adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

Evet iste boyle adiler var...

Kapanmak tarz degil farzdir! Allah rizasi icin kapanirsan sevabini alirsin. Baskasi icin iyiki kendine eziyet etmemissin.

Arkadaşım bundan sonra kendi yaşam tarzına düşüncelerine uygun birini bul ki görüyorsun hiç çekilmez diğer türlüsü. Hiç aşk için kendinden taviz verme, çıkar hayatından gitsin. Uyum sağlarım, onun için her fedakarlığı yaparım diye düşünme.
Ayrıca uzaklaşan, sende kuşku uyandıran insanları şöyle bir gözlemle, kaptırma kendini olayın akışına. Hani aşkın gözü kör etmesi var ya, işte aslında o anda bile görüyoruz ama görmezden geliyoruz. Görmezden gelmemeyi bir başarabilip, işin ucunu araştırırsan bir daha üzüleceğini düşünmüyorum. En ufak kuşku duyduğunda hemen mantığını devreye sok.

Kapanmak tarz degil farzdir! Allah rizasi icin kapanirsan sevabini alirsin. Baskasi icin iyiki kendine eziyet etmemissin.
Yahu belki tarz bu konu sahibi için. Farz demiyor tarz diyor o böyle inanıp böyle düşünüyor kendince böyle yaşıyor. Zorunda mı farz diye düşünmeye. Doğrusu yanlışı kendine ala ala ya.

Aaay okurken ağzım acık kaldı..

Hiç boylesini okumamıştım..

Böyle kandırıkçı erkekler de mi varmış dünya da!

Valla inanmam❤

Yahu belki tarz bu konu sahibi için. Farz demiyor tarz diyor o böyle inanıp böyle düşünüyor kendince böyle yaşıyor. Zorunda mı farz diye düşünmeye. Doğrusu yanlışı kendine ala ala ya.
Sanane yorum yaparken sanami sorcam isine bak arkadasim sen

Kapanmanin farz olmadığını soyluyor cogu din adami...bu hala tartsiliyor.islamda farzlar ve sartlar belli...rahibelerde kapali mesela..ilahi dinletde din adamları ve kadinlari toplumdaki diger kesimden farkli gorunmek icin kapali gezer.bu semboldur...konu bu degil zaten.

Herkes fikrini soylemekte ozgur ben zorundamiyim o tarz dusunuyo diye haklisin demeye.

He he sana gore semboldur napalim beni baglamaz. Kuran da ayetlerle geciyor sana iki saat laf anlatcak halim yok. Konuyu baska seylere cekmeyin.ben yorumumu yaptım ister begenirsin ister begenmezsin

Zaten tamamen kapilmadim..tamamen viraksaydim kendimi guvenseydim farkli seyler yasanicakti..bazi istek hal ve hareketleri kuşkuda bıraktı beni..surekli agresiftim mesela ona karsi.vardı birsey rahatsiz eden beni..

He he sana gore semboldur napalim beni baglamaz. Kuran da ayetlerle geciyor sana iki saat laf anlatcak halim yok. Konuyu baska seylere cekmeyin.ben yorumumu yaptım ister begenirsin ister begenmezsin
Kuranda ayette sac gozukmesin mi diyor?paylas gorelim hadi bekliyoruz...

Bana ben olgunum kıymetini bilirim gencler senin kiymetini bilmez derdi...anlayisli olurum sana iyi bakarim hic uzmem yalanlari geliyor aklima..bir insan neden bunu yapat ki?

Çok benzerini daha beterleriyle bende yasadim. O kadar yas farkim yoktu biraz daha azdi ve mezun olduğum okuldan ogretmenimdi. Bende istemedim en basinda ama senin gibi bir cahillik ile hediyelerine, mutlu edecegim yalanlarina, vaadlerine inandim. Nisan bile yaptik. Ama beni parmaginda oynatmaktan başka bir şey yapmadi. Ki o zamanlar 18 yasindaydim ve çok cahildim. Yillarimi harcadim cope attim. Ama pişman olmadim edindiğm tecrübeler ve cikardigim dersler sayesinde hayatima doğru adami sokmayi öğrendim. Simdi çok mutlu bir ilişkim var. Her adamda şeref denen kavram bulunmaz. Ve bunlar kullanabilecekleri cahil yaşta kizlari ararlar. Bu is namaza niyaza da bakmaz. Gerçek iman insanin kalbindedir. Kimseye namaz kiliyor diye iyi insan damgasi vurma. Kimi namazi kalbi ile kimi gösteriş için kilar. Unutma. Sende benim gibi yasadiklarindan dersler cikart ve çok yipratma kendini. Allahin ilahi adaleti çok kotu vuruyor adi insanlari kimsenin yanina kalmiyor bunu da unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…