Henüz şifresini isteyecek seviyede olmadığımı düşünüyorum ve bu özgürlüğü kısıtlamak gibi birşey olmaz mı acaba? hayatta kabul etmez, hiç sanmıyorum...
arkadaşım yanlış anlama ama millet bi hafta çıkmaya başlayınca bile birbirine facebook şifresi veriyo güven anlamında, siz sözlenmisseniz face hesabını senden gizlemesi saçma olmaz mı sonuçta ciddisiniz ortak bir gelecek kurma konusunda...
Arkadaşların da dediği gibi gizlilik ayarlarını 'sadece ben' diye göstermiş muhtemelenbari sadece belirli kişiler yapıp oraya sizin adınızı yazsaydi da tek siz görebilseydiniz hem kırılmamış olurdunuz
Günaydın kızlar,
dün gece konuştuk, kısacası bana söyledikleri aynen şöyle:
çok basit, çocukça şeylere takılıyorsun. Sana şifremi de veririm, bakarsın
ne yapmışım, kimle mesajlaşmışım diye ama bunu benden istemen bana güvenmediğini
gösterir ve benim gözümde acaba bu kız benim için doğru kişi mi diye bir izlenim
oluşturur dedi! kimse için üzülmem, kendimi yormam dedi! koskoca adamım ne
yapacağımı ben kendim çok iyi biliyorum, zaten işsizim herşey üstüme üstüme gelirken
uğraşacak şey mi bulamamışım da boş işlerle uğraşayım dedi... ilişki durumunu kendisi
gizlemiş ve artık bir daha açmayacakmış! hatta facebook hesabını kapatacağını söyledi...
ben de karşı çıkıp kapatmamasını söyledim, neymiş? çok saçmaymış, devamlı böyle basit
şeylerden tartışmaktan bıkmış(kaç kez tartıştıysak, -ki zaten tartışma ortamını sevmediğim
için iyilikle sormuştum, kendisi parladı) aksi bir durum olsa seni sevmesem söylerim zaten
açıkça uzatmam... sen benim faceki profilime aldanma, orda hepsi yalan gerçek olan benim dedi.
Bu arada bir de profilinde bir şarkı paylaşmıştım, onu da silmiş! bunu da bu sabah farkettim...
neyse, diğer taraftan ben bunu farklı bir face hesabıyla eklemiştim ya?hemen oltaya düştü
ve tam da o sırada ilişki durumunu tamamen gizlediğini anladım çünkü farklı bir tarayıcıdan da
kendi face profilim açıktı. Aynen öyle oldu, mrb, beni nerden eklediniz dedi!
ben de face'de tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmından eklediğimi söyleidm ve profilimde bir
fotoğraf olmasına rağmen benden fotoğraf istedi. Fotoğraf olunca görüşürüz o zaman dedi!
Yanıma gelmek için bahaneler üreten, işsizim kendimi toparlamam lazım diye düşünen adam
gs maçına gidecekmiş! ona herşeyi anlatan bir mail yazıp listemden sileceğim... siz olsanız
nasıl hareket ederdiniz kızlar, ne yapardınız?((
Suc bastırmış.
Onu listenizden silmeniz birşeyi değiştirmez. Önemli olan hayatınızdan silip silmeyeceğiniz.
Günaydın kızlar,
ne yapmışım, kimle mesajlaşmışım diye ama bunu benden istemen bana güvenmediğini
gösterir ve benim gözümde acaba bu kız benim için doğru kişi mi diye bir izlenim
yapacağımı ben kendim çok iyi biliyorum, zaten işsizim herşey üstüme üstüme gelirken
uğraşacak şey mi bulamamışım da boş işlerle uğraşayım dedi... ilişki durumunu kendisi
gizlemiş ve artık bir daha açmayacakmış! hatta facebook hesabını kapatacağını söyledi...
ben de karşı çıkıp kapatmamasını söyledim, neymiş? çok saçmaymış, devamlı böyle basit
şeylerden tartışmaktan bıkmış(kaç kez tartıştıysak, -ki zaten tartışma ortamını sevmediğim
için iyilikle sormuştum, kendisi parladı) aksi bir durum olsa seni sevmesem söylerim zaten
açıkça uzatmam... sen benim faceki profilime aldanma, orda hepsi yalan gerçek olan benim dedi.
Bu arada bir de profilinde bir şarkı paylaşmıştım, onu da silmiş! bunu da bu sabah farkettim...
neyse, diğer taraftan ben bunu farklı bir face hesabıyla eklemiştim ya?hemen oltaya düştü
ve tam da o sırada ilişki durumunu tamamen gizlediğini anladım çünkü farklı bir tarayıcıdan da
ben de face'de tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmından eklediğimi söyleidm ve profilimde bir
fotoğraf olmasına rağmen benden fotoğraf istedi. Fotoğraf olunca görüşürüz o zaman dedi!
Yanıma gelmek için bahaneler üreten, işsizim kendimi toparlamam lazım diye düşünen adam
gs maçına gidecekmiş! ona herşeyi anlatan bir mail yazıp listemden sileceğim... siz olsanız
Günaydın kızlar,
bak seen...bence hiç kafana takma polemiğe de girmeyin çünkü taş yerinde ağırdır... hatta sen de gizle ilişki durumunu, sorarsa da haklısın bana da çocukça geldi diye hatırlatırsın. Bir de fake hesabın sana ait olduğunu anlaması an meselesi çünkü çok belli oluyor hesap sahte olunca... Dikkat et boşuna yıpranmasin ilişkin :26:
Günaydın
Maalesef dünkü tahminlerim doğru çıkmış
Emin olman için demiştim bu sahte profilden deneme olayını
Denedin, kendi gözünler gördün, eminsin.
Bunlardan sonra en mantıklısı ayrılmaktır ama ben daha fazla yazmak istemiyorum
Ne yapacağına kendin karar ver artık
Tubis sana tek soyleyecegim
boyle bir adamla sakin evlenme sakin...
Aldatılmak, aptal yerine kanulmak ve en kıymetli zamanımızı böyle kendini insandan sayan birine heba etmek gerçekten
akıl karı değil, haklısınız tabiki onunla asla evlenmem! sonradan pişman olur mu acaba sadece onu merak ediyor insan...
erkekler nedense bişey yapınca illa inkar ediyorlar, yaptıysan kabullen demi erkeğim diye geçiniyorsun bir de.. maille olmaz cnm bu iş konuşman gerek bence herşeyi vur yüzüne seni salak yerine koymuş resmen yaal karşına söyle herşeyi amacı neymiş bunları yaparken, çok sinir oldum ya
Pişman olsa ne olur ki ?
Zaten o seni hep hayatının dışında tutmuş
Bir de hem suçlu, hem pişkin.. Böylesi pişman olmaz bence
Yok sıkılabilirim, yok şifre istersen güvenmediğini düşünürüm, yok doğru kişi mi derim bilmem ne
Şimdi def olsun gitsin
Onun ne yapacağını ne düşüneceğini düşünme, daha dürüst kişilerle önüne bak artık
Bence sanal ortamdan ziyade gerçekte sözlünüzü sorgulayın. Tüm aldatmalar facebook üzerinden mi oluyor ki orada durumunu gizlesin?
Orada ilişkim var yada yok dese ne olur? Önemli olan gerçek hayatta kime ne dediği.
Benimde hesabım var, hatta eşime de ben oluşturdum. İkimizde de evli vs yazmaz. Kime ne benim özel hayatımdan.
Dediğim gibi sanal hikaye, esas gerçek hayatta nasıl biri onu düşünün.
Bence sanal ortamdan ziyade gerçek hayatta sözlünüzü sorgulayın. Tüm aldatmalar facebook üzerinden mi oluyor ki orada durumunu gizlesin?
Orada ilişkim var yada yok dese ne olur? Önemli olan gerçek hayatta kime ne dediği.
Benimde hesabım var, hatta eşime de ben oluşturdum. İkimizde de evli vs yazmaz. Kime ne benim özel hayatımdan.
Dediğim gibi sanal hikaye, esas gerçek hayatta nasıl biri onu düşünün.
hem meyilli, hem de aldatıyor yani sadakatsiz karaktersizin teki!senin yerinde olsam aynı şeyleri yapardım.inceler merak eder araştırırdım..
senin yapacağın en mantıklı şey bu adamla hemen yollarını ayır..
demogoji yaparak senin duygusal yönünü kullanıyor.. erkek adam ( ilişki durumu dahil) herşeyi ortada yaşar..
başka biriyle resim yoksa görüşmede yok diyecek seviyeye geldiyse o senin haberin olmadan daha neler yapıyordur tahmin edebiliyorum..
yolver gitsin
sanal ortam evet gerçek hayatta yapamadıklarını burada yapıyorlar ve bence insanın kişiliğini ortaya çıkarıyor, bişeyleri neden saklama gereği duyar insan sanal da bile olsa bu ondan rahatsız olduğunu gösterir, sizin gibi yazmamak ayrı bi şey yazıpta gizlemek ayrı bişey, hem baksana oltaya düşmüş hemen aldatmaya meyilli yani, bence böyle biriyle bi gelecek düşünülemez
canım ben defalarca facebook yüzünden sevgilimle tartıştım hemde haklı olduğum halde beni haksız yapabilmek için alttan girdi üstten cıktı o derece kıvırıyordu.Diyorum ki iilahi güçç Allah olmaması gereken iliskiye bir dünya sorun veriyor kavgalar gözyaşları ve bizler kaderimizi kendimiz belirliyoruz galiba o kadar kavga gürültüye rağmen 4 sene iliskimi sürdürdüm.Ama dolu dolu geçmedi maalesef en sonunda posstayı koydum simdi ne mi oldu 3 gün ağladı sonra kayıplara karıstı böyle arada ugruyoro kendi yoluna ben kendi yoluma oysa 4 sene icinde düsün bana neler neler yaptı facebookta nispetler vs.. valla bu twitter facebook olmasa söyleyeceklerimiz bir yerlerimizde patlardı herhalde.Bence senden gizleyen adamla bir gelecek kurmayı düsünme artık baskasından fotoğraf istiyor tanımadıklarını kabul ediyor falan...Benimkide böyle herkesi kabul ediyordu defalarca uyarmama rağmen değişen bir şey olmadı sifrede vermiyordu bir ara bosverdim ondan bir sene sonra kadarda ayrıldım zaten isler istediğin gibi yürümeyince soğuyorsun üzülen sen olursun onca zamanına =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?