Adı batasıca facebook! (zaten batmış batacağı kadar ama...:()

karışıklık olmasın. temiz iş yapalım

Son düzenleme:

Ya ben şöyle bi şey yapmıştım zamanında paylaşayım sizlerle Sevgilimin facebook hesabındaki hotmail adresini buldum. Zor bir şey değil profilinde yazıyo olması lazım iletişim bilgilerinde. Sonra hotmail şifremi unuttuma girdim yazdım adresi. Karşma gizli soru çıktı değiştirmek için. Gizli soru hangi takımlısınız gbi basit bi şeydi ve benim salak doğru cevabı vermişti burdan hotmail adresine ulaştım. Sonra facebookdan şifremi unuttum şifremi e posta adresime gönder dedim. buradan da facebook hesabına kolaylıkla ulaştım )

çünkü 0 almazsan belki sen o maili msn olarak kullandın ve ordaki arkadaşlarını ve arkadaşlarının arkadaşlarını önerir. karışıklık olmasın. temiz iş yapalım

CSI Facebook gibisin :) Güzel fikir not aldım ben bunu :)

çünkü 0 almazsan belki sen o maili msn olarak kullandın ve ordaki arkadaşlarını ve arkadaşlarının arkadaşlarını önerir. karışıklık olmasın. temiz iş yapalım

süpermiş...
e sen burda alıntıyı sildirdin ama ous bu yazdıklarınıda görecek ve anlamayacak mı?

artık çıkmıyor mail adresi profilde yoksa kırmadık profil bırakmazdım

Maalesef öyle bişey yok Yani o gizlemediyse ayarları değişemez.
Kimden saklıyorlarsa....

oo kızlar çok fenasınız dicem de benım de gerı kalır yanım yok
bende zamanın da cok meraklıydım ,evlenmeden önce!
facebook şifresı vs dıye....
ama bazıları çok saf oluyor hıc ugrastırmıyorlar......benım bir arkm vardı ,sevgılım degıl bana pc sını ödunc vermişti....pc de dolanıyorum tabı ben bu butun şifrelerını kaydetmiş pc ye.....
bazıları kaydedıyor pc ye.....farkında olmayabılıyorlar......orda ne var ne yok bı banka şifresı yoktu tabı ben en temızınden her şeyıne bakmıştım ..çok ayıp çok

gizlediği bişey var diye geldı aklıma kimden koruyomus seni.madem sen varsın baskkası ne yazarsa yazsın sana senden saklıcak bı durumu olmaması lazımdı.baskası yoksa herkes görsun sözlu oldugunuzu nolucak ınsan gurur duyar ben su guzel kısıyle sözluyum anlamında.ama nolur nolmaz belkı ılerde ayrılırsak eskı sevgılım görmesın bılmesın belkı ona dönerım görürse benı ıstemez sonra gıbı düşünüyosa saklamasıda normal.bence sıfre fılan ıstemeyın yanyana geldıgınızde telefondan fılan acsana bı facenı bıseye bakcam deyın ve onun yanındayken girip bi msjları kurcalayın derim.izin vermezsede koyun tavrınızı .ne bu böyle bir sen bir ben birde yedek durumu.

Iliskinizin durumu facebook'a kaldiysa yandiniz. Lutfen facebook'u suclamayin. Kotu amacla kullananlari suclayin.

Not: Mark'a iliski durumunu kaldirmasi icin baski yapalim. Boyle olmuyor. :26:

yakında facebook şifre kesme töreni falan yapılırsa şaşırmam gelin damat adayları birbirlerine şifrelerini verirler.

canım benım sözlun sana yalan sölemıs... face kendılıgınden öle bı gızleme yapmaz... ayrıca şifresını ıstemek için niye erken olsunkı? bence şifresını iste vermesse sorun vardır... sonucta cıddıysen ve senden bıse saklamıyosa neden vermesın...

canım normal facebookta onun profilindeyken memleketi yasadığı sehir falan gözüküyor 2 3 bilgi ama hakkında kısmına girince hepsi cıkıyor dini vs. eğer tabi onları gizlememişse bazı kisilerde memleket dogum günü vs. yazmıyor sadece iliskileri acık oluyor normal profili yani duvar kısmında ilisksi gzükyor demek istediğim ne kadar bilgileri acıksa hepsini gösteremiyor facebook ama sen söylediğinde gözüküyorsa var bunda bir terslik...

bu facebooku bu hale getirenler de yine insanlar suçlamak niye
Ben 6 senedir gayet güzel kullanıyorum bir sorun yaşamadım aksine yararlı bir şey
Ama bu ilişkileri facebookta gösterme merakını anlamıyorum
Herkes her şeyi bilmek zorunda değil ki siz birbirize söz verdinizse gerisi fasa fiso

Facebook kendi kendine ayarları değiştirmiyor sevgilin değiştiriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…