adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

Namazi sırf spor olsun diye kilmis belliki içinde zerre kadar insanlık olsa zaten yapmazdi

Yok o degil..o bundan bin kat serefli..onla zaten sevgili olmadik .o asamada kaldi

allah böyle adamları bildiği gibi yapsın ne diyim! milletin ahını alıp nasıl yaşıyorlar anlamıyorum!

Birinin hayatıyla oynamak bu kadar ucuz ve basit olmamalı.
Gücüm olsa bu tip adamları bir depoya toplar günlerce dersini verdiririm.
Şeref ve ahlak yoksunları.
Ama biliyor musun bu kadar ucuz ve basit...bu rezil seref yoksunlari sadece beni degil bir suru kadini kandirir...

allah böyle adamları bildiği gibi yapsın ne diyim! milletin ahını alıp nasıl yaşıyorlar anlamıyorum!
Boyle film gibi gozumunun onunden geciyor.basta gonulsuz oluşum sonradan inanisim vs...bide calisiyorum ben meslegim var bana calisma diyordu.yeni bir yere girmistim.tazminat oder misin cikarsan.ben evlenince calismani istemiyorum diyordu calisan bir kadinla evlenmis..

NE diyim ki ya sabir Allah islah etsin .dencek cok cok laf varda terbiyem musade etmez

evlendiğini nerden duydunuz, bütün bu ayrıntıları, kızı ailesinin bulduğunu nasıl öğrendiniz? bi de bu adam kaç yaşında ? hiç olgun davranmamış..

bi de nasıl tanıştınız?

evlendiğini nerden duydunuz, bütün bu ayrıntıları, kızı ailesinin bulduğunu nasıl öğrendiniz? bi de bu adam kaç yaşında ? hiç olgun davranmamış..
Bir arkadasim var tanidik ona sordurttum....oda baskalarina sormuş..

bi de yaşı büyük erkeklere olgun deriz güvenilir deriz kıymetimizi bilir deriz.. asıl büyük kazık onlardan geliyormuş baksana.. ne güzel çıtır kız bulmuşsun işte kaçırmasana elinden!

Geçmiş olsun sağlam bir tecrübe olmuş hasta galiba konuştuğunuz adam siz ona zorla yapışmamışsınız ki amacı niyeti neydi ben anlayamadım size ısrar ederek inandırmış kendi şimdi bu neyin nesi sorunlu galiba arkadaş bu arada şuan evli olduğu kadına da çok üzüldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…