Adette gün sayanlar

1 hafta var benim ya ilişkinin ovulosyonun üzerinden 9 gün geçti test yapsam mı ki ?

Bende 9. Gunde yapmistim 2. Cizgi gölgeli çıkmıştı bata 6 gun vardı benimde simdi 3 gun var bata git gide çizgi belirginleşiyor ama. Belirtin varmı herhangi her insanin yapisi farklı olur salgılanan horman kişiden kişiye değişebilir bekle istersen bi kaç gün daha

ayyy ne güzel , allah analı babalı byütsün benimde 9 gün gecti ovulosyonun üstünden bata 7 var meraklanıyorum. Belirti hissettn mi peki?
Bir
Kanda belki çıkarda erken döllenme olmuşsa

Geçen gün eşim koltum altımdan tuttu beni bağırdım , cumartesi gününden beri sol koltuk altıma dokununca canım yanıyor, sol kasık ağrısı batma var , belimin sol tarafı ağzı yapıyor batma oluyor , kirpik diplerim çok kaşınıyor ve hala ovulosyondan beri beyaz renk akıntım var huylanıyor muyum diyorum ama belimin sol tarafı inceden ağrıyor hala , kasık batmalarım gelip geçiyor günlük olarak

ayyy ne güzel , allah analı babalı byütsün benimde 9 gün gecti ovulosyonun üstünden bata 7 var meraklanıyorum. Belirti hissettn mi peki?
Evet canım kasiklarimda ve rahmimde batmalar oluyordu göğüslerim cok acıyor birde kucuk kucuk alerji gibi sivilceler çıktı uykum geliyor gün icinde. Ben ovulasyonla takip etmistim yumurtlamadan bi kaç saat sonra sol kasığından bacağıma aşırı ağrı iniyordu döllenmenin belirtisimiydi yoksa yumurtlamanın mi bilmiyorum ama oyle oldu sonrada kasıkta ve rahimde barkalar hep oldu ara ara ama

Ayy aynı benim gibi bende heyecanlandım şimdi ya ne bilim yap yapma diyemiyorum senin icind3n ne geciyor

aynen valla benimde öyle oldu halada bacağım ağrıyor ajerjimde sinek sokmuş gibi sisiyordu bide gebe kalınca grip oluyorum

yumurtlamada kuzum benimde aynıydı , çok fazlaydı ağrı ve batmalar, şişlik hissediyordum kasıklarımda, yumurtlama zamanına göre azaldı ama dediğin gbi bel ağrım bacağıma vuruyor benimde

Ayy aynı benim gibi bende heyecanlandım şimdi ya ne bilim yap yapma diyemiyorum senin icind3n ne geciyor
ayy çok umutlanmak istemiyorum ama , ovulosyon zamanında çok ağrım olunca bende bişeyler var dıyordum oldu sanki diyodum ama ya yoksa bi de çok üzülücem ya

aynen valla benimde öyle oldu halada bacağım ağrıyor ajerjimde sinek sokmuş gibi sisiyordu bide gebe kalınca grip oluyorum
alla alla alerji değişikmiş , bnde de ağız kuruması var birkaç gündür çok susuyorum ya sende de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…