Elinde test varmı peki
Amin sağol canım ben ayın 7 sinde test deneyecektim ama ağrım çok vardı acile koştm evde hazırladığım testimde kaldıAyyy maşaAllah cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah bende bugun acile vericem kanı Bakalim ne cikacak
Evet benim dudakları çok kuruydu kabuk atıyordu devamlı susuyordm halada çok su içiyorum lavabodan çıkmaz oldm:))alla alla alerji değişikmiş , bnde de ağız kuruması var birkaç gündür çok susuyorum ya sende de var mı?
aa benimde soyuluyo hatta şaşırdım , geçen gün uzun yola çıktım otobüsün her molasında zor yetiştimEvet benim dudakları çok kuruydu kabuk atıyordu devamlı susuyordm halada çok su içiyorum lavabodan çıkmaz oldm:))
yok canım ya işyerindeyim şuan , akşama test alayım deneyeyim bni bakalım, bir de ovulosyon testin de de pozitifi görebildiniz mi ? ondan çok var evde olmadı onu yapayım
Evet ovulasyon testinde yaptim az once herseyi deniyorum control çizgisi ile ayni koyulukta cıktı ovulasyonla da görüntü yüklemeye calisiyorum ama hata oluştu diyor hep
Görüntüyü yükledim canım bak ordanovulosyonda da gebelik gözüküyor demekki , akşam yapayım bari bnde
Hah buda ovulasyon testi iste canım boyle cikti
aa benimde soyuluyo hatta şaşırdım , geçen gün uzun yola çıktım otobüsün her molasında zor yetiştimgeçen gün çok sıkıştım anlatamam altıma yapçakmışım gibi , koştum wc ye iki damla bişi çıktı bu ne len bunun için mi sıkıştım dedim kendi kendime ayyy iyice kıllandm akşam bi test yapayım en iyisi
Sabah ki idrar daha keskinEvet ovulasyon testinde yaptim az once herseyi deniyorum control çizgisi ile ayni koyulukta cıktı ovulasyonla da görüntü yüklemeye calisiyorum ama hata oluştu diyor hep
Neslicim sen başladınmı ilaçlaraayyy ne güzell ya , eşine haber ettin mi?
Evet supriz yaptim normalde 17 kasım doğum günüydü bu daha Evliliğimizin ikinci ayı ilk ay nasip olmadi olursa doğum günü hediyesi olur diye dusunmustum. Bu ay oldu dogum gununu biraz gec kutladimayyy ne güzell ya , eşine haber ettin mi?
Evet supriz yaptim normalde 17 kasım doğum günüydü bu daha Evliliğimizin ikinci ayı ilk ay nasip olmadi olursa doğum günü hediyesi olur diye dusunmustum. Bu ay oldu dogum gununu biraz gec kutladim
Senin ben kadarlık canımEvet supriz yaptim normalde 17 kasım doğum günüydü bu daha Evliliğimizin ikinci ayı ilk ay nasip olmadi olursa doğum günü hediyesi olur diye dusunmustum. Bu ay oldu dogum gununu biraz gec kutladim
Sagol canim benim insallah senden de guzel haberleri aliriz bir an onceAyy ne güzel maşallah ya ,
Neslicim sen başladınmı ilaçlara
hadi inşallah yaaaSagol canim benim insallah senden de guzel haberleri aliriz bir an once
Senin ben kadarlık canım
Bebek canımEvlilik mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?