Adette gün sayanlar

İnşallah canm sende ki belirtiler gebelik belirtileridir allah büyük strese girme akışına bırak
ayy inşallah , kist geçmişimde var , onun belirtilerine de çok benziyor o da sol tarafımdaydı , kist olmasından da korkuyorum aslında

ayyy inşallah ya hayallerim yıkılmaz umarım eşimin kuzeninin hamilelik haberini aldım , ne yalan söyle yim fesatlandım , bnde 3 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum , neden olmuyo diye üzüldüm
o fesatlık olmuyo canım sıra bana ne zaman gelicek sıkıntısı benim çevremdeki 10 kişiden 7 si hamile artık aldığım her hamilelik haberiyle içimde bi burukluk akşamına da artmudun sapını bahane edip ağlıyorummm

ayy sorma bende çok ağladım , eşimde beni kızdırmıştı hazır bahane oldu bana. Nebileyim ya öyle huyum yoktur gözüm yok herkesin bebesi olsun ama dediğin gibi benmde içimde bi burukluk oldu

ayy sorma bende çok ağladım , eşimde beni kızdırmıştı hazır bahane oldu bana. Nebileyim ya öyle huyum yoktur gözüm yok herkesin bebesi olsun ama dediğin gibi benmde içimde bi burukluk oldu
o burukluktan hepsi
Yoksa bu kadar çocuk için ugraşıp diğer insanların olmamasını istemek olmaz bence olamazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…