adetten 1 hafta once pembe akinti

İnsallah canim ya cok istiyorum ins bosa umutlanmiyorumdur

Arkadaşlar slm konu bulamadım burdan yardım istiyorum lütfen.adetim pazar günü bitti pazartesi salı hiç birşey yok 2 gündür kahverengi akıntı var kasiklarimda ağrıyor ne olduğunu anlamadım ama baya adet oldum bol kanamalı normalde yumurtalık sorunum olduğu için âdetlerim az oluyor.lütfen bana yardım edin.

inş ..o zaman canım allahım en kısa zamanda nasıp etsın hamıleysen banada dua et olurmu benımde 13 yıldır olmuyorda...
Canim hamileyimmm rabbim isteyen heekeze nasip etsin... verdigim dualari mutlaka gonulden inanarak okumalisin. Benim icinde dua et..hayirlisiyla melegimi kucagima alayim..

10 gun suren de var 9 ay boyuca suren de 1 gun suren de var :) ben de bugun doktordan ogrendim.
yaa bilmiyorum adet günümü bekliiim bakalım adet sancısı gibi sol kasıgım ağrıyor akıntımda tekrar pembeye döndü çok az tuv. kâğıdına silnce fark ediyorum daha 4-5 günüm var adet günüme

Sabret canim adetin duzenliyse bekle. Ama benim gibi duzensizse ve ne zaman adet olacagini bilmiyorsan hemen test yaptir hastanede

Canim hamileyimmm rabbim isteyen heekeze nasip etsin... verdigim dualari mutlaka gonulden inanarak okumalisin. Benim icinde dua et..hayirlisiyla melegimi kucagima alayim..
ayyyyyyyyyyyyy çok sevındım allahım tamamına erdırsın inş. çok mutlu oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…