Adı konulmamış bir ilişkimiz vardı,sevgili gibiydik ama o sadece arkadaş olarak görüyormuş beni :(

Bazi erkekler bu anlattigiz gibi yapabilirler. Olay sudur; hem sevgilim gibi biri olsun duygusal acligimi gidereyim hemde bekar haytima devam edeyim. Dusunsenize haytinizda bi kiz var sevgilin gb mesajlar gorusmeler aramalar vs ama aslinda hic bir sorumlulugun ve sozun yok gb. Bu olaylarda ya kiz tarafinin biz neyiz konusmasiyla arkadasliga baglanir hemen ki sonra aramazlar, yada asik olup biriyle olduklarinda bir gunde cidden arkadasa baglar duvari cekerler.

Madem arkadas olarak goruodun be adam, senin sevgilininde erkek kankasi senin kiskandigin gibi kiskansin arasin sorsun mu!!!

Ayrica cok cok yakin kiz-erkek kankalar her an telde olmazlar, erkekler teli cok seven canlilar degiller sende kankaysan senle durup durup mesajlasmasi icin bir sebep yok. Benimde erkek kankam var arada bi link paylasir arada arar geyik yapar filn..

"Ondan cok emindim, acilmaya karar verdim" demissin; keske onun acilmasini bekleseydin, emindin madem.. Karşılık verecek kadar sana karsi duygusu olan adam kendi acilir/acilmali bence..

Erkekler maalesef yakın davranmanın dozunu ayarlayamıyorlar..
Ya da siz davranışlarını yanlış yorumlamış olabilirsiniz.

Aklında başkası var seni sevmiyor seni yarabandı olarak kullanıyor tekrar söylüyorum sağlıklı bir ilişki istiyorsan koşarak kaç. Tecrübeyle sabit. Bunun gibi biri yüzünden neredeyse iki senem gitti. Sonra eskisiyle barıştı beni de antidepresanlarla bıraktı. Birazcık kendini seviyorsan ilişkini kes.

Uzulmeyin bazen herkes duygusal bosluktayken bu tarz seylere duser. Benim de oldu cok yakin davrandigim erkek arkadaslarim. Onlari seviyordum onlarin da ilgisi hosuma gidiyordu deger de veriyordum ama ciddi bir iliski istemiyordum. Iliski isteselerdi arkadas olarak gordugumu soylerdim. Bu durumda cocuk da boyle dusunuyor bence. Zaten anlamistir coktan ilginizin ona kaydigini siz itiraf edince anlamamistir yani. Arayip sormuyorsa da siz de sakin ustelemeyin. Hayat bu elbet karsiniza istediginiz gibi biri cikacak. Ya size asik olmadigi halde tamam.diyip sizin duygularinizla egosunu tatmin etseydi? Boyle inanlar da var. Cocuk bastan geri cekilmis.

Asla açılan taraf sen olmamalisin.

Bir de ben mi çok saf düşünüyorum bilmiyorum. Ben bir adam bana senden hoşlanıyorum demedikce, dudaklarima falan yapişmadikça "bu kesin benden hoşlanıyor" diyemiyorum. Her ilgiyi yanlış anlamayın bence.

Çok net bir şekilde ayrıntıları hiç dinlemeden şunu diyebilirim; siz o adamın gözünde de sevgili sayılırdınız. Erkeklerin çoğu artık bu sekilde takılıyor. Kız ses etmeyene kadar adını koymayıp sevgili gibi takılıyor. Kız sorunca da "yok biz arkadaşız nereden çıkarttın" diyor.

Sorumluluk almadan sevgili gibi takılmak istiyorlar, bunu kızlara da aşılıyorlar. Kızlar da adını koymadan daha eglenceli oluyor yaa diye dolaşıyor. Halbuki sevgilim diyip yanında rahatça dolaştırmayacak adamlarla zaman kaybediyorlar sadece. Dikkatli olmak lazım.

Şu aralar yanıma gelip hiçbirşey olmamış gibi davranmaya başladı. Gelio gülüo espri yapıo ama ben surat yapıyorum. Yine de konuşmaya devam edio. Ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamıyorum.

Cocuk acikca soylemis bisey hissetmediginu sadece arkadas olarak gordugunu, e daha ne yapsin. Siz de boyle kabullenin, adami zorla kendinize asik edemezsiniz ki.

Kendi kendine kuruntu yapmisin bence. Uzmek istemem seni. Benim en yakin arkadasim vardi o da bana oyleydi. Yakin arkadas da kiskanir tek ona yakin olmani ister kimseyle yakin olmani istemez. 18 yaslarimda en yakin arkadasim kizdi ustelik ama benim bi erkekle bile gormek istemezdi. Sen benimsin derdi. Ve bitane de yakin erkek arkadasim vardi. Oda oyleydi kiskanirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…