Eger bebek calismalari varsa uerlesme kanamasi olabilir canmArkadaslar adetime daha bi hafta var bugun pembe akintim oldu az ve sol kasigimda adet olacakmisim gibi agrim var..bi bilgisi olan????
Insallah canm. Durumn netlesince paylas burdanEvet cnm ya istiyoruz artik ins soyledgn gibidir
ilişki sonrası ise normaldır...inş. yerleşme kanamasıdır..Arkadaslar adetime daha bi hafta var bugun pembe akintim oldu az ve sol kasigimda adet olacakmisim gibi agrim var..bi bilgisi olan????
geç yumurtlamışsan olabılır inş öyledır istıyorsanız tabıkıARKADASLAR YARDIMCI OLABILIRMISINIZ BANADA BENIM ADETIME 3 GUN VAR BUGUN BETA HCG YAPTIRDIM 6.24 CIKTI HAMILEMIYIM.. HAMILE DEGILSEM YUKSELMESI TUHAF DEGIL MI ?
COK ISTIYORUZ YILLARDIR UGRASIYORUZ TEDAVI OLDUK FAYDASI OLMADI POLIKIST OVERIM ..INSALLAH HAMILEYIMDIRgeç yumurtlamışsan olabılır inş öyledır istıyorsanız tabıkı
inş ..o zaman canım allahım en kısa zamanda nasıp etsın hamıleysen banada dua et olurmu benımde 13 yıldır olmuyorda...COK ISTIYORUZ YILLARDIR UGRASIYORUZ TEDAVI OLDUK FAYDASI OLMADI POLIKIST OVERIM ..INSALLAH HAMILEYIMDIR
EDERIM TABI ETMEZMIYIM INSALLAH RABBIM HEPIMIZE MUTLULUGU ANNELIGI TATTIRSIN .. INAN SEVINEMIYORUM INANAMIYORUM BILE ŞOK OLDUM INSALLAH BETA YUKSELIR DUA EDIN LUTFEN .. YAPTIGIM DUALAR VAR HAMILE KALMAK ICIN HERGUN SABAH EZANINA KALKIP OKUDUM ONLARI YAPARMIISN YAZAYIM..inş ..o zaman canım allahım en kısa zamanda nasıp etsın hamıleysen banada dua et olurmu benımde 13 yıldır olmuyorda...
yazarsan çok mutlu olurum..allahım inş. hayırlısını nasıp eder...hamılesındır inş.EDERIM TABI ETMEZMIYIM INSALLAH RABBIM HEPIMIZE MUTLULUGU ANNELIGI TATTIRSIN .. INAN SEVINEMIYORUM INANAMIYORUM BILE ŞOK OLDUM INSALLAH BETA YUKSELIR DUA EDIN LUTFEN .. YAPTIGIM DUALAR VAR HAMILE KALMAK ICIN HERGUN SABAH EZANINA KALKIP OKUDUM ONLARI YAPARMIISN YAZAYIM..
yazarsan çok mutlu olurum..allahım inş. hayırlısını nasıp eder...hamılesındır inş.
çok sagol arkadaşım allah razı olsun...bu arada sonucu bıldır ben merak ederım..inş. banada umut olursun.[/QUOT TAMAM CANIM MUTLAKA HABER VERICEM HAYIRLI BIR HABER ALAYIM INSALLAHHH ..
Canim benim de oyle oldu iliskiden 1 hafta sonra peceteye pembe akinti geldi 2 kere bir daha da olmadi. Benim de adet olacak gibi agrilarim oluyor ve dun hamile oldugumu ogrendim :) insaallah sen de hamilesindir. Adet gununun gelmesini bekle insaallah hamilesindirArkadaslar adetime daha bi hafta var bugun pembe akintim oldu az ve sol kasigimda adet olacakmisim gibi agrim var..bi bilgisi olan????
Canim benim actigim konuyu oku. Ben de pkoluydum hic tedavi olmadim ve 2 yilin sonunda hamile kaldim elhamdulillah :) nasipte varsa oluyorCOK ISTIYORUZ YILLARDIR UGRASIYORUZ TEDAVI OLDUK FAYDASI OLMADI POLIKIST OVERIM ..INSALLAH HAMILEYIMDIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?