İnşallah canm sende ki belirtiler gebelik belirtileridir allah büyük strese girme akışına bırakAmin canım inşallahgebeyiz diye topik açarız hep beraber
benimde 5 Kasım son adet tarihimSon regi tarihim 7 kasm aralığın 7 si regim geçiyor 14 ağustos allah nasip ederse doğum tarihim
akşam 7.30 ta evde olurum , 1 saat yolum var, eve sıkışarak geliyorum zaten o olur sanırımKaçta cikiyosun işten ne zaman yaparsın ha birde idrarını tut bir kaç saat
İnşallahBenimde 18 agustos gösteriyor hayırlısıyla saglikli devam ederse insallah
Hadi Bakalim 20.00 da buraya yazarsınakşam 7.30 ta evde olurum , 1 saat yolum var, eve sıkışarak geliyorum zaten o olur sanırım
İnşallah canm sende ki belirtiler gebelik belirtileridir allah büyük strese girme akışına bırak
NEsli ben yapıyorsun dinlemiyormusun iş güç yapabiliyormusunİnşallah
tamam canım gelip yazıcam olumlu olumsuz inşallah varsa çıkar yaaaaHadi Bakalim 20.00 da buraya yazarsın
Hayırlısıyla peşpeşe doguracağizBenim
benimde 5 Kasım son adet tarihim
Besmele ile başlatamam canım gelip yazıcam olumlu olumsuz inşallah varsa çıkar yaaaa
Valla canm hiç dinlenmeye vaktim yok temizlik yemek ütü vs oturmuyorum bileNEsli ben yapıyorsun dinlemiyormusun iş güç yapabiliyormusun
o fesatlık olmuyo canım sıra bana ne zaman gelicek sıkıntısı benim çevremdeki 10 kişiden 7 si hamile artık aldığım her hamilelik haberiyle içimde bi burukluk akşamına da artmudun sapını bahane edip ağlıyorummmayyy inşallah yahayallerim yıkılmaz umarım eşimin kuzeninin hamilelik haberini aldım , ne yalan söyle yim fesatlandım , bnde 3 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum , neden olmuyo diye üzüldüm
o fesatlık olmuyo canım sıra bana ne zaman gelicek sıkıntısı benim çevremdeki 10 kişiden 7 si hamile artık aldığım her hamilelik haberiyle içimde bi burukluk akşamına da artmudun sapını bahane edip ağlıyorummm
o burukluktan hepsiayy sorma bende çok ağladım , eşimde beni kızdırmıştı hazır bahane oldu bana. Nebileyim ya öyle huyum yoktur gözüm yok herkesin bebesi olsun ama dediğin gibi benmde içimde bi burukluk oldu
Herkeste belirti olacak diye bişey yok canm bence umutsuz olma mesela benim belirtilerim hepside aynı adet belirtileriydi yinede umudumu kesmedim
Kız sen ne yaptn ses yok seda yokBelli başlı bi belirtim yok maalesef herkesin belirtiletini okuyorum fakat ben de hiçbiri yok onun için yapmak istemiyorum
Dur dur bende cok heyecanliyim ne bilirim belirtilerin aynı bende senin kadar heyecanliyim sanirimtamamm canımmm , ayyy sabırsızlanıyorumm
Kız sen ne yaptn ses yok seda yok
aynen canımo burukluktan hepsi
Yoksa bu kadar çocuk için ugraşıp diğer insanların olmamasını istemek olmaz bence olamazz
Kıyamam ben sana sessiz sessiz bekliyoryapmadım ya sorma iki güncük bekleyeyim dedim negatif yazısını görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?