Canım ben neler duydum neler gördüm bence umutsuz vaka değilsiniz öncelikle kiloluysan zayıfla bu 1. sonra bol bol su iç ve düzenli bol sebzeli bol meyveli beslenmeye çalış kızartma kola hazır meyve suyu hazır sakatatlar sosis salam bunlardan ağzına bile koyma hormonlarımızı hep bunlar bozdu zaten. bu 2. sonra bal+polen+arısütü karışımından yemeye çalış her sabah bir tatlı kaşığı bunun hiçbir zararını görmedim faydalarını netten araştırmışsındır zaten bu da 3. sonra incir kürünü düzenli olarak yapmaya çalış ve olacağına inan eşinde bi problem yoksa mutlaka olacaktır şahsen ben inanıyorum bütün bunlar yumurta rezervlerini doğal yoldan artırmaya yönelik şeyler ayrıca 3. tüp bebek yaptırmaya ara ver önce bunları mutlaka yapmalısın sonuçta hepsi doğal şeyler[
çok teşekkür ederim canım yaaa.ilgin ve tavsiyelerin için.kilolu değilim normal kilodayım.eşimde sperm sayısı biraz az ama normal gebelik için yeterli dendi.hazır gıdaları pek yemem zaten.çikolata vs hariç.bal+polen+arısütü kapsül olarakmı almalıyım?kilo yapıyormu?hayıt suyu rezervi az olanlara etki edermi acaba.deneyeceğim ne kaybederimki.en azından kendime bakmış olurum.inşallah faydalı olur hepimize...
şifanın nerden geleceğini bilemezsin bence de dene ve umudunu umudumuzu kaybetmeyelim neler duyuyoruz senelerce her türlü tedaviyi görüpte bebek sahibi olamayan ama daha sonra kendiliğinden hamile kalanlar çok duydum herşeyin bir vakti saati var demekki bizim vaktimiz dolmamış böyle düşünelim..iyi düşünelim iyi olsun..
dumaduma nerelerdesin canım sensiz sohbet yarım kalıyor gel hadi bacım:13::13::13:
canım yettim malum ev işi temizlik maratonu
Canım ben neler duydum neler gördüm bence umutsuz vaka değilsiniz öncelikle kiloluysan zayıfla bu 1. sonra bol bol su iç ve düzenli bol sebzeli bol meyveli beslenmeye çalış kızartma kola hazır meyve suyu hazır sakatatlar sosis salam bunlardan ağzına bile koyma hormonlarımızı hep bunlar bozdu zaten. bu 2. sonra bal+polen+arısütü karışımından yemeye çalış her sabah bir tatlı kaşığı bunun hiçbir zararını görmedim faydalarını netten araştırmışsındır zaten bu da 3. sonra incir kürünü düzenli olarak yapmaya çalış ve olacağına inan eşinde bi problem yoksa mutlaka olacaktır şahsen ben inanıyorum bütün bunlar yumurta rezervlerini doğal yoldan artırmaya yönelik şeyler ayrıca 3. tüp bebek yaptırmaya ara ver önce bunları mutlaka yapmalısın sonuçta hepsi doğal şeyler[
çok teşekkür ederim canım yaaa.ilgin ve tavsiyelerin için.kilolu değilim normal kilodayım.eşimde sperm sayısı biraz az ama normal gebelik için yeterli dendi.hazır gıdaları pek yemem zaten.çikolata vs hariç.bal+polen+arısütü kapsül olarakmı almalıyım?kilo yapıyormu?hayıt suyu rezervi az olanlara etki edermi acaba.deneyeceğim ne kaybederimki.en azından kendime bakmış olurum.inşallah faydalı olur hepimize...
ben bildiğin doğal bal polen arısütü karışımlı aldım küçük 250 gr civarında hergün aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorum tabi dolu dolu değil.. sanırım 20-25 gün gidecek ayın 3.ünde başlamıştım daha var İnşallah faydalı olur bize bizde bu topikte bebiş haberleri verelim listeyede ekleyeyim sizi
2 şekilde de yapanlar olmuş ben de çok baktım topiclere ama karar veremedim:26::26::26: bulutefe hazırsuyunu kullanmış acaba aradaki fark ne hazır olan nasıl yapılıyor:44::44::44: bilmiyorum ki aktara gidince sorayım bi olmazsa o ne diyecek...
tamam bende öyle yapacağım tohumuda faydalı diyorlar ay bak şimdi kararsız kaldım neyse hele şu soğan kürü bi bitsin 10 gün oldu bu arada soğanları küçük yapmışım galiba ben ya orto boy diye uffff ama neyse nasipse her bi şekilde olur
ay hiç sorma ben de biraz ev işi yapıyorum geliyorum tekrar pc başına yapamıyorum sizsiz alışkanlık yapmaya başladınız ben de sohbet etmek iyi geliyor...işleri bitirdin mi yoksa sende ben gibi mi yapıyorsun
biz de burda ben de hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdiye haykırdığımız günleri tez zaman da görürüz inşallah ayy mutlu oldummmm
İnşallah ne güzel olurdu.Ben burdan hamile haberlerini okuduğumda umutlanıyorum.Umarım bizde başkalarına umut oluruz.Bana iyi geldi sizinle paylaşmak.Rahatladım biraz.
İnşallah ne güzel olurdu.Ben burdan hamile haberlerini okuduğumda umutlanıyorum.Umarım bizde başkalarına umut oluruz.Bana iyi geldi sizinle paylaşmak.Rahatladım biraz.
ben de seviyorum ben dehem iş hemde buraya bakıyorum hahahhasizleri seviyorum arkadaşlar
İnşallahhhhhhh İnşallahhhhhh nasıl hamile kaldığımızı da anlatıp umut oluruz başkalarına
ben de seviyorum ben de
inşallah canım tez zamanda rabbim nasip etsin......
sizlerle daha bi mutlu oldum kızlar karamsarlık yok umutla beklemek Rabbimden dilemek var tamam mı Allahım tez zamanda bizlerede kucağımıza sağlıklı sıhhatli bir evlat almayı nasip et (AAaaaminnnn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?