beni unutmayınnnnnnnn
ben 8 aylık evlıyım dugunden sonra pcos oldugumu ogrendım yumurtlamıyorum gelısıp catlamıyodu kıste donusyo allah hepımızın yuzumuzu guldursun ınsallah
unuturmuyuz cane gelince zile bas açarız kapıyı hemen
ben gidince herkes dağılmışşş ne oldu canlar nereye kayboldunuz...:44::44::44::44::44:
geldim de fazla kalamayacağımbaşım felaket ağrıyor offff
CEVAT AKŞİT MERYEM OTU NASIL KULLANILIR - cevataksit.web.tv kızceler nette gordum eklıyım dedım eklenırmı bılmıyorum ama
bende izledim şimdi nerden bulcaz ki giden bi tanıdığa getirtmek lazıımm....:44:
geldim de fazla kalamayacağımbaşım felaket ağrıyor offff
karanlık sessızbı oadaya gecıp gozlerını tulbentle felan bagla agrın hafıfleyıp gecer ınsallah gecmıs olsun
nerde satılıyodur acep bıde fatma ana elı dıye bır bıtkıde varmıs
bugün bende bal tarçın çörek otu birde hayıt tohumu aldım regl olunca başlayacağım hemen kürlere faydasını görürüm inşallah...
suya koyulup bekletılıp suyu ıcılıyormus sanırımmekkede medinede bulunuyor demiş ya Fatma ana eli otu bende duydum o nasıl kullanılıyor ki...:44:
amınnn ınsallah canım suyunumu aldın tohumunumu ınsallah vesıle olurlar rabbımın ıznıyle
gittiğim aktarda suyu yokmuş ben de tohumun kendisini aldım onu demleyip içeceğim inşallah benim de vesilem olur hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?