ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

selam kızlar benimde batım yarn bakalım nolcak eger yoksa bende sizinle kürlere başlıycam beraber bekleriz artık .:)
hadi bakalım hayırlısı diyerek başlayalım.güzel şeyler düşünelim.hayal edelim.bana bir tanıdığım demiştiki (okadar çok istedimki bütün benliğimle iliklerime kadar.bebeğimin kokusunu duyuyordum hayal ederken)ve 15 sene sonra oldu.hemde doktorlar olma ihtimali çok az dedikleri halde.ben bu zamana kadar hayal etmeye korkuyordum.artık hayal ediyorum.

merhaba canım hoş geldin aramıza evet sen yolu bulmuşsun bundan sonra ben de öyle düşüneyim rahatlıyım bariiii

evet canım iki kişinin ne kadar işi olabilir ki tez zaman da rabbim nasip eder inşallah...

kızlar benim bu hafta son haftamdı bayram günü millet gezer ben halı sildim halı yıkadım bugünde oturdum sarma sarsım zaman geçsin amaç normalde dersaneye gidiyorum zaman geçiyo yine

selam kızlar benimde batım yarn bakalım nolcak eger yoksa bende sizinle kürlere başlıycam beraber bekleriz artık .:)

hoşgeldin aramıza hemen senide ekliyorum bat Ekim 19 tamam mı hadi bismillah bol bebişli bir topik olsun Alllahımmmm duy sesimizi

isteyin hayal edin olduğunu kucağınıza aldığınızı onu öpüp kokladığınızı düşünün ve bir bakmışsınız oluvermiş...

malesef yumurta rezervini artırıcı hiçbir ilaç hiçbir yöntem yok.sadece kürlere ve dualara güveniyorum.aslında tadaviye 2 yıl ara verdim.ve hiçbirşeyle uğraşmak istemedim.ama artık başlamam lazım biyerlerden.33 yaşındayım ve artık gittikçe azalan yumurta rezervim var.ama umutsuz değilim yinede.zaman aleyhime işlesede.sen bu şekilde devam et kürlere.doktordanda iyi haberler alırsın inşallah.

canım o zaman sen 3 ay incir kürü dene regli düzenli ise soğan kürüne hiç başlama incir kürünü dene bence bilmiyorsan anlatırım bir birbuçuk ay dene git baktır rezervine aman aman düzelmesse bile bile tüpe yardımcı olur

canım benim bencede iyiki varsınız.aynı duyguları paylaşıyorum banada moral oldu.kadınlar kulübüne girer göz atar çıkardım.dumaduma iyiki açmışsın bu topiği..

çok teşekkür ederim iyiki varsınız sizinle daha umutlu oldum ben :109::118::118:

her ay düzenli regl oluyorum.soğan kürüne başlamayayım mı.hımmmmm.tamm.o zaman direk incire başlarım kaliteyi arttırmak niyetim.en azından olan yumurtalar kaliteli olsun.tüpe de pat diye gitmeyeceğim.bomba gibi inşallah.kürlerlerin faydası olur diye umut ediyorum.ben 3. aşılamada eşime keçi boynuzu kürü yapmıştım 3 ay.sperm sayısı azdı.doktor bile tahlil sonucunu görünce şaşırmıştı.gerçekten faydası oluyor.

doktora göründün mü hiç... rabbim daha fazla bekletmesin hayırlısı ile nasip etsin inşallahhhh...

görünmem mi canım sperm testi eşimin normal benim yumurtlamam yumurta büyüklüğü normal tüpler açık iki ay sonra gene olmazsa aşılama olcak dua edin hemen olsun kızlaar

bal tarçın çörek otu kürünüde deneyebilirsin....

tamam canım çünkü dr İbrahim Saraçoğlu yumurta rezervi az olanlara incir kürünü tavsiye ediyor iki ay toplamda 52 gün inan araştıra araştıra bu konularda iyice bilgi sahibi oldum sende bak araştır sordur googla incir kürünü ve faydalarını görürsün zaten evet kürlerin çok faydası oluyor bide kilon varsa mutlaka kilo ver yumurtlamaya yardımcı oluyormuş kilo vermek

görünmem mi canım sperm testi eşimin normal benim yumurtlamam yumurta büyüklüğü normal tüpler açık iki ay sonra gene olmazsa aşılama olcak dua edin hemen olsun kızlaar

inşallah olur canım demek ki vakti saati gelmemiş bizler için tez zaman da gelir inşallah.....aşılamada da şansın çok yüksek değil ama neyin vesile olacağını bilemeyiz tabi....bende oldum aşılama olur diye düşünüyodum olmadı...

rüyamda görüyorum kokusunu bile duyuyorum bir sürü hayalim var ne biliyim evlat sevgisi derler ya gerçekten bambaşka bişeymiş olmadığı halde hayatımdaki herşey ona endeskli nasıl olur bilmiyorum ama böle iştee

bu ay olur inşallah canımmmm hoş benim kaynanam yatıp kalkıp dua ediyo olmasın diye ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…