- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
- Konu Sahibi Evreka1800
-
evet yakın ark. olarak seni görmüş olabilir. arkadaş olarak gördügü bir kızın her ana bir anlam yüklemesi onu da rahatsız etmiş olacak ki seni aramıyor. ki aramaması hem normal hemde en yakışık alanı.Arkadaşlar merhabalar. Benim uzun süredir bir erkekle çok yakın bir arkadaşlığım vardı. Herşeyimizi paylaşırdık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Her akşam saatlerce konuşurduk. Bana gerçekten sevgilisiymişim gibi davranıyordu ama adı konulmamış bir ilişkiydi bu. Ondan o kadar emindim ki ona duygularımı açmaya karar verdim. Fakat beni sadece arkadaşı olarak gördüğünü, bana yakın arkadaşlıktan başka hiçbirşey yapmadığını söyledi. Şu an nasıl yıkıldığımı anlatamam. Bir erkek sadece arkadaş olarak gördüğü bir kıza bu kadar yakın davranabilir mi? Ya da benim ona olan ilgim hoşuna mı gidiyordu? Şu an onunla iletişimimi tamamen kestim fakat unutamıyorum. İşin kötü yanı o da arayıp sormuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kızlar bir akıl verin bana lütfen
Ooo aslan, ilgini söylemek hata. Sürüncemede bırakıp boynuna ipi takıp arada çekip arada gevşek bırakacaksın. Senden hoşlanıyorum demek büyük hata olmuş. Kurlaşmak oynaşmak hoşuna gider Aslan'ın yanı oyun oynamak. Yanında aşırı şen ol, seni takmıyorum havasını sezdir. Zaten ilişki olabilir mi diye düşündürüp aklına sokmuşsun. Bi yakın davran bi uzak dengesi şaşsın. Odaktan uzak tut. Ha bence aslan erkeğinden koca ya da sevgili olmaz ama sen bilirsin.İmdat kızlar bir akıl lütfen
SENDEN VAZGEÇTİĞİM GÜN BANA AŞIK OLACAKSIN..
o ise gülüp geçti,, böyle bişey olmaz falan diyodu.
ve bundan 1 ay önceben nişanlandım.. vazgeçtim ondan..
ve o bana aşıktı artık..
Aslında sacma bir sey soylemissiniz bence. Aşık olmayadabilirdi
Bu söz KÜÇÜK İSKENDER'e ait
size saçma geliyor olabilir,, saygı duyarım
Sanırım benimle arasını düzeltmek istiyor. Bugun çok sık yanıma geldi konuşmak istedi ama ben pek yüz vermedim. Sanırım bozuluyor da
Söz ona ait olabilir de yani bunu söyledikten sonra adam aşık olmayabilir dolayısıyla saçma olur diye şey ettim
ama oldualdım aklını,, aldım
ama benim olmadı, ona yanarım
Olsun mutluysan bosver gitsin ama mutsuzsan gec değil tabi
ama oldualdım aklını,, aldım
ama benim olmadı, ona yanarım
Hayır hayır çok mutluyum :))
Daim olsun mutluluğum
Hayır hayır çok mutluyum :))
Daim olsun mutluluğum
Ya nasıl kendinize aşık etmeyi başardınız
Benim olmadi deyince kararsız mi acaba dedim. Mutluluklar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?