Off ya malesef yokbence yerleşme kanaması olabilir.evde testin falan yok mu canım hemen bi baksan ?
İnsallah canim ya cok istiyorum ins bosa umutlanmiyorumdurCanim benim de oyle oldu iliskiden 1 hafta sonra peceteye pembe akinti geldi 2 kere bir daha da olmadi. Benim de adet olacak gibi agrilarim oluyor ve dun hamile oldugumu ogrendim :) insaallah sen de hamilesindir. Adet gununun gelmesini bekle insaallah hamilesindir
Kac gun var adetine?İnsallah canim ya cok istiyorum ins bosa umutlanmiyorumdur
5-6gun var canmKac gun var adetine?
Az kalmis bence adet gununu bekle. Baska belirtin var mi goguslerinde falan bi degisiklik var mi?5-6gun var canm
Evet agri var ama dokunamicak gibi deil bide sol kasigim agriyor adet gunume kadar beklicem mecburenAz kalmis bence adet gununu bekle. Baska belirtin var mi goguslerinde falan bi degisiklik var mi?
Benim de agri var su an. Bir de alani genisledi pembe halkanin :) benimle ayni belirtileri yasiyorsun sabret bakalim insallah hamilesindirEvet agri var ama dokunamicak gibi deil bide sol kasigim agriyor adet gunume kadar beklicem mecburen
sen hamile misn canim yoksa beklemede misin?Benim de agri var su an. Bir de alani genisledi pembe halkanin :) benimle ayni belirtileri yasiyorsun sabret bakalim insallah hamilesindir
Tamam canim tesekkur ederimmmCanim benim actigim konuyu oku. Ben de pkoluydum hic tedavi olmadim ve 2 yilin sonunda hamile kaldim elhamdulillah :) nasipte varsa oluyor
Hamileyim cok sukur :) dun ogrendimsen hamile misn canim yoksa beklemede misin?
Aa cok guzel cokbsevindm darisi basimavins:)yerlesme kanamn kac gun surdu benm bugun 3.gun sanirim adet olucavmHamileyim cok sukur :) dun ogrendim
10 gun suren de var 9 ay boyuca suren de 1 gun suren de var :) ben de bugun doktordan ogrendim.Kac gun suruyo yerlesme kanamasi benimki devam ediyo adet olcm sanirm
Canim hamileyimmm rabbim isteyen heekeze nasip etsin... verdigim dualari mutlaka gonulden inanarak okumalisin. Benim icinde dua et..hayirlisiyla melegimi kucagima alayim..inş ..o zaman canım allahım en kısa zamanda nasıp etsın hamıleysen banada dua et olurmu benımde 13 yıldır olmuyorda...
yaa bilmiyorum adet günümü bekliiim bakalım adet sancısı gibi sol kasıgım ağrıyor akıntımda tekrar pembeye döndü çok az tuv. kâğıdına silnce fark ediyorum daha 4-5 günüm var adet günüme10 gun suren de var 9 ay boyuca suren de 1 gun suren de var :) ben de bugun doktordan ogrendim.
Sabret canim adetin duzenliyse bekle. Ama benim gibi duzensizse ve ne zaman adet olacagini bilmiyorsan hemen test yaptir hastanedeyaa bilmiyorum adet günümü bekliiim bakalım adet sancısı gibi sol kasıgım ağrıyor akıntımda tekrar pembeye döndü çok az tuv. kâğıdına silnce fark ediyorum daha 4-5 günüm var adet günüme
düzenlidir ama bi kaç aydır 3-4 gün once oluor bakalım beklicem haber veririm durumuSabret canim adetin duzenliyse bekle. Ama benim gibi duzensizse ve ne zaman adet olacagini bilmiyorsan hemen test yaptir hastanede
ayyyyyyyyyyyyy çok sevındım allahım tamamına erdırsın inş. çok mutlu oldum...Canim hamileyimmm rabbim isteyen heekeze nasip etsin... verdigim dualari mutlaka gonulden inanarak okumalisin. Benim icinde dua et..hayirlisiyla melegimi kucagima alayim..
ALLAH RAZI OLSUN TESEKKUR EDERIM.... DARISI SENIN BASINA INSALLAH CANIMMayyyyyyyyyyyyy çok sevındım allahım tamamına erdırsın inş. çok mutlu oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?