- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi goldenheart
-
Gel kıralım şu rutini gel gebersek de açlıktan düşse de kan şekeri canımız deli gibi istese de bir hafta boyunca akşamları aç yatalım akşam yoğurt ya da çok sağlıklı bişiy varsa sadece onu yiyelim
Haydi canımmmm beraber gidelim.. akşam yemeyince gidiyo valla.. akşamlar var ya o akşamlar.. bizi şişiriyo! mesele tamamen akşamlarda bitiyo..bende 72,1 im dün 71,9 dum
Haydi canımmmm beraber gidelim.. akşam yemeyince gidiyo valla.. akşamlar var ya o akşamlar.. bizi şişiriyo! mesele tamamen akşamlarda bitiyo..
Betülcüm merhaba akşam 5 te sağlıklı bir seçim yaparsan (günlükte bir çok örnek menü var) saat 9 da meyveli yoğurt yiyebilirsin.. bence sağlıklı seçimlerle 7 /saat kaçtan sonrasını akşam sayıyoruz?
cnm gündüzleri çok mu yedin acep kalori bakımındanAkşamları yemeyip yeşil çay içmeme rağmen halim bu.. 71.6
Üstelik 60 gün dolmak üzere..
Başlangıç 72.6 3 haziran
Bir arpa boyu bile değil durum bu.. durum tespiti yapıldığına göre gayretlere yeni yönler bulmalı..
Valla doğru söze ne denir? Gündüz yedim evet, ama gazlı içecektir ya da aşırı da yemedim ama bakıcaz artık. Önemli olan sanırım durumu takip etmek ve önlem alabilmek..cnm gündüzleri çok mu yedin acep kalori bakımından
sıkma canını diyetini gözden geçir mutlaka biyerde hata yapıyorsundur
önemli değil cnm arada takip ediyorum sizleriValla doğru söze ne denir? Gündüz yedim evet, ama gazlı içecektir ya da aşırı da yemedim ama bakıcaz artık. Önemli olan sanırım durumu takip etmek ve önlem alabilmek..
Teşekkür ederim desteğine..
bende bugün acayip açım sürekli bişeyler yemek istiyorum vallahiBu sabah 20 dk. tempolu yürüdüm
Şimdi yine 20 dk. yürüyeceğim
Öğlen ise bulgur pilavı ve etli bezelye yedim.
Yarın tartı kaç çekecek bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?