Adette gün sayanlar

Yapacakmısin testi aksam
Yapçam canım , bi tane gebelik testi alıcam iş çıkışında bi ovulosyon testi de yapayım ne çıkçak bakalım , bir de canım dikkat ettin mi hiç bilmiyorum ama idrarın renginde koyulma oldu mu sende?

Yapçam canım , bi tane gebelik testi alıcam iş çıkışında bi ovulosyon testi de yapayım ne çıkçak bakalım , bir de canım dikkat ettin mi hiç bilmiyorum ama idrarın renginde koyulma oldu mu sende?
Rengi ne acik ne koyu herzamanki gibi ama bulanıklık var icinde beyaz beyaz birseyler banyoyu artik deney labratuarı olarak kullanıyorum bu nette çamaşır suyu ile bakanları görmüştüm onuda yaptim Allahim nefes alamadım yapmayin oyle seyler yani :)))

hahah bnmde koyu sarı ya hiç öle değildi önceden. Bende işyerine domestos dökmüştüm üstüne ettim köpük köpük olmuş , aklıma deney geldi dedim hamilemiyim herşeyde bişi arıyorum

hahah bnmde koyu sarı ya hiç öle değildi önceden. Bende işyerine domestos dökmüştüm üstüne ettim köpük köpük olmuş , aklıma deney geldi dedim hamilemiyim herşeyde bişi arıyorum

Hahahaha ayy ayniyiz ya benimde öyle köpük köpük oldu az veya çok koyma ile alakalı heralde pek güvenmiyorum ona ama zararlı cok keskin bi koku oluşuyor ya. Cok heyecanliyim senin icin belirtilerin hepsi var İnşaAllah vardır güzel haberler verirsin aksam

ayyy inşallah ya hayallerim yıkılmaz umarım eşimin kuzeninin hamilelik haberini aldım , ne yalan söyle yim fesatlandım , bnde 3 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum , neden olmuyo diye üzüldüm

ayyy inşallah ya hayallerim yıkılmaz umarım eşimin kuzeninin hamilelik haberini aldım , ne yalan söyle yim fesatlandım , bnde 3 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum , neden olmuyo diye üzüldüm

Ayy üzülme ne zaman nasip ederse Allah inşAllah belki suan var bile. Onceki aylarda her hangi bir belirti yaşadın mi peki

Ayy üzülme ne zaman nasip ederse Allah inşAllah belki suan var bile. Onceki aylarda her hangi bir belirti yaşadın mi peki
mide bulantısı ve ve bel ağrım vardı , ama ovulosyon zmanında yaşadığım bu belirtileri o kadar yoğun yaşamadım çok farklıydı bu diğerlerinde ilişkiden snra hiç kasıklarım şişlik ağrı batma olmamıştı. Bu ay bel ağrım kasığımda ağrı şişlik çok hissettim

Ayy cok heyecanliyim ya bir an once yap haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…