sorma ben nasıl imreniyorum öyle hemencik kendiliğinden hamile kalanlara..
bulamadın senle aynı şehir de olanı
ne kadar güzel.benimde babam ve kardeşim öğretmen.daha önce aşılama yada tüp bebek denedinmi canım
ben ev hanımıyım:82:
benim hiç inanasım gelmiyor öyle olanlara :) sanki olmuşta o yüzden evlenmişler gibi geliyor :) öyle düşünüyorum rahatlıyorum :)
hayır canım deneme olmadı ama hep tüpbebeğin eşiğinden döndük bir türlü nasip olmadı ilginç
merhaba canım hoş geldin aramıza evet sen yolu bulmuşsun bundan sonra ben de öyle düşüneyim rahatlıyım bariiiibenim hiç inanasım gelmiyor öyle olanlara :) sanki olmuşta o yüzden evlenmişler gibi geliyor :) öyle düşünüyorum rahatlıyorum :)
ev hanımı olunca daha zor uğraşacak birşey olmayınca daha çok takıyor insan.2 kişilik bir hayatımız var.hergün ev işi nekadar oluyorki.dağılmayan bir evle meşgul olmak için uğraşıyorum.İnşallah hepimize evlerimizi dağıtacak minikler nasip etsin Rab bim
hayır canım deneme olmadı ama hep tüpbebeğin eşiğinden döndük bir türlü nasip olmadı ilginç
rabbim eğer onu vesile etmiyecekse bir şekil de sana hissettiriyor bence.. bende geçen ay aşılama olacağımda önüme o kadar çok engeller çıktı ama yinede uğraştım yaptırdım ama sonuç olumsuz ....:97:
evet canım ya hep niyetlendik testleri yaptırdık herşey tamam hadi başlayalım dedik ama işlemlere gitmedik sürekli bi engel çıktı manevi olarak da öyle hep eşğinden döndük ama bilmiyorum vardır herşeyde bi hayır zamanı var demekki
kızlar bence tam gaz kürlere devam.birde galiba olumlu düşünmemiz lazım.düşünce gücünün etkileriyle ilgili bir kitap okumuştum.insan düşünce gücüyle istediği birçok şeyi kendine çekebilir diyordu.ben inanıyorum.kendime tam olarak uygulamayı beceremesemde çalışıyorum.benim regl yarın bitiyor.arı sütü bal polen ve soğan kürüne başlayacağım.buradan müjdeli haberler çıkacak inanoyorum.
kızlar bence tam gaz kürlere devam.birde galiba olumlu düşünmemiz lazım.düşünce gücünün etkileriyle ilgili bir kitap okumuştum.insan düşünce gücüyle istediği birçok şeyi kendine çekebilir diyordu.ben inanıyorum.kendime tam olarak uygulamayı beceremesemde çalışıyorum.benim regl yarın bitiyor.arı sütü bal polen ve soğan kürüne başlayacağım.buradan müjdeli haberler çıkacak inanoyorum.
ya aşılamaya karar verip doktora görünmeye gittiğim gün önüme o kadar çok enngeller çıktı ki resmen sanki sen bu işi yaptırma dermiş gibi inanamazsın yani ben ce vakti saati var ...
süperrrrrrr kesinlikle kürlere devam Rabbim ol diyecek ve olacak immbakalım takip edelim birbirimizi bağımızı koparmayalım bakalım görlim neler olacak vesilemiz ne olacak
bencede koparmayalım.bana iyi geldi sizinle konuşup paylaşmak.herkez kürler hakkında buraya yazmaya devam etsin.sen ne aşamadasın canım.
selam kızlar benimde batım yarn bakalım nolcak eger yoksa bende sizinle kürlere başlıycam beraber bekleriz artık .:)
hadi bakalım hayırlısı bebişin gelmiştir inşallh da kürlere gerek kalmaz...ne kadarlık evvlisin
bencede koparmayalım.bana iyi geldi sizinle konuşup paylaşmak.herkez kürler hakkında buraya yazmaya devam etsin.sen ne aşamadasın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?