6 yani hamilemisinYumurtlamanın üzerinden 9 gun geçti yaptim bata 6 vardı cikti
Herkeste belirti olacak diye bişey yok canm bence umutsuz olma mesela benim belirtilerim hepside aynı adet belirtileriydi yinede umudumu kesmedim
Aynen canım en fazla iki tüp kan kaybedersinTeşekkür ederim canım en iyisi ben bi test yapayım kafam rahatlasın
Sonucu bize bildir canımAynen ca
Aynen canım en fazla iki tüp kan kaybedersin
canım kan testi ver bakalım ama gebesin sanki , ilişkiden kaç gün sonra test yaptın ?Bu ay klomen kullandım adetime 3 gün kaldı bugün gebelik testi yaptım ama silik çıktı sizde bi baksanız kızlar varmı
Evet hamileyim suan 3 gun var bata ilk öğrendiğimde 6 gün vardi gölgeli gördüm simdi git gide belirginlesiyor6 yani hamilemisin
Hayırlı olsun canm allah tamamını erdirsinEvet hamileyim suan 3 gun var bata ilk öğrendiğimde 6 gün vardi gölgeli gördüm simdi git gide belirginlesiyor
Progestanı fitil olarak mı kullanacaksınNEsli iğne kullancam evet bide progestran
Yok hap olarak verdi de sabah akşam diye ben şimdi nasıl yapıcam onu nesli sabah geçtiProgestanı fitil olarak mı kullanacaksın
Sağol canım İnşaAllah rabbim herkese nasip etsinHayırlı olsun canm allah tamamını erdirsin
Bende ağızdan alıyordum bayılgınlık yapıyordu sonra doktorum fitil olarak kullan dedi sabah akşam vajinaldan alıyordmYok hap olarak verdi de sabah akşam diye ben şimdi nasıl yapıcam onu nesli sabah geçti
Amin inşallahSağol canım İnşaAllah rabbim herkese nasip etsin
Akşam al yarın sabah başlaYok hap olarak verdi de sabah akşam diye ben şimdi nasıl yapıcam onu nesli sabah geçti
Sıkıntı olmaz demi daha önce ben kullandık bende pek bi etki yapmadı bakalım ne olcak ağrım oluyor dedim onu verdiAkşam al yarın sabah başla
Sıkıntı olmaz demi daha önce ben kullandık bende pek bi etki yapmadı bakalım ne olcak ağrım oluyor dedim onu verdi[/QUOTE progestan iyidi riskli gebeliklerde veriyorlar ben 7 ay kullandm seninki 200 luk mu
Bugün mu deneyecen canmbugun esime test aldracm yaorsm sonucu size soyleyecm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?