Adı konulmamış bir ilişkimiz vardı,sevgili gibiydik ama o sadece arkadaş olarak görüyormuş beni :(

evet arkadaştan öte görmediğin birine de çok yakın davranabilirsin.
zaten sana aşık olsaydı ilişkinin adı olurdu emin ol.
bazen sadece takılmak adına saçma ilişkiler de yaşanıyor.
ama seven taraf bunu anlamak istemiyor.
sen de anlamak istemiyorsun.
hiç görüşme. kafanda soru işareti de kalmasın.
onun hayatındaki yerin senin istediğin konumda değil maalesef. ısrarcı olursan üzülen sen olursun.

Adı konmamışsa yakın arkadaşmışsınız işte. Benim de erkek bir yakın arkadaşım vardi önceden. Çok sık görüştüğümüz, yiyip içtiğimiz için arkadaşlarımız hep sevgili misiniz derdi, sevgili sanırlardı. Hayır derdik yani, ikimiz de yakın arkadaştan öte değildik. Arkadaş arkadaştır, kızı erkeği yok. Tüm o dediklerinizi bir kadınla da yapabilirdiniz. Keşke umutlanmasaydınız bu kadar.

Benimde vardı öyle bir arkadaş adını koymadan sorumluluk almak istemeden sevgili gibi davranıyordu. En son ben ona birşeyler hissettiğimi sandım söyledim. Korkağın sünepenin önde gideni tavırlar sergiledi. Bende iletişimi kestim. İyi ki kesmişim iyi ki şimdi ki hayatımdaki adamı sevmişim. Eğer hala o malı bekleseydim sevgilimle tanışmam mümkün değildi. Öteki mal sonradan geldi bana hayatımdan çıkma istanbula gelince seni göreyim falan. Hala yazıp durur iplemem. Adam dediğin ya gerçekten mesafesini korur ya da korkmaz sever. Şutla gitsin. Emin ol sana gelip duracaktır muhattap olma.

evet yakın ark. olarak seni görmüş olabilir. arkadaş olarak gördügü bir kızın her ana bir anlam yüklemesi onu da rahatsız etmiş olacak ki seni aramıyor. ki aramaması hem normal hemde en yakışık alanı.
sen bu ark. unut. derin bir nefes al. sakinleş.
hatta cocuk belki bunu oturup düşünür ve sana karşı özel bir ilgi hissediyorsa arayacaktır. ama sen sakın arama.

merhaba,, benim de başımdan öyle bişey geçti. 8 ay boyunca.. sonu hüsranla bitti.. ona zamanında şöyle bi yazı yollamıştım :

SENDEN VAZGEÇTİĞİM GÜN BANA AŞIK OLACAKSIN..

o ise gülüp geçti,, böyle bişey olmaz falan diyodu.

ve bundan 1 ay önce ben nişanlandım.. vazgeçtim ondan..
ve o bana aşıktı artık..

ama herşey için çok geçti..

beni kaybetti..

üzme kendini canım benim.. herşey gelip geçici

İmdat kızlar bir akıl lütfen
Ooo aslan, ilgini söylemek hata. Sürüncemede bırakıp boynuna ipi takıp arada çekip arada gevşek bırakacaksın. Senden hoşlanıyorum demek büyük hata olmuş. Kurlaşmak oynaşmak hoşuna gider Aslan'ın yanı oyun oynamak. Yanında aşırı şen ol, seni takmıyorum havasını sezdir. Zaten ilişki olabilir mi diye düşündürüp aklına sokmuşsun. Bi yakın davran bi uzak dengesi şaşsın. Odaktan uzak tut. Ha bence aslan erkeğinden koca ya da sevgili olmaz ama sen bilirsin.
Tabi senin nasıl bi kişilik olduğunu bilmiyorum, "bu karı da iyice manyadı" diyip iyice uzaklaşadabilir. Aşık olsaydı gelip konuşurdu bence :/ seviyordur tabi ama insan olarak, hep kızlar mı erkekleri arkadaş olarak görecekti?
Ben de aslanım. Vur kaç hoşuma gider.(di).

Bana normal gelmedi. Hem erkek hem kız arkadaşlarınla görüşmeni istemeyecek kişinin sadece yakin arkadas olmasi mantıklı değil bence. Yakin arkadas kimseyle görüşmemizi istemiyorsa bu mantıklı midir yahu kıskançlık normal gibi söylenmiş. Olur mu öyle şey. İlkokul öğrencileri yapar onu.

SENDEN VAZGEÇTİĞİM GÜN BANA AŞIK OLACAKSIN..

o ise gülüp geçti,, böyle bişey olmaz falan diyodu.

ve bundan 1 ay önce ben nişanlandım.. vazgeçtim ondan..
ve o bana aşıktı artık..

Aslında sacma bir sey soylemissiniz bence. Aşık olmayadabilirdi

Sanırım benimle arasını düzeltmek istiyor. Bugun çok sık yanıma geldi konuşmak istedi ama ben pek yüz vermedim. Sanırım bozuluyor da

Bu söz KÜÇÜK İSKENDER'e ait

size saçma geliyor olabilir,, saygı duyarım

Söz ona ait olabilir de yani bunu söyledikten sonra adam aşık olmayabilir dolayısıyla saçma olur diye şey ettim

Ya nasıl kendinize aşık etmeyi başardınız

ben peşinde pek koşmadım. 1-2 hafta hiç mesaj atmazdım ona. kendi merak eder yazardı. yani kendimi ağırdan alırdım. ama o da haklıydı. çünkü terkedilmişti, büyük darbe yemişti ve kimseye güvenemiyodu.

benimle herşeyini paylaşırdı. ve çoğu zaman da tartışırdık. yine de kopamıyoduk. ama ondan beklediğim şey bi türlü gelmiyodu. taa ki nişanlanacağımı söyleyene dek. artık onun beni sevdiğinden emindim. ama ne yazık ki ben istemiyodum onu bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…