- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Size açılmak isteyen erkek ne yapar ne eder açılır; bu işi siz üstlenmeyin hicbir zaman.
Bunu her zaman derim, asla tutucu olduğumdan değil, erkeklerin genel ve toplumsal özelliklerini düşününce en iyisi bu.
Illa ki vardır bir yerlerde ama cevremde hiç açilan kizin ardından gelen olumlu cevaba sahit olmadım.aynen böyle düşünüyorum, doğaya uyum sağlamalı bazen, bu konu feministlik kaldıracak bi konu değil bence :9
yani sevgilisine evlenme teklif eden kadın, beni ailenle ne zaman tanıştıracaksın diye dadanan kadın, duygularını döken ilk taraf olan kadın benim için uç, evet ben eski kafalıyım bu konuda, kız evi naz evi diyenlerdenim
Illa ki vardır bir yerlerde ama cevremde hiç açilan kizin ardından gelen olumlu cevaba sahit olmadım.
Bir de beni o duruma düşürecek ( ilk adımı atmaya mecbur birakacak) erkeği ben kendim istemem :)
Arkadaşlar merhabalar. Benim uzun süredir bir erkekle çok yakın bir arkadaşlığım vardı. Herşeyimizi paylaşırdık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Her akşam saatlerce konuşurduk. Bana gerçekten sevgilisiymişim gibi davranıyordu ama adı konulmamış bir ilişkiydi bu. Ondan o kadar emindim ki ona duygularımı açmaya karar verdim. Fakat beni sadece arkadaşı olarak gördüğünü, bana yakın arkadaşlıktan başka hiçbirşey yapmadığını söyledi. Şu an nasıl yıkıldığımı anlatamam. Bir erkek sadece arkadaş olarak gördüğü bir kıza bu kadar yakın davranabilir mi? Ya da benim ona olan ilgim hoşuna mı gidiyordu? Şu an onunla iletişimimi tamamen kestim fakat unutamıyorum. İşin kötü yanı o da arayıp sormuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kızlar bir akıl verin bana lütfen
Mesela nasil yakin davraniyordu?Elini mi tuttu,askim mi dedi ne gibi seyler
Yakın davranma olayını biraz açarsan yanlış mı anladın doğru mu anladın yorum yapabiliriz.
Ne bileyim yan yana otururkan saçlarına mı dokundu uzun uzun gözlerine mi baktı
Utangaç ve sana açılamaz halleri mi vardı....
neydi yani durum
yakınlık derecesi nasıldı sevgiliye hitap edilir gibimi konuştu ?
Konu açıp gitmeyin ya
On kişi sormuş şurda...
Sevgili gibi mi davrandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?