Adı diyet olmasın!!!!.!!!.!!

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
Merhaba arkadaşlar :)
Benim 6kilo fazlan kaldı geriye :)
O yüzden kendimi hiiiiiç sıkmadan... Yasaklar koymadan bu kilolarımıza vermek istiyorum :)
Diyet olmasın bu yüzden bu :)
Ben diyet yapmadan zayıflamak istiyorum :):) menüyü yedikten sonra değil de yemeden önce :) ya şunu yemek istiyorum ne kadar yesem ki tarzında muhabbetlerimiz olsun istiyorum :) eleştiri çok olmasın :) soğutmayalım kendimizi :) haftada 1kg veremesek bile gram gram veririz ama bize yasak olmaz :):)

Kızlar kim benim le ??

Çok haklısınız adı diyet olmasın. Amaç sağlıklı, güzel beslenmek olsun. Kendimizi sıkmaya gerek yok. Kilolar zaten gider.
Yalnız benim önerim şu kendimi sıkmayayım derken verdiğiniz kiloları da gerisin geri almayın. Kontrolü elden bırakmayın.
Ben varım, sizinle bu yolda yürümek isterim. Elimden geldiğince de motivasyon düşürmeden size yardımcı olmak isterim.

Hoşgeldiniz Canım :)
Tabii geri almak asla istemem :)
Sen kaç kilo vermek istiyorsun?

Hoşgeldiniz Canım :)
Tabii geri almak asla istemem :)
Sen kaç kilo vermek istiyorsun?
Benim hayatım boyunca hiç fazla kilom olmadı. Başımdan sizinkisi gibi bir tecrübe geçmedi. Ancak, ben diyetisyenim o yüzden katılmak istedim bu konuşmaya. Tavsiyelerde bulunmak ve gözlem yapmak için

Resim deki sizmisiniz :):)
Benim de 5kilo fazlam var :) aslında hiç tartışmadan sadece şu göbek dümdüz olana kadar zayıflasam ne güzel olur :)

Kızlar sesiniz çıkmıyor????
Ben yarından itibaren başlıyorum :):)
Tartılmayacağım artık :) kaç kilo olursam olayım bu göbek duruyor ya.... Göbek gidene kadar 38beden eteğime girene kadar devam edeceğim inşaallah :):)
Ama yani :) eeeeee
Köydende yeni tereyağı geldiiii:) yarın sıcak ekmeğe sürüp yiyeceğim :) yani şimdi yok diyette olmaz demeyin.... Çünkü ben diyet yapmıyoruuuummmm!!!

Yiyeceğim ekmekte 2avuç kadar olur :)

Günaydın :):)
Sabah 1buçuk saat yürüdük eşimle :)
Evimin temizliğinizde yaptım :)
Kızlar kimseden neden ses çıkmıyor???

Resim deki sizmisiniz :):)
Benim de 5kilo fazlam var :) aslında hiç tartışmadan sadece şu göbek dümdüz olana kadar zayıflasam ne güzel olur :)
Günaydın :):)
Sabah 1buçuk saat yürüdük eşimle :)
Evimin temizliğinizde yaptım :)
Kızlar kimseden neden ses çıkmıyor???
Evet resimdeki kişi benim :)
Göbeğinizi eritmek içi bir takım egzersizler yapmanız gerekir. Maalesef göbek düzleştirmek diyetle olmuyor Vücudunuz ısıttıktan sonra belinizi çok zorlamadan mekik çekebilirsiniz. Sabah yürüyüşlerinden sonra uygulamak doğru zaman olabilir :)
Taze tereyağı çok lezzetlidir. Yiyin tabi yalnız fazla kaçırmayın. Şöyle sıcak bir dilim tam buğday ekmeğine sürün o üstünde erisin tadına vara vara nefsinizi köreltin :)

Hımmm diyetle göbek gitmez mi azıcık gittiydi ama...doğru daha fazla gitmeyenilir...ana ben şimdi çocuk istiyorum yürüyüş dışında başka bir egzersiz yapamıyorum malesef

Neyse kızlar hep yiyorum :) 66.0oldum -200sadece :) ama olsun yani kek Poğaça çukulata falan yedim baya açıkcası :) kilo vermeye çalışmadan kilo verdim galiba
Derslerim başladı o yüzdendir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…