Adette gün sayanlar

Ayyy maşaAllah cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah bende bugun acile vericem kanı Bakalim ne cikacak
Amin sağol canım ben ayın 7 sinde test deneyecektim ama ağrım çok vardı acile koştm evde hazırladığım testimde kaldı

Evet benim dudakları çok kuruydu kabuk atıyordu devamlı susuyordm halada çok su içiyorum lavabodan çıkmaz oldm:))
aa benimde soyuluyo hatta şaşırdım , geçen gün uzun yola çıktım otobüsün her molasında zor yetiştim geçen gün çok sıkıştım anlatamam altıma yapçakmışım gibi , koştum wc ye iki damla bişi çıktı bu ne len bunun için mi sıkıştım dedim kendi kendime ayyy iyice kıllandm akşam bi test yapayım en iyisi

yok canım ya işyerindeyim şuan , akşama test alayım deneyeyim bni bakalım, bir de ovulosyon testin de de pozitifi görebildiniz mi ? ondan çok var evde olmadı onu yapayım

Evet ovulasyon testinde yaptim az once herseyi deniyorum control çizgisi ile ayni koyulukta cıktı ovulasyonla da görüntü yüklemeye calisiyorum ama hata oluştu diyor hep

Evet ovulasyon testinde yaptim az once herseyi deniyorum control çizgisi ile ayni koyulukta cıktı ovulasyonla da görüntü yüklemeye calisiyorum ama hata oluştu diyor hep
ovulosyonda da gebelik gözüküyor demekki , akşam yapayım bari bnde

Sabah ki idrar daha keskin

Evet supriz yaptim normalde 17 kasım doğum günüydü bu daha Evliliğimizin ikinci ayı ilk ay nasip olmadi olursa doğum günü hediyesi olur diye dusunmustum. Bu ay oldu dogum gununu biraz gec kutladim
Ayy ne güzel maşallah ya ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…