes alamadım yapmayin oyle seyler yani :)))Yapçam canım , bi tane gebelik testi alıcam iş çıkışında bi ovulosyon testi de yapayım ne çıkçak bakalım , bir de canım dikkat ettin mi hiç bilmiyorum ama idrarın renginde koyulma oldu mu sende?
Rengi ne acik ne koyu herzamanki gibi ama bulanıklık var icinde beyaz beyaz birseyler banyoyu artik deney labratuarı olarak kullanıyorum bu nette çamaşır suyu ile bakanları görmüştüm onuda yaptim Allahim nefes alamadım yapmayin oyle seyler yani :)))
hahah bnmde koyu sarı ya hiç öle değildi önceden. Bende işyerine domestos dökmüştüm üstüne ettim köpük köpük olmuş , aklıma deney geldi dedim hamilemiyim herşeyde bişi arıyorum
hahah bnmde koyu sarı ya hiç öle değildi önceden. Bende işyerine domestos dökmüştüm üstüne ettim köpük köpük olmuş , aklıma deney geldi dedim hamilemiyim herşeyde bişi arıyorum
ayyy inşallah yaHahahaha ayy ayniyiz ya benimde öyle köpük köpük oldu az veya çok koyma ile alakalı heralde pek güvenmiyorum ona ama zararlı cok keskin bi koku oluşuyor ya. Cok heyecanliyim senin icin belirtilerin hepsi var İnşaAllah vardır güzel haberler verirsin aksam
ayyy inşallah yahayallerim yıkılmaz umarım eşimin kuzeninin hamilelik haberini aldım , ne yalan söyle yim fesatlandım , bnde 3 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum , neden olmuyo diye üzüldüm
Son regi tarihim 7 kasm aralığın 7 si regim geçiyor 14 ağustos allah nasip ederse doğum tarihimSat'lariniz kaç kizlar simdi hepimiz aynı ayın anneleri mi olcaz insaAllah
İnşallah gebesinayyy inşallah yahayallerim yıkılmaz umarım eşimin kuzeninin hamilelik haberini aldım , ne yalan söyle yim fesatlandım , bnde 3 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum , neden olmuyo diye üzüldüm
Benimde 18 agustos gösteriyor hayırlısıyla saglikli devam ederse insallahSon regi tarihim 7 kasm aralığın 7 si regim geçiyor 14 ağustos allah nasip ederse doğum tarihim
mide bulantısı ve ve bel ağrım vardı , ama ovulosyon zmanında yaşadığım bu belirtileri o kadar yoğun yaşamadım çok farklıydı bu diğerlerinde ilişkiden snra hiç kasıklarım şişlik ağrı batma olmamıştı. Bu ay bel ağrım kasığımda ağrı şişlik çok hissettimAyy üzülme ne zaman nasip ederse Allah inşAllah belki suan var bile. Onceki aylarda her hangi bir belirti yaşadın mi peki
Amin canım inşallahİnşallah gebesin
Ayy cok heyecanliyim ya bir an once yap haberdar et bizimide bulantısı ve ve bel ağrım vardı , ama ovulosyon zmanında yaşadığım bu belirtileri o kadar yoğun yaşamadım çok farklıydı bu diğerlerinde ilişkiden snra hiç kasıklarım şişlik ağrı batma olmamıştı. Bu ay bel ağrım kasığımda ağrı şişlik çok hissettim
Ayy cok heyecanliyim ya bir an once yap haberdar et bizi
Kaçta cikiyosun işten ne zaman yaparsın ha birde idrarını tut bir kaç saatsorma bnde çok heyecanlıyım yaa ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?