Adette gün sayanlar

Şimdilik coraspin kullanıyorum perşembe günü doktora gideceğim keseye bakmak için bide kendime rapor çıkartmam lazım iğne icin

Şimdilik coraspin kullanıyorum perşembe günü doktora gideceğim keseye bakmak için bide kendime rapor çıkartmam lazım iğne icin
Ben 2 ay önce folik asit kullanmaya başlamıştım 400 mg günde 2 tane atıyorum başka hangi ilaçlar kullanıyorsunuz siz doktorlar ne yazdi size

Ben 2 ay önce folik asit kullanmaya başlamıştım 400 mg günde 2 tane atıyorum başka hangi ilaçlar kullanıyorsunuz siz doktorlar ne yazdi size
Benim daha önce kayıplarım olduğu için progestran coraspirin folbiol iğne var rabbim yardımcımız olsun

Bende folik asit kullanıyorum vitamindir coraspin de kullanıyorum o da kan sulandırıcı doktor bana kan sulandırıcı iğnede yazacak artık gerisi allaha kaldı

Bende folik asit kullanıyorum vitamindir coraspin de kullanıyorum o da kan sulandırıcı doktor bana kan sulandırıcı iğnede yazacak artık gerisi allaha kaldı
Ben folik asiti kendim kullanmaya başlamıştım doktor kontrolünde degil gebelik isteyenler en az 3 ay önce başlamalı yazıyordu eczanede reçetesiz satılan bi vitamin bende aldim kullanmaya başladım sorun olmaz dimi

Hic bir sorun olmaz faydası var zararı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…