ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

ayy Rabbim koklamayıda hayırlısıyla nasip etsin güzel hamilelik geçir İnşallah

ayy Rabbim koklamayıda hayırlısıyla nasip etsin güzel hamilelik geçir İnşallah

ben bebgımı 9 haftalıkken kaybettım kalbı durmus melek oldu mucızeydı arkasında cok acı bırakarak gıttı pıskolojım hala bozuk unutamıyorum acı cekıyorum sureklı aglıyorum ama umut edıyorum tekrardan anne olabılmek ıcın allah hepımızın yuznu guldursun ınsallah

Zaten beynini sürekli meşgul etmemek lazımmış.hele hesap kitap insanı sinir hastası ediyor.ben 3 yıldır hesaplamıyorum bıraktım.ama gene olmadı.yanlız bu doğal şeyleri deniyeceğim.senin sorunun neydi canım.kaç yıllık evlisin?:44: :44: :44:

rabbim tez zamanda yeniden yaşatsın o duyguyu sağlıkla kucağınada alırsın inşallah canım

ben 8 aylık evlıyım dugunden sonra pcos oldugumu ogrendım yumurtlamıyorum gelısıp catlamıyodu kıste donusyo allah hepımızın yuzumuzu guldursun ınsallah

Allah ımm okokuyu hepimize nasip etsiiiiiiiiinnnnnnnnn.hasret kaldığımız bebek kokularına doyalım inşallahhhh

Allah ımm okokuyu hepimize nasip etsiiiiiiiiinnnnnnnnn.hasret kaldığımız bebek kokularına doyalım inşallahhhh
amınnnnnnnnnnnnnnn ınsallah rabbım yuzlerımızı guldursun saglıklı sıgatlı evlatlar nasıp etsın kucagımıza almayı hepımıze ınsallah amınnnn

özür dilerim canım bilmiyordum geçmiş olsun Rabbim tez zamanda bir daha aynı duyguları nasip eder İnşallah düşüğün sebebini araştırsaydınız keşke :18:

hadi tahminde bulunalım:44::44::44: önce hangimizin bebişi gelecek iiçinizden ne geçiyor ben ce önce dumaduma nın gelecek öyle hissediyorummm:26::26::26:

özür dilerim canım bilmiyordum geçmiş olsun Rabbim tez zamanda bir daha aynı duyguları nasip eder İnşallah düşüğün sebebini araştırsaydınız keşke :18:

onemlı degıl canım benım dusuk degıldı 6+2 gunlukken kalp atısını duyduk hersey yolundaydı tam 9+ 2gunlukken kahve rengı lekelenmem oldu bıraz hemen doktora gıttık hıc aklıma gelmedı hamılelıkte cok oluyor dıye okumustum ama yınde gıttık hemen doktora baktık kalp atısı yok kurtaj oldum bebek patolojıye gonderıldı sonuc temız cıktı doktor ılk hamılelıklerde cok oluyor dedı bebek hasataysa cok agır bı pıroplemı varsa anne karnında oluyo dedı anca 2 3 kayıptan sora anne babaya gen testlerı kan testkerı yapılıyo dedı. bır kayıpta yapılmıyomus ıstersen cok ozel hastaneye gıdıp cok ısrarcı olursam yaptırabılırım ama maddı anlamda mebla cok yuksek oluyor oyuzden yaptıramıycam hayırlısı keske devlet 3 cocuk dıyene kadar bı kayıpta gerekenlerı yaptırsa ama oyle dedıl ıste

hadi tahminde bulunalım:44::44::44: önce hangimizin bebişi gelecek iiçinizden ne geçiyor ben ce önce dumaduma nın gelecek öyle hissediyorummm:26::26::26:

ay kuzum ya Allah razı olsun İnşallah hep birlikte olur diyecek bişey bulamıyorum

çok çok geçmiş olsun herşyde vardır bi hayır bizim gelinimizde 5 aylık hamileydi oğlunu kaybetti. bebekte fizyolojik bi hasar varsa bazen vucut atıyormuş Rabbim en hayırlısından nasip etsin bizlere sağlıklı sıhhatli

amınnnn canım ınsallah tez zamanda rabbım gonlumuzdekını verır kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah amınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…