Adı batasıca facebook! (zaten batmış batacağı kadar ama...:()

çakala bak sen hele...... allahh cinlerim tepeme çıktı şimdi!

başkasıda yazsa beğense görmüyomusun hemen siliyor, fırsat vermiyorki

Telefonda veya yüzyüze herşeyi ona açıkça söyleyip, tüm gerçekleri yüzüne vurduktan sonra
listemden ve her yerden sileceğim... ya da faceden bir yazı bırakıp habersizce mi gitsem diyorum...

ben senin yerinde olsaydım hiçbirşey demezdim.ama ne telefonlarına bakardım, ne mesajlarına.
kendini yesin dursun ne oldu acaba diye.
bir açıklamayı bile haketmiyor.

Ben de çok sinirlendim, hasta mıdır nedir normal bir insanın böyle olabileceğini düşünmek istemiyorum.

Evet, bence de.. benim gönderimi sildiğine göre! herşey beklenir bundan!
başkasıda yazsa beğense görmüyomusun hemen siliyor, fırsat vermiyorki

Öyle yapsam bile hiç merak edeceğini bile düşünmüyorum... ona göre biri gider biri gelir. Karaktersiz, duygusuz olduğu için
hiçbirşey hissetmez de..!
ben senin yerinde olsaydım hiçbirşey demezdim.ama ne telefonlarına bakardım, ne mesajlarına.
kendini yesin dursun ne oldu acaba diye.
bir açıklamayı bile haketmiyor.

bence bir dene
ne telefonlarına bak ne mesajlarına ne facebookuna birşey yaz
nede görüş
yapma hiçbirini
kudursun acaba ne oldu desin
dene lütfen benim hatrım için

Tamam, senin hiç kırar mıyım!
mutlaka deneyeceğim şuandan itibaren onunla iletişimi kesiyorum.
hoş, zaten akşam olunca yine aramaz ya, bakalım ne yapacak...

bence bir dene
ne telefonlarına bak ne mesajlarına ne facebookuna birşey yaz
nede görüş
yapma hiçbirini
kudursun acaba ne oldu desin
dene lütfen benim hatrım için

facebookun faydası dıye ben buna derım.ıyıki varmıs facebook bak olmasa sen bunları bilmeyecektın belkı aynı durum telefonu içinde gecerlı ama telefonunu kurcalayamayacaktın bu huyunu göremeyecektın belkide evlenip 10-15 yıllık evlıyken bu huyunu ögrencektın o kadar sene yalanlarla aldatılarak yasamıs olcaktın. sımdıyse sana yalan söylediğini bizzat gördün henuz yol yakınken.

Evet, facebook'u kötü amellerine alet edenleri Allah ıslah etsin, onların yüzünden sosyal medyadan da soğuyoruz...
yol yakınken gerçek yüzünü gördüğüme ben de çok seviniyorum inanın, beterin beteri varmış.

facebook her açıdan ilşkiler için riskli yha.facebook açtıysa helede evlenme yolunda ciddi bi adımınız varsa şifresini sana vermeli. yok özel hayatına müdahale ediyorum yok o yok bu diye kesinlikle düşünme onun özel hayatı sadece sensin çünkü.ben şunu gördüm en yapmaz dediğin güvendiğin bile facebookda en önde giden çapkın kesiliyor dikkatli olmanda fayda var salak yerien koydurtma kendini.bide hem suçlu hem güçlü saçma sapan huylarını bırakmadın diyor sana,işine gelmiyor tabi bide senii suçlu çıkaracak erkeklerin hep yaptığı birşey sakın kendini aptal yerien koydurma ,o şimdi acındırır sana kendiniseviyorsa fedakarlık edip şifresini versin sana

aynen benimde öyle,bu erkekler hep bi aynıdır ya. tubanın yazdığı bu iletiyide şimdi gördüm. inana tamda böyle olucağını biliyordum o yüzden şifresini iste dedim. zaten şifre vermek istemeynde direk facesi kapatıyorum diyor ve tabiki başka hesap açıyor. daha rahat takılıyor. zatens enin bi gönderini silmiş işte en büyük ispat. bide işsizmiş aklını enerjisini başka şeylerde kullanıcağına neler yapıyor,bide sen terk etde aklı başına gelsin,acayip sinir oldum sözlüne

Bir yandan riskli ama bir yandan da yararlı olduğunu düşünüyorum. aldatacak insan her fırsatta aldatır, yeter ki içinde olsun, isterse facebook kullanmasın yine yapar yanii... kendini acındıracağını ve çaba sarfedeceğini hiç sanmıyorum, umrunda bile olmaz bence.. Bakalım, göreceğiz ama benim artık dayanacak gücüm kalmadı...

ay bide ben ne yapıcağımı bilirm kocamanadamım,ben bunlara gelemem diyor sana hem suçlu hem güçlü ya sakın alttan alma .inan seni çok daha hak eden iyi biri bulursun ,mükemmel erkek bulamasanda bundan iyisini mutlaka bulursun. sinirm geçmedi yha sen iyi sakin kalabilmişsin tebrik ediyorum.

canım içinde olmayan facebook olmadanda yapar diyorsunda, her erkek kendine okadar güvenli değil facebookda bu işler çok basit çünkü. gerçek yüzlerini görmemiz için iyi tabi ama yıpratıyor insanı. zaten iyi bir insan olsa sana ya face şifresini verirdi yada facesini kapatırdı. demek istediğim bu facebook riskli derken kastım buydu.kullanıcaksa bu şekilde kullanmalı.

hayır canım kafanda kurma seven erkekde aldatıyor çoksevse evet aldatmazdı ama çoksevmiyor demekki,erkekler zaten biz kızlar kadar sevmiyor.çokseven zaten korkar yapmaz. yani senden vazgeçtiğinden aldatmayı seçmedi siz evlenseydinizde eline fırsat geçse yapardı

Son düzenleme:

Hayır. Bilhassa gösterilmemesi isteniyorsa öyle ayarlanıyor. Facebook kafasına göre göstermemezlik yapmaz. Benim eşim de aynı şekilde konuşur bana. O yüzden yadırgamadım hiç. Ben de sizin gibi tam tersi takarım bu konuya niye o hesabı benden hiç bahsetmez diye. Ben yoruldum bu konuda birşey demiyorum artık.

Sizin eşinizin fikri de bu konu da benimkiyle aynı. Ben çok uğraştım, saçma sapan kendini perişan ettim bu adam bana kıymet vermiyor falan diye... ama boşu boşunaydı yani hiçbir sonuç elde edemedim.

"saçma sapan şeylere takılıyorsun" evet bu lafı çokça ben de eşimden duydum bu tür konularda bence sizde kabullenin adamın yapısı bu öyle özel hayatını sermeyi sevmiyor. Bizler tam tersi sevsek de adamı değiştiremeyiz ki.

Seven bir insan kadın-erkek farketmeksizin aldatmaz kesinlikle... demek ki bu aldatanların amacı farklı, sevmiyorlar!
alttan alınacak bir durum dğil, birkaç gündür zor dayandım ama artık dayanamıyorum. Ona birşey söylemeden gitmek istiyorum
ama bu kez de içimde kalacak.

Evli değilim ama evli olsaydım yine kabullenemezdim böyle birşeyi... asıl saçma sapan şey olan biri varsa kendisi oluyor bu durumda, saçmasapan bir insancıkmış meğer, onu tanımamayı tercih ederdim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…