ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

canım yettim malum ev işi temizlik maratonu

ay hiç sorma ben de biraz ev işi yapıyorum geliyorum tekrar pc başına yapamıyorum sizsiz alışkanlık yapmaya başladınız ben de sohbet etmek iyi geliyor...işleri bitirdin mi yoksa sende ben gibi mi yapıyorsun

biz de burda ben de hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye haykırdığımız günleri tez zaman da görürüz inşallah ayy mutlu oldummmm

tamam bende öyle yapacağım tohumuda faydalı diyorlar ay bak şimdi kararsız kaldım neyse hele şu soğan kürü bi bitsin 10 gün oldu bu arada soğanları küçük yapmışım galiba ben ya orto boy diye uffff ama neyse nasipse her bi şekilde olur

İnşallah ne güzel olurdu.Ben burdan hamile haberlerini okuduğumda umutlanıyorum.Umarım bizde başkalarına umut oluruz.Bana iyi geldi sizinle paylaşmak.Rahatladım biraz.

evet canım nasipse olur zaten verecek olan rabbim onlar vesile sadece...

ay hiç sorma ben de biraz ev işi yapıyorum geliyorum tekrar pc başına yapamıyorum sizsiz alışkanlık yapmaya başladınız ben de sohbet etmek iyi geliyor...işleri bitirdin mi yoksa sende ben gibi mi yapıyorsun

hem iş hemde buraya bakıyorum hahahha sizleri seviyorum arkadaşlar

biz de burda ben de hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye haykırdığımız günleri tez zaman da görürüz inşallah ayy mutlu oldummmm

İnşallahhhhhhh İnşallahhhhhh nasıl hamile kaldığımızı da anlatıp umut oluruz başkalarına

İnşallah ne güzel olurdu.Ben burdan hamile haberlerini okuduğumda umutlanıyorum.Umarım bizde başkalarına umut oluruz.Bana iyi geldi sizinle paylaşmak.Rahatladım biraz.

gel bacım gel birbirimize umut olalım dertlerimizi paylaşalım umudumuzu hiç kaybetmeyelim ....evrene nasıl msj gönderirsen sana aynı şekilde dönermiş ya bizde olumlu mesaj gönderelim bizimde bebişimiz olacakkkkkkkkkkkkkk.....

Canım herşey Rabbimin kudretinde bize sadece sabırla dua etmek kalıyor ben çok umutluyum bu topikte hamişler olacak Rabbimin izniyle olacak o kadar

ben de seviyorum ben de

inşallah canım tez zamanda rabbim nasip etsin......

sizlerle daha bi mutlu oldum kızlar karamsarlık yok umutla beklemek Rabbimden dilemek var tamam mı Allahım tez zamanda bizlerede kucağımıza sağlıklı sıhhatli bir evlat almayı nasip et (AAaaaminnnn)

regli tarihin ne zaman söylede listemize senide ekleyelim yani en son hangi tarihte regli oldun

İyi düşünelim iyi olsun diyelim.İnşallah burası uğurlu gelir diyelim birbirimize desteğe devam edelim..:13: :13:

aynen canlar ben 7 aysonramı altı ysonramı ne hamıle kaldım ozamana kadar hep sıtres her adete bır haftakala testler pısıkolojık beelırtıler vs tedavıye baslıcagım aayda kıst olusması oandan sonra kafamdan attım dusunmedım hatta esıme de dedım unut bebegı tadavısız olması ımkansız maddı anlamda tedavı olmamda ımkansız oyuzden bebegı unut dedım en son ramazan ıste kurlerı felan kullandım kıst gıtsın dıye sogan suyu felanda vs ınanınkı hamıle kaldıgım ay soylemesı ayıp ne yumurtlama donemı hesapladım nede calısma yaptık o ay en fazla 4 kere felan oldu oıs esımde dedıkı calısma yapmıyoruz sonra cocuk beklıyoruz bende dedım bebek ıcın calısma olarak gorme oısı sudurumda ımkansız unut at kafandan anca tedavıyle olur dedım ve adete bı gun kala hıc belırtımde olmadı ımkansız ama bı test yapım dedım esımı yoldcu edıp yaptım sok oldum cok cok agladım hemen sukur namaazı kıldım oyuzden demem oku bılıyorum cok zor ama sıtres yapmayın kafanızı baska seylerle oyalayın

sizlerle daha bi mutlu oldum kızlar karamsarlık yok umutla beklemek Rabbimden dilemek var tamam mı Allahım tez zamanda bizlerede kucağımıza sağlıklı sıhhatli bir evlat almayı nasip et (AAaaaminnnn)

evet canım arkadaşım karamsarlığı umutsuzluğu bir kenara bırakıp sabırla umutla beklemeye devam bol bol dua edelim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…