yaaa hayırlı olsunAdet günümde yaptım negatif çıktı sonradan pozitif oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa hayırlı olsunAdet günümde yaptım negatif çıktı sonradan pozitif oldu
Hemde kan verdim 0.01 çıkmıştı âdetimden 2 gün önce falan. Sonra umudumu kestim o ay tam 18 gün gecikti bende eskiden adetlerim düzensiz olduğu için yine düzensiz olmaya başladı diye düşündüm çünkü test yapmıştım hemde kanda.. evde çok önceden aldığım kaset test vardı, çalışıyordum ben fabrikada gece vardiyasına gitmeye hazırlanıyordum bir anlık hevesle kalktım testi yaptım birde ne göreyimyaaa hayırlı olsunböyle haberleri duyunca umutlanıyorum
![]()
yo estağfurullah okuyunca insanın hoşuna gidiyor o duyguları yaşamak tarifsizHemde kan verdim 0.01 çıkmıştı âdetimden 2 gün önce falan. Sonra umudumu kestim o ay tam 18 gün gecikti bende eskiden adetlerim düzensiz olduğu için yine düzensiz olmaya başladı diye düşündüm çünkü test yapmıştım hemde kanda.. evde çok önceden aldığım kaset test vardı, çalışıyordum ben fabrikada gece vardiyasına gitmeye hazırlanıyordum bir anlık hevesle kalktım testi yaptım birde ne göreyimdaha ben tuvaletten çıkmadan çift çizgi olmuş. İnanamadım bozuk herhalde eski bi testti dedim kendi kendime birde o sıralar o kadar hastaydımki hayal gördüğümü falan sandım
sabah işten eve gelirken 3 tane test aldım yaptım üçüde pozitif çıktı tabi ben yine inanmadım çünkü kan vermiştim yani mümkün değildi bu herhalde hasta olduğum için böyle çıkıyor dedim
ertesi gün erken gebelik testi aldım pozitif çıkınca eşime de söyledim hemen gidip özelde kan verdim pozitif çıktı.. biraz uzun oldu kusura bakmayın. Darısı başınıza inşallah
![]()
Amin inşallah inşallah. Dualarım heeer zaman sizinleyo estağfurullah okuyunca insanın hoşuna gidiyor o duyguları yaşamak tarifsizAllahım gönlünüze göre vermiş. inşallah tüm bekleyen anne adayları da bu duyguyu yaşar
![]()
Yaaa hemen çıktıysa var kesin. Hadi hayırlı olsun hemen bir kan verin benceVar mı sizce şuan adete 3 gün var erken gebelik testi çokta güvenmiyorum ama işte Bi umut
2 3 dk içinde çıktı. çok saolun inşallah vardırYaaa hemen çıktıysa var kesin. Hadi hayırlı olsun hemen bir kan verin bence
Yaaa siz 3 kala erken gebelik yapmissiniz benim 4 gün var kaset test yaptım.cizgi arıyorum.drmrkki benimde erken gebelik yapmam lazım ozamanVar mı sizce şuan adete 3 gün var erken gebelik testi çokta güvenmiyorum ama işte Bi umut
Yaaa siz 3 kala erken gebelik yapmissiniz benim 4 gün var kaset test yaptım.cizgi arıyorum.drmrkki benimde erken gebelik yapmam lazım ozaman![]()
Bende dayanamadim 6 gün önceden erken gebelik testi yaptim negatif çıktıYaaa siz 3 kala erken gebelik yapmissiniz benim 4 gün var kaset test yaptım.cizgi arıyorum.drmrkki benimde erken gebelik yapmam lazım ozaman![]()
Çizgi görüyorum var gibi, Allah gönlünüze göre versin inşallahMerhabalar reglime 5 gün var. Sizce bişeyler var mı acaba
Ya gerçekten mi ? Peki kaset testte daha belirgin çıkar mı yoksa beklemeliyim miÇizgi görüyorum var gibi, Allah gönlünüze göre versin inşallah![]()
Anladığım kadarıyla kaset testler regl günü geçince yapılıyor. Açıkçası benim de reglime bugünle beraber 4 gün var ve ben de gölge gibi bir şey gördüm. Ama çarşamba gününe kadar beklemeyi hedefliyorum. Varsa da belli ki ikimizinki de çok çok erken henüz.Ya gerçekten mi ? Peki kaset testte daha belirgin çıkar mı yoksa beklemeliyim mi
Erken gebelik testi 5 gün öncesinde yaptım bende de negatifti.Bende dayanamadim 6 gün önceden erken gebelik testi yaptim negatif çıktı
Kaset testi daha geç yapın diyorlar. adet günü yada geçince yap istersen.Ya gerçekten mi ? Peki kaset testte daha belirgin çıkar mı yoksa beklemeliyim mi
Ben testi çöpe attım sonra gene gidip baktım bu sefer hiç bişey yoktuAnladığım kadarıyla kaset testler regl günü geçince yapılıyor. Açıkçası benim de reglime bugünle beraber 4 gün var ve ben de gölge gibi bir şey gördüm. Ama çarşamba gününe kadar beklemeyi hedefliyorum. Varsa da belli ki ikimizinki de çok çok erken henüz.![]()
İnşallah vardır canım. Eğer varsa çifte bayram olur bizim içinAnladığım kadarıyla kaset testler regl günü geçince yapılıyor. Açıkçası benim de reglime bugünle beraber 4 gün var ve ben de gölge gibi bir şey gördüm. Ama çarşamba gününe kadar beklemeyi hedefliyorum. Varsa da belli ki ikimizinki de çok çok erken henüz.![]()
Hiç bilmiyorum ki. Yeni bir tane yap istersenBen testi çöpe attım sonra gene gidip baktım bu sefer hiç bişey yoktupeki bu normal mi ?
Doğru söylüyorsunuz. Ben bi kaç güne yeni bir test yapayım. Hiç umudum yok amaHiç bilmiyorum ki. Yeni bir tane yap istersen