kızlar merhaba.baya kaynatmışsınız.bende bir bebek mevlüdü sonrası tranvası yaşıyorum şuan.
nekadar muhtesem bısey ya ıyıkı yuklemıssın
hayırdır canım ne oldu
söylüyorlar canım insanların ağzını kapatamıyoruz.vah vah tüh tüh seninde olur.acınacak haldeymişiz gibi bakışlar oluyor.bunun çocuğu olmuyor deniyor uzaktan gösteriyorlar.başına gelmeyen anlamıyor malesef.hayırdır dengesizin biri birşeymi dedi
söylüyorlar canım insanların ağzını kapatamıyoruz.vah vah tüh tüh seninde olur.acınacak haldeymişiz gibi bakışlar oluyor.bunun çocuğu olmuyor deniyor uzaktan gösteriyorlar.başına gelmeyen anlamıyor malesef.
bebek mevlüdündeydim bugün yeni geldim.bebek sallama vardır burda.isteyen bebeği sallar.illa her seferinde banada sallatmak isterler.bulaşsın diyorlar.bende gerek yok dedim.11 yıldır bulaşsaydı bulaşırdı dedim.
bilmem mi bu anlattıkları iyi bilirim...başına gelmeyen anlamıyor bizim ne çektiğimizi benim durum daha vahim bende biçok elti var hepsininde ikişer üçer tane çocukları var şuan da hali hazırda iki tanesi hamile birinin elinde 5 aylık çocuğu var gel sen birde benim halimi bir düşün...
o daha zor canım.aile içinde olunca insan daha çok üzülüyor.yabancıları kadar takmıyorsunda.bende bir elti var oda yetiyor.duydu bebeği sallamıyacağım dedim kaç kere kucağıma verdi zorla.ben zaten alıyorum seviyorum.emrivaki yapmaya gerek yok.içimde kopan fırtınaları kimse anlamıyor.eltimin bebek mevlidindede aynısını yaptılar.aldım salladım ağlamamak için zor tuttum kendimi.neden kimdse bize biraz daha hassas davranmıyor anlamıyorum...:44::44:bilmem mi bu anlattıkları iyi bilirim...başına gelmeyen anlamıyor bizim ne çektiğimizi benim durum daha vahim bende biçok elti var hepsininde ikişer üçer tane çocukları var şuan da hali hazırda iki tanesi hamile birinin elinde 5 aylık çocuğu var gel sen birde benim halimi bir düşün...
canım yakının da oldu mu daha zorcanım benimm çevremdede öyle evleniyolar hemen bırt çocuk sonra geriden hüzünlü hüzünlü bakıyoruz işteRabbim bizlerede nasip eder İnşallah
o daha zor canım.aile içinde olunca insan daha çok üzülüyor.yabancıları kadar takmıyorsunda.bende bir elti var oda yetiyor.duydu bebeği sallamıyacağım dedim kaç kere kucağıma verdi zorla.ben zaten alıyorum seviyorum.emrivaki yapmaya gerek yok.içimde kopan fırtınaları kimse anlamıyor.eltimin bebek mevlidindede aynısını yaptılar.aldım salladım ağlamamak için zor tuttum kendimi.neden kimdse bize biraz daha hassas davranmıyor anlamıyorum...:44::44:
İnşallaaahhhhhh yaaa.bende anlamıyorum nasıl hemen hamile kalıyorlar bide ilk geceden falan diyorlar.şaşırıyorum gerçekten.ay ne uğraşıyoruz neler yapıyoruz yooook.mücize bana göre.başkalarına göre normal geliyor.
ecrinq sen neredesin hangi şehirde İnş. Ankaradır
ecrinq sen neredesin hangi şehirde İnş. Ankaradır
yok canım yaa sakaryadayım
hımm keşke aynı şehirlerde olsaydık ne güzel olurdu tanışır görüşürdük
kızlar en azından burdan bağlantıyı koparmayalım.herkez ev hanımımı?
hayır ben öğretmenim
kızlar en azından burdan bağlantıyı koparmayalım.herkez ev hanımımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?