- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
Canımmm ben uzman değilim ama akşamları meyveli yoğurt, kendin kuru meyvelerle yapabilirsin, yanında ceviz yiyebilirsin. Ya da sütle müsli..evet okudum ancak benim bi kaç sorunum var. haftanın 3 günü 8 e kadar çalışıyorum. Bu 8 de çıktığım günler yemek düzenim i nasıl ayarlayacağım :S Diğer günler ise 6 da çıkıyorum. Mesela haftasonu işyerimde sandviç veriyorlar öğlen sonra bidaha eve gelene kadar yemek yeme sansım olmuyor.
umarım bu sefer istediğin hedefe ulaşırsın kilolarımız birbirine yakın ve benimde hedefim 60 kilo yaptıklarını takibe alıyorum:))Saat 6 olmadaaan iki dilim ekmek, bir küçük kutu ton balığı ve bol yeşillikle günü tamamladım.. Sadece su ve yeşil çayla yatacağım.
1. Kararlı Gün.. başarı ile geçti çok şükür.
evet canım okudum diğer yazdıklarını benimde kilo verip aldığım dönemler oldu 3 senedir en fazla 84 ü gördüm 5 gün önce 5 günde 5 kilo detoksunu yaptım başladığımda 72,6 kiloydum 69,5kilo çıktım bu sabah 3 senedir 70 in altına inmemiştim o yüzden beni çok motive etti hedef 60 kilo boyum 173, 22 yaşında seneye öğretmen inşallah:)roxen2303 günaydın :) inşallah canım yaa yukardaki mesajlarıma baktıysan artık sıkıldım bile 60 günü geçti sadece 1 arpa boyu yol aldım çünkü hala 70.8 kiloyum başlarken 72.6 idim.
Neyse bu da iyi birşey ama yeterli değil, biraz hızlanmak istiyorum bunu kolayca yapabilirim aslında ama bence psikolojikman kilomu yeterli görüp istediğim herşeyi yediğim için yerimde sayıyorum. Dikkat etmem ise benim 70-72 kiloyu aşmamı engelliyor sadece.. Senin geçmişin nedir? Yaşın? Boyun?
Canım ne güzel gencecik bir yaşevet canım okudum diğer yazdıklarını benimde kilo verip aldığım dönemler oldu 3 senedir en fazla 84 ü gördüm 5 gün önce 5 günde 5 kilo detoksunu yaptım başladığımda 72,6 kiloydum 69,5kilo çıktım bu sabah 3 senedir 70 in altına inmemiştim o yüzden beni çok motive etti hedef 60 kilo boyum 173, 22 yaşında seneye öğretmen inşallah:)
bencede hemen bakmalısın zor değil çünkü uygulaması eylül sonuna kadar vermek istiyorum bu kalan 9,5 kiloyu ama verebilirmiyim bilmiyorumCanım ne güzel gencecik bir yaşbir an önce hedef kilona in ve tadını çıkar her günün.. 5 günde 5 kilo detoksuna bi bakiim hemen.
benim yeniden motive olmak için buna ihtiyacım vardı çokta iyi oldu ama sana göre değilse hiç zorlama bencede:)roxen2303 baktım canım yaa, bana göre değil 5 günde 5 kilo detoksu :) Şöyle ki eğer 5 ve 6 dan sonra bişiy yemezsen günü yeşillik ve sebze ve az yağlı et vb. ile dengeli geçirirsen her gün 300 gr. kadar kesinkes zayıflanıyo zaten.
canım sen ne güzel erken yiyorsun benim akşam yemeği 8 e kalıyor2. Karalı günüm başarıyla bitti.
İki yumurtalı maydanozlu dereotlu yulafezmeli omlet ekmeksiz yendi. .
Yanında yeşil çay ile...
Saat 18.10 geç kaldım biraz
Aynen bu şekilde beslen canımmmm.. yağ olarak değil besin olarak yararlanır vücudun.. 8 de çok kötü diil 12 de yatsan 4 saatte eritirsin.canım sen ne güzel erken yiyorsun benim akşam yemeği 8 e kalıyor
dahada geç yatıyorum zaten ama burda hep görüyorum 5 6 dan sonra bişey yemeyin felan diyorlar ben o zaman çok aç kalırımAynen bu şekilde beslen canımmmm.. yağ olarak değil besin olarak yararlanır vücudun.. 8 de çok kötü diil 12 de yatsan 4 saatte eritirsin.
dahada geç yatıyorum zaten ama burda hep görüyorum 5 6 dan sonra bişey yemeyin felan diyorlar ben o zaman çok aç kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?