ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

hayırdır dengesizin biri birşeymi dedi
söylüyorlar canım insanların ağzını kapatamıyoruz.vah vah tüh tüh seninde olur.acınacak haldeymişiz gibi bakışlar oluyor.bunun çocuğu olmuyor deniyor uzaktan gösteriyorlar.başına gelmeyen anlamıyor malesef.

bilmem mi bu anlattıkları iyi bilirim...başına gelmeyen anlamıyor bizim ne çektiğimizi benim durum daha vahim bende biçok elti var hepsininde ikişer üçer tane çocukları var şuan da hali hazırda iki tanesi hamile birinin elinde 5 aylık çocuğu var gel sen birde benim halimi bir düşün...

bizim insanlarımız düşüncesiz bilmiyorlarki onlar böyle yaptıkça biz daha çok takıyoruz kafamıza hayret bişey benim kayın validemde öyle her seferinde aman bide sizin olaydı aman bide siin olaydı duyanlarda öyle bıktırdılar vallahi böyle şeyleri duyunca insan daha bi üzülüyor daha bi takıntı yapıyor

Aman canım boşver bol bol dua et hacet namazları kıl ben inanıyorum hepoimizin olacak burdada bas bağıracaz

canım benimm çevremdede öyle evleniyolar hemen bırt çocuk sonra geriden hüzünlü hüzünlü bakıyoruz işte Rabbim bizlerede nasip eder İnşallah

o daha zor canım.aile içinde olunca insan daha çok üzülüyor.yabancıları kadar takmıyorsunda.bende bir elti var oda yetiyor.duydu bebeği sallamıyacağım dedim kaç kere kucağıma verdi zorla.ben zaten alıyorum seviyorum.emrivaki yapmaya gerek yok.içimde kopan fırtınaları kimse anlamıyor.eltimin bebek mevlidindede aynısını yaptılar.aldım salladım ağlamamak için zor tuttum kendimi.neden kimdse bize biraz daha hassas davranmıyor anlamıyorum...:44::44:

İnşallaaahhhhhh yaaa.bende anlamıyorum nasıl hemen hamile kalıyorlar bide ilk geceden falan diyorlar.şaşırıyorum gerçekten.ay ne uğraşıyoruz neler yapıyoruz yooook.mücize bana göre.başkalarına göre normal geliyor.

canım benimm çevremdede öyle evleniyolar hemen bırt çocuk sonra geriden hüzünlü hüzünlü bakıyoruz işte Rabbim bizlerede nasip eder İnşallah
canım yakının da oldu mu daha zor rabbim tez zaman da nasip eder inşallah...

çok zor çok ne çektiğimizi ancak bizim gibiler anlar benim durum daha zor rabbimden her zaman bol bol sabır diliyorum...

sorma ben nasıl imreniyorum öyle hemencik kendiliğinden hamile kalanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…