tubis, facebookta birlikte fotoğrafınız yok mu?
Önceden kendisi koymuştu, sonra yavaş yavaş kaldırdı ve ona sorduğumda
gösteriş yapmayı sevmediğinden, herkesin görmesini istemediğinden bahsetti. Yani
kısacası bahaneler uydurdu, ozman anlamalıydım...
Henüz şifresini isteyecek seviyede olmadığımı düşünüyorum ve bu özgürlüğü kısıtlamak gibi birşey olmaz mı acaba? hayatta kabul etmez, hiç sanmıyorum...
bu tarz şeyler benimde başıma gelmişti çok şans verdim sonunda öğrendiğim tek şey aldatıldığımdı ! güvenme kimseye ailenden başka kimseye boyun eğme lafını söyle gitsin basit erkek yalanları sadece bunlar facebooktan böyle bi sorun kaynaklanmaz ...
madem gösteriş yapmayı sevmiyor kendi fotoğraflarını da koymasın.. kaldı ki listesindekiler arkadaşları, görse ne olur görmese ne olur.. hem ne demek yaa.. o istemiyorsa hiç bir şey yapılmayacak mı.. sen onun duvarında fotoğrafınızı paylaşsan, ona da mı laf edecek? belliki bir haltlar karıştırıyor.. tubiscim hislerime çok güvenirim ki zaten kendini de açık ediyor bu adam.. lütfen dikkat et:26:
ilişkiniz yeniyse isteme şifresini onun istemesini bekle ozaman sende istersin ve face kendisi durumu kaldırmaz erkk arkdasın gizliyordur muhtemeln
Sözlü, nişanlı kişilerin arasında gizli saklı olur mu yahuuuuuuuu
ben eski zamanlarda sevgilimin beni boynuzladığını face sayesinde öğrenmiştim dikkatli ol tatlımmm
Ne yapmayı düşünüyorsun Tubiş? :26:
Seni kandırmış baya belli ki birşeyler gizliyor .
Sevgilim ilişki durumumuzu gizleyecek ben birde şifresini bilmeyeceğim .
Oldu .
Kavga çıkarırım yok öyle şey .
Önceden kendisi koymuştu, sonra yavaş yavaş kaldırdı ve ona sorduğumda
gösteriş yapmayı sevmediğinden, herkesin görmesini istemediğinden bahsetti. Yani
kısacası bahaneler uydurdu, ozman anlamalıydım...
klasik erkek bahaneleri hep böyle yapıyorlar bizimkileride kaldırmıstı yavastan =)))
Kendi yalanlarında boğulurlar inşAllah, nefret ediyorum hepsinden!
inşallah canım üzme kendini ailenden başkasına güvenme onlar kadar değerli hiçbişey yok ..
Kendi yalanlarında boğulurlar inşAllah, nefret ediyorum hepsinden!
inşallah canım üzme kendini ailenden başkasına güvenme onlar kadar değerli hiçbişey yok ..
Telefonda veya yüzyüze herşeyi ona açıkça söyleyip, tüm gerçekleri yüzüne vurduktan sonra
listemden ve her yerden sileceğim... ya da faceden bir yazı bırakıp habersizce mi gitsem diyorum...
Telefonda veya yüzyüze herşeyi ona açıkça söyleyip, tüm gerçekleri yüzüne vurduktan sonra
listemden ve her yerden sileceğim... ya da faceden bir yazı bırakıp habersizce mi gitsem diyorum...
Herşeyi öğrendiğimi bende ima etmiştim ardından herşey bitti
ardından kahrolan sen olursun o gider başkasını bulur bile
Bence yüz yüze yap bu işi.
Sonuçta onca yıllık ilişki var ve gözlerinde ne kadar kararlı olduğunu görmüş olur.
Tabi anlayana...
Daha fazla zaman geçmeden gerçek yüzünü görmüşsün canım mutlu olman lazım.. Düşünsene sen bu adamla evlenmeyi düşünüyordun...
Listemden silicem diyorsun da o en basiti, önce hayatından tamamen sil sana ulaşmasına izin verme hatasını anlasın, sende kendine yeni bir yol çiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?