ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

ben ev hanımıyım :82:

ev hanımı olunca daha zor uğraşacak birşey olmayınca daha çok takıyor insan.2 kişilik bir hayatımız var.hergün ev işi nekadar oluyorki.dağılmayan bir evle meşgul olmak için uğraşıyorum.İnşallah hepimize evlerimizi dağıtacak minikler nasip etsin Rab bim

hayır canım deneme olmadı ama hep tüpbebeğin eşiğinden döndük bir türlü nasip olmadı ilginç

belkide kendiliğinden olacak onun içindir.ben 2 kez denedim bir tanesi sakaryada 2. si umut tüp bebek te.olmadı.şimdi kesin kararlıyım kürleri uygulayıp 3.yü deneyeceğim.olmazsa artık kendiliğinden olursa olur diye bırakacağım.

benim hiç inanasım gelmiyor öyle olanlara :) sanki olmuşta o yüzden evlenmişler gibi geliyor :) öyle düşünüyorum rahatlıyorum :)
merhaba canım hoş geldin aramıza evet sen yolu bulmuşsun bundan sonra ben de öyle düşüneyim rahatlıyım bariiii

evet canım iki kişinin ne kadar işi olabilir ki tez zaman da rabbim nasip eder inşallah...

hayır canım deneme olmadı ama hep tüpbebeğin eşiğinden döndük bir türlü nasip olmadı ilginç

rabbim eğer onu vesile etmiyecekse bir şekil de sana hissettiriyor bence.. bende geçen ay aşılama olacağımda önüme o kadar çok engeller çıktı ama yinede uğraştım yaptırdım ama sonuç olumsuz ....:97:

evet canım ya hep niyetlendik testleri yaptırdık herşey tamam hadi başlayalım dedik ama işlemlere gitmedik sürekli bi engel çıktı manevi olarak da öyle hep eşğinden döndük ama bilmiyorum vardır herşeyde bi hayır zamanı var demekki

kızlar bence tam gaz kürlere devam.birde galiba olumlu düşünmemiz lazım.düşünce gücünün etkileriyle ilgili bir kitap okumuştum.insan düşünce gücüyle istediği birçok şeyi kendine çekebilir diyordu.ben inanıyorum.kendime tam olarak uygulamayı beceremesemde çalışıyorum.benim regl yarın bitiyor.arı sütü bal polen ve soğan kürüne başlayacağım.buradan müjdeli haberler çıkacak inanoyorum.

ya aşılamaya karar verip doktora görünmeye gittiğim gün önüme o kadar çok enngeller çıktı ki resmen sanki sen bu işi yaptırma dermiş gibi inanamazsın yani ben ce vakti saati var ...

süperrrrrrr kesinlikle kürlere devam Rabbim ol diyecek ve olacak imm bakalım takip edelim birbirimizi bağımızı koparmayalım bakalım görlim neler olacak vesilemiz ne olacak

evet canım onu ben de duydum düşünce gücünün insan üzerin de ne kadar etkili olduğunu bunu duyduktan sonra ben bu ay karnıma elimi koyarak deli gibi konuştum canım bebeğim bu ay geleceksin değil mi yeter artık anneni beklettiğin gel artık gibi cümleler le yani olacağına inanmamız gerekiyor...

ya aşılamaya karar verip doktora görünmeye gittiğim gün önüme o kadar çok enngeller çıktı ki resmen sanki sen bu işi yaptırma dermiş gibi inanamazsın yani ben ce vakti saati var ...

evet üzülme canım bazı şeylerin üstüne gitmemek gerekiyor galiba hakkımızda hayırlısı ne ise onu vesile etsin Rabbim

süperrrrrrr kesinlikle kürlere devam Rabbim ol diyecek ve olacak imm bakalım takip edelim birbirimizi bağımızı koparmayalım bakalım görlim neler olacak vesilemiz ne olacak

bencede koparmayalım.bana iyi geldi sizinle konuşup paylaşmak.herkez kürler hakkında buraya yazmaya devam etsin.sen ne aşamadasın canım.

bencede koparmayalım.bana iyi geldi sizinle konuşup paylaşmak.herkez kürler hakkında buraya yazmaya devam etsin.sen ne aşamadasın canım.

selam kızlar benimde batım yarn bakalım nolcak eger yoksa bende sizinle kürlere başlıycam beraber bekleriz artık .:)

bence de irtibatı kesmeyelim düşünsenize bir süre sonra farklı başlıklar altında sohbet ederiz belki mesele hamilelik falan gibi ayyy ne güzel olur

reglim nişan verdi ama yarın 1.gün soğan kürü bitti aslında 3-4 ay devam etmek gerekiyormuş soğan kürüne polikistik over için ben bu aydahayıt tohumu deneyeceğim bakalım ne olacak bal polen arısütü karışımım bitmek üzere bal tarçın çörek otu kürüne başlayacağım ardarda faydası olur belki de bebek bomba gibi gelir kürlere devam aynı zamanda doktora gideceğim pazartesi bakalım ne diyecekler bu sefer özele değilde araştırma hastanesine gideceğim sende boş durma bence aşılama tüp bebek boşver ara ver bunlara doktordan yumurta rezervini artırmaya yönelik tedavi iste şimdiye kadar gittiğin doktorlardan sonuç alamadıysan doktor değiştir bencee:112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…