Evet iste boyle adiler var...konu sahibi bak sana bir şey anlatıcam .benim bir arkadaşım vardı bir çocuğu sevdi nişanlandılar evet nişanlandılar ve ne oldu biliyor musun kızda kapandı sonra bir haber geldi onla nişanlıyken memlekette bir başkası ile evlenmiş beyimiz .insanlar da ne hikayeler var .en kötüsü sen değilsin üzme kendini .
E siz de adama yaranmak icin kapanmak istemissiniz. Siz kimi kandirmaya calismis olacaktiniz?
Bunun adi da yalakalik.
Sagol sanada...Sonrasında da kavga moduna geçilir...
Peki sen içini dök..
kolay gelsin
Yok ben yalakayim..sevdim guvendim aptalim..basima gelenleri hak ediyorum.en musluman kendileri...cennete gidecekler...herkes kötü herkes gunahkar..yalakalık mı yoksa karşısındaki insanı kaybetme korkusundan kendinden ödün vermek mi ?
Yahu belki tarz bu konu sahibi için. Farz demiyor tarz diyor o böyle inanıp böyle düşünüyor kendince böyle yaşıyor. Zorunda mı farz diye düşünmeye. Doğrusu yanlışı kendine ala ala ya.Kapanmak tarz degil farzdir! Allah rizasi icin kapanirsan sevabini alirsin. Baskasi icin iyiki kendine eziyet etmemissin.
Sanane yorum yaparken sanami sorcam isine bak arkadasim senYahu belki tarz bu konu sahibi için. Farz demiyor tarz diyor o böyle inanıp böyle düşünüyor kendince böyle yaşıyor. Zorunda mı farz diye düşünmeye. Doğrusu yanlışı kendine ala ala ya.
Kapanmanin farz olmadığını soyluyor cogu din adami...bu hala tartsiliyor.islamda farzlar ve sartlar belli...rahibelerde kapali mesela..ilahi dinletde din adamları ve kadinlari toplumdaki diger kesimden farkli gorunmek icin kapali gezer.bu semboldur...konu bu degil zaten.Kapanmak tarz degil farzdir! Allah rizasi icin kapanirsan sevabini alirsin. Baskasi icin iyiki kendine eziyet etmemissin.
E o zaman ben de sana sormayacağım. benim içinde kapanmak TARZdır mesela.Sanane yorum yaparken sanami sorcam isine bak arkadasim sen
Basina gelince bir gun inanirsin..Aaay okurken ağzım acık kaldı..
Hiç boylesini okumamıştım..
Böyle kandırıkçı erkekler de mi varmış dünya da!
Valla inanmam❤
Zaten tamamen kapilmadim..tamamen viraksaydim kendimi guvenseydim farkli seyler yasanicakti..bazi istek hal ve hareketleri kuşkuda bıraktı beni..surekli agresiftim mesela ona karsi.vardı birsey rahatsiz eden beni..Arkadaşım bundan sonra kendi yaşam tarzına düşüncelerine uygun birini bul ki görüyorsun hiç çekilmez diğer türlüsü. Hiç aşk için kendinden taviz verme, çıkar hayatından gitsin. Uyum sağlarım, onun için her fedakarlığı yaparım diye düşünme.
Ayrıca uzaklaşan, sende kuşku uyandıran insanları şöyle bir gözlemle, kaptırma kendini olayın akışına. Hani aşkın gözü kör etmesi var ya, işte aslında o anda bile görüyoruz ama görmezden geliyoruz. Görmezden gelmemeyi bir başarabilip, işin ucunu araştırırsan bir daha üzüleceğini düşünmüyorum. En ufak kuşku duyduğunda hemen mantığını devreye sok.
Valla kuzum istediğin gibi dusun hesabi bana vermiyeceksin sonucta ozgursun.dinde zorlama yokturE o zaman ben de sana sormayacağım. benim içinde kapanmak TARZdır mesela.
Size moral olsun diye yazdım güvenmekten korkmayın birkaç şerefsiz haricinde iyi erkeklerde vardır üzülmeyin diye önünüze bakın diye.Var tabi olmaz olur mu..ama bunlarda var.ben bekar arkadaslar icin yazdim o sekilde..
Kuranda ayette sac gozukmesin mi diyor?paylas gorelim hadi bekliyoruz...He he sana gore semboldur napalim beni baglamaz. Kuran da ayetlerle geciyor sana iki saat laf anlatcak halim yok. Konuyu baska seylere cekmeyin.ben yorumumu yaptım ister begenirsin ister begenmezsin
Bana ben olgunum kıymetini bilirim gencler senin kiymetini bilmez derdi...anlayisli olurum sana iyi bakarim hic uzmem yalanlari geliyor aklima..bir insan neden bunu yapat ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?