hoşgeldin canım iyiyiz herşeye rağmen umutluyuz sen ne yaptın nasıl geçti bayram
( bu arada ben regli oluyorum yaa benim regli 21 günde bir oluyor buda ne demek oluyor şaşkınım aylardır böyle ne tuhaf ya bileniniz duyanınız varmıuffffffffffffffffffff :26::26::26: yumurtlama takibi bile yapamıyorum çünkü her ay reglim bir önceki günden bir hafta önce oluyor bağırmak istiyorummm
hıcte oyle degıl canım eger feci bir polikistik vakası olsaydın ınankı adet olmazdın hıc oyuzden adet olman cok guzel bısey adet olduguna gore yumurtlamada oluyordur bence hıc canını sıkma sakın sogan kurunu duzenlı kullanman gerekıyor adet olunca hormonlarana baktırcan ınsallah sonuclar guzel cıkar kotu cıkarsada sıkma canını hayıt baslarsın bıde bal corek otu tarcına baslarsın olmuycak hıc bısey yok sakın kendını uzme sıtres hormonları cok etkılıyor
eger ıst olsaydın sana medıpol mega hastanesındekı doktorları tavsıye ederdım ucretlerde cok cok ıyı onmılyyon muyane doktorlarda ıyı ben hamıle kaldıgımda orayı kesfettım oraya gıdıyordum 3 ay gıdemem gercı doktor 2 veya 3 ay korun dedı bana ama ben adet olunca baslıcam calısmalara:) bıde hacamat yaptırcam bence sızde yaptırın faydası cok
hoşbuldum canım benim iyi geçti bayram nasıl olsun telaşe bayramı baya erken hasta olmuşsun...ben daha olamadım regl...sen de kendini sakin tutmaya çalış sabret...doktoruda ihmal etme...
iyi olurdu canım burdaki özellere dökecek para kalmadı artık bizde kuruttu iyi ucuzmuş sizin orda
hacamattan korkuyorum ben kesiyolarmış felan ayyy
canım adetın 2 cı gunu baslanıp 12 cı gunune kadar yapılıyormus ınsallah sıfa olur hepımız anne oluruz amınnnnnnnnnnnnevet canım bu ay bende öyle düşünüyorum hemen hayıta başlayacağım bal tarçın çörek otunada başlayım diyorum ama daha bitmedi benim polen arısütü bal karışımı olmadı bunuda eklerim yeni karışıma bomba olurhayıta ne zaman başlanıyor biliyormusun
evet canım bende böyle oluyor bu arada sen hamişsindir belki ayyyyyyyne güzel olur hadi hayırlısı
aynen canım benım en kıytırık hastaneın muayanesı bıle 35 tl ama bu hastaneye ılkleren gıdemedım cunku hanı cok buyuk ve cok ozel dıye esım dedı gıdelım ben dedım cok pahalıdır altından kalkamayız oda bısey olmaz dedı oraya goturdu bı baktıkkı 10 mılyon muyanesı sok olmustuk hacamat cok acıtmıyormus canım hem boyle kıst vs gıbı hastaıklara cok ıyı gelıyomus hemde manevı anlamda sana anlattıgım seylere cok ıyıymıs banada hoca tlf soyledı oyle bısey varsa gıtmen lazım dedı
canım adetın 2 cı gunu baslanıp 12 cı gunune kadar yapılıyormus ınsallah sıfa olur hepımız anne oluruz amınnnnnnnnnnnn
keşke dediğin gibi olsa ama hiçbirşey hissetmiyorum
keşke dediğin gibi olsa ama hiçbirşey hissetmiyorum
inşAllah canım benim İnşallah hayıtada yarın başlamam gerekiyor ozaman peki sabah akşammı tohumunu almayı düşünüyorum
ben hayıtı sabah aksam uyguladım suyunu aldım ben ama ben bı ay uyguladım normalde nekadar uygulanıyo bılmıyorum
tamam canım bende suyunu bi sorarım yoksa tohumundan alırım inşallah faydalı olur birde şuna bir bakın izleyin nolur süper bişeyyyyRabbime şükürler olsun
Bir Bebeğin Oluşumu
[video=youtube;tI_0aHCJlSw]http://www.youtube.com/watch?v=tI_0aHCJlSw[/video]
canım hıslerıne bakma ınan hanı bazen pıskolojık belırtıler yasıyoruz ama ınan hamıle kalınca hıcbı belırtı olmuyor ılk aylar oyuzden belırtılerı bosver ınsalllah hamılesındırrrrrr amınnnnnnnnnn
canım çok teşekkür ederim rabbim tez zaman da hepimizin yüzünü hayırlısı ile güldürür inşallah...
amınn canım ınsallah kafanı rahat tut benım hamılelıgım 2 ay surdu ama ınan formlarda okudugumuz belırtılerın hıc bırı olmadı normal edete bı gun kala dedım olmaz ama bı test yapım her ay yapıyordum cıfcızgıyı gorunce sok olmustum sevıncten okadar agladımkı yanı ıcını rahat tut hıc belırtı arayıp sıtres yapma ben ınanıyorum hepımız hamıle kalcaz canım benım ınsallah amınnnn
kızlar merhaba.baya kaynatmışsınız.bende bir bebek mevlüdü sonrası tranvası yaşıyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?