Teşekkürler sizede nasip olsun insaAllahSelammmmm
Burda herkes hamile belki bana da sıçrar 2 kimyasal gebelikten sonra nasip eder rabbimm
Hamile olanları tebrik ediyorummm
Aleyküm selam canım rabbim cümle isteyen herkese nasip etsin inşallahSelammmmm
Burda herkes hamile belki bana da sıçrar 2 kimyasal gebelikten sonra nasip eder rabbimm
Hamile olanları tebrik ediyorummm
İnşallahhhhhAleyküm selam canım rabbim cümle isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yumurtlamaya göre suan 12 günlük sata göre tam 3 haftalıkBebek canım
Bana hepsine Başla dedi de şuan ilaç Yok elimde akşam alıcak eşim artıkŞimdilik coraspin kullanıyorum perşembe günü doktora gideceğim keseye bakmak için bide kendime rapor çıkartmam lazım iğne icin
Benim ne kadar acaba dr birşey dmeediYumurtlamaya göre suan 12 günlük sata göre tam 3 haftalık
Ben 2 ay önce folik asit kullanmaya başlamıştım 400 mg günde 2 tane atıyorum başka hangi ilaçlar kullanıyorsunuz siz doktorlar ne yazdi sizeŞimdilik coraspin kullanıyorum perşembe günü doktora gideceğim keseye bakmak için bide kendime rapor çıkartmam lazım iğne icin
Bende kendim hesaplıyorum sat 11 kasım bat 6 aralık yumurtlamada 21 kasımdıBenim ne kadar acaba dr birşey dmeedi
Benim daha önce kayıplarım olduğu için progestran coraspirin folbiol iğne var rabbim yardımcımız olsunBen 2 ay önce folik asit kullanmaya başlamıştım 400 mg günde 2 tane atıyorum başka hangi ilaçlar kullanıyorsunuz siz doktorlar ne yazdi size
Amiinn insaAllahBenim daha önce kayıplarım olduğu için progestran coraspirin folbiol iğne var rabbim yardımcımız olsun
Bende folik asit kullanıyorum vitamindir coraspin de kullanıyorum o da kan sulandırıcı doktor bana kan sulandırıcı iğnede yazacak artık gerisi allaha kaldıBen 2 ay önce folik asit kullanmaya başlamıştım 400 mg günde 2 tane atıyorum başka hangi ilaçlar kullanıyorsunuz siz doktorlar ne yazdi size
Canm test yaptn hamilemisinAmiinn insaAllah
Ben folik asiti kendim kullanmaya başlamıştım doktor kontrolünde degil gebelik isteyenler en az 3 ay önce başlamalı yazıyordu eczanede reçetesiz satılan bi vitamin bende aldim kullanmaya başladım sorun olmaz dimiBende folik asit kullanıyorum vitamindir coraspin de kullanıyorum o da kan sulandırıcı doktor bana kan sulandırıcı iğnede yazacak artık gerisi allaha kaldı
Banada iğne yazdı aynen gerisinrabbime kaldıBende folik asit kullanıyorum vitamindir coraspin de kullanıyorum o da kan sulandırıcı doktor bana kan sulandırıcı iğnede yazacak artık gerisi allaha kaldı
Kan vermedim daha ama dedim ya 6 gun önceden gördüm çizgiyi diye kanı bugün vericem daha acil deCanm test yaptn hamilemisin
Hic bir sorun olmaz faydası var zararı yokBen folik asiti kendim kullanmaya başlamıştım doktor kontrolünde degil gebelik isteyenler en az 3 ay önce başlamalı yazıyordu eczanede reçetesiz satılan bi vitamin bende aldim kullanmaya başladım sorun olmaz dimi
Ayy çok sagolHic bir sorun olmaz faydası var zararı yok
Git ver bizi merakta bırakma :)))Kan vermedim daha ama dedim ya 6 gun önceden gördüm çizgiyi diye kanı bugün vericem daha acil de
Tamam tamam eşim gelsinde gidicez insaAllah aksam yazarim haberleri:)))Git ver bizi merakta bırakma :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?