hoşgeldin :) sıkma canını Rabbimin izni ile bi gün bizde yaparız şenlik[/
İnşallah diyelim.bulutefe Allah esirgesin diyorum.ama yinede çokda inanma ben çok hocalara gittim.bir faydasını görmedim daha.banada demişlerdi ümmüubyan diye.herkeze inanmamanı tavsiye ederim.
hoşgeldin :) sıkma canını Rabbimin izni ile bi gün bizde yaparız şenlik[/
İnşallah diyelim.bulutefe Allah esirgesin diyorum.ama yinede çokda inanma ben çok hocalara gittim.bir faydasını görmedim daha.banada demişlerdi ümmüubyan diye.herkeze inanmamanı tavsiye ederim.
evet haklısın ecring benim ablamınki ümmü subyan dedikleri şeyden değildi galiba sadece mübarek bi yerdi geçmiş yılda unuttum ama öğrenirim
Bazı insanlar duygularımızı sömürmeye çalışıyor.kendilerine çıkar elde etme çabasında.Rab bim ol dedikten sonra hangi büyü hangi ümmü subyan karşısında durabilir.yüce Rab bim hepimize ol desin yeterki.ben artık inanmıyorum öyle şeylere.yeterince yıprandık yıpranıyoruz maddi manevi.herkez ayrı birşey söylüyor.şunu yap bubu yap.şu hocaya git falan diye.bende diyorum vesi olacak tedaviyse Allah o yolla verir.bitkilerse yine beni yönlendirir.ben ona havale ettim.takdir onun.yinede gittim çok hocaya.yapmadığım şey kalmadı.olmadı napalım bekliyorum sadece sabırla.bazen umutlarımızı yitirsekte.
dumaduma sen daha önce hangi tedavileri oldun.bitkisel kürler nasıl gidiyor.bende başlayacağım şimdi inşallah eşimle baraber:44:
kızlar canım çok sıkkın yaa doktorun birine durumumu izah ederek soru sormuştum verdiği cevap aynen şöyle :
polikistik overde hastanın şikayetine göre yol izlenir sizde çocuk istediğinize göre yumurtlama tedavileri görmeniz gerekiyor hormonlarınız ciddi bir polikistik over vakası olduğunuzu gösteriyor bence biran önce tedaviye başlayın öncelikle ağızdan yumurtlama ilacı alabilirsiniz ancak cevap alınmazsa çok oyalanmayıp iğnelere geçin
ne yapmalıyım kızlar canım çok sıkıldı ne güzelde kürlere başlamıştım yine umutlyum fakat durumun vaka olarak değerlendirilmesi haliyle moralimi bozduiçinizde Ankarada olanlar varmı Ankarada bildiğiniz devlet hastanesinde gidebileceğim doktorlar önerebilirmisiniz özele çok yatırım yaptık yıprandık
canım benım cok ıyı anlıyorum senı uzuluyosun ama doktorlara bakma hepsı bı farklı konusuyo sen bunları kafandan atıp kurlere devam et
Canım bende polikistik denilen bu gıcık kistik hastalık var bekarlığımdan beri çekiyorum yumurtlama tembelliği var diane 35 kullandım sürekli regli düzenleyici doğum konrtrol hapı aynı zamanda.
en son gittiğim hastanede hormanlarıma bakılldı yine LH 18.üzeri çıktı bunu düşürmek için doktor yeniden diane 35 kullanmamı söyledi 3 ay doğum konrtrol hapı zaten sinirlerim bozuldu bende kürlerebaşladım soğan kürüm 2 gün sonra bitecek ama ben düzenli içemedim annem hastaydı ona gittim bayramda misafirlik derken hep aksadı ama regli olursam (inşallah olmaz) 10 gün sonra yeniden soğan kürüne başlayacağım + bal polen arı sütü karışımım ( 230 gr ) bitmek üzere bu bitincede bal+tarçın+çörekotu kürüne başlayacağım kolay bişey bunuda sabah akşam aç karnına yiyeceğim reglinin 2.günü başlayacağım 12 gün yiyecceğim böyle öneriyorlar bakalım bunlar vesile olurda Rabbim nasip ederse bizde annelik duygusunu tadarız.
bizim eşdede sorunlar olunca iki taraftan şaştık kaldık eşimede vitamin içiriyorum şu an inşallah faydalı olur Ankarada Kaan Aydos var biz ona gittik halada kontrolundeyiz o bende sorun olmazsa doğal yoldan gebe kalabileceğimi söylemişti eşimin değerlerine göre bi aksilik olmazsa inşallah nasip olur bi kaç ay içinde çok ümitliyimRabim emeklerimizi boşa çıkarmasın
bence sende boş durma en azından şu kürleri dene eğer yumurtalık rezervi az ise bal+ çörek otu+ tarçını dene veya bal+ polen birde bol bol dua umarım sizin eşde bi problem yoktur çünkü baya bi oyalıyor biz öyle oyalandık şahsen
ayyy ne çok konuşmuşum
çok geçmiş olsun canım.Allah gönlüne göre versin.bencede kürlere devam et.tedaviye gideceksende kürlerle git.vücudun tedaviye daha dirençli olur.sakın moralini bozma her doktor ayrı birşey söylüyor.ama tedavinide ihmal etme canım.Allah a sığınalım morallerimizi bozmayalım.dualarım sizinle arkadaşım.inşallah olacak.
canım bende kürleri hiç bırakmayacağım bakalım gittiği yere kadar :) ya hep beraber hamiş oluruzda sevindirik oluruz İnşallah mucizeleri bekliyoruz bakalım
ben senden umutluyum inşallah.müjde bekliyorum.bende başlayacağım kürlere normal olmasada tedaviye kuvvetli gidelim.
kızlar canım çok sıkkın yaa doktorun birine durumumu izah ederek soru sormuştum verdiği cevap aynen şöyle :
polikistik overde hastanın şikayetine göre yol izlenir sizde çocuk istediğinize göre yumurtlama tedavileri görmeniz gerekiyor hormonlarınız ciddi bir polikistik over vakası olduğunuzu gösteriyor bence biran önce tedaviye başlayın öncelikle ağızdan yumurtlama ilacı alabilirsiniz ancak cevap alınmazsa çok oyalanmayıp iğnelere geçin
ne yapmalıyım kızlar canım çok sıkıldı ne güzelde kürlere başlamıştım yine umutlyum fakat durumun vaka olarak değerlendirilmesi haliyle moralimi bozduiçinizde Ankarada olanlar varmı Ankarada bildiğiniz devlet hastanesinde gidebileceğim doktorlar önerebilirmisiniz özele çok yatırım yaptık yıprandık
sen her doktorun dediğine kulak asıpta moralini bozma benim durumu biliyorsun en son gittiğim doktor psikolojimi alt üst ettine mucizeler okuduk duyduk rabbim ol dedikten sonra gerisi boş...
slm kızlarnasılsınız bakalım görüşmeyeli moraller nasıl iyidir umarım...
hoşgeldin canım iyiyiz herşeye rağmen umutluyuz sen ne yaptın nasıl geçti bayram
( bu arada ben regli oluyorum yaa benim regli 21 günde bir oluyor buda ne demek oluyor şaşkınım aylardır böyle ne tuhaf ya bileniniz duyanınız varmıuffffffffffffffffffff :26::26::26: yumurtlama takibi bile yapamıyorum çünkü her ay reglim bir önceki günden bir hafta önce oluyor bağırmak istiyorummm
nıye 21 gunde oluyor acep doktora sordunmu yumurtlama 14 cu gun oluyorsa 6 gun sonra reglmmı gelıyor kafam karıstı benımde bende dort gozle regl olmayı beklıyom calısmalar ıcın:)
evet işte benimde aklım yetmiyor bu duruma yaklaşık bir senedir böyle yumurtlama takibi yapamıyorum yani regli bittikten 15 gün sonra yeniden regli oluyorum toplam 21 günde 1 doktor doğru söylemiş galibar eci bir polikistik vakasıyım bana şimdiye kadar hiç yumurta takibi yapılmadı psazartesi gideceğim iyi denk geldi reglinin 4 günü olacak ama ne yapiyim hormonlarıma baktıracağım böylece 1 ay içinde soğan kürünün fayda oldumu onuda anlamış olacağım düzenlide içmedimhayırlısı diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?