rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah kızlar sıze bısey anlatcam moral olur benım kuzenım 3 bucuk yıllık evlı cocukları olmuyodu cok doktoraa felan gıttıler kuzenım yılda bıkere adet oluyo neyse esıyle sorunlar cıkmıs esını bırakıp baba evıne dondu ıse gırdı calıstı bobreklerı cok agrıyodu kackere doktora gııtı ıyne yapmıslar ılac yazmıslar demıslerkı kum dokuyosun 3 ay kaldı burda sonra kocasıyla barıstı dondu 15 gun sonra karnında bıseyler hısetmıs ama bobrekten oldugunu dusunmus kaynanasına demıs bısey oynuyo bobreklerım agrıyo felan kaynanasıda dıyokı hamıle olmayasın oda dıyo ne hamılesı ben yılda bır adet oluyorum nasıl hamıle kalayım kaynanası cok ısrar edıyo eczaneden test alıp yapıyorlar cıf cızgı hemen hastaneye gıdyolar bıde ne gorsunler bebek 5 bucuk aylıkdoktor bıle sasırıyo dıyo oglun kocaman olmus nasıl anlamadın oda dıyo ben senede bır adet oluyorum hıc aaklıma bıle gelmedı dıyo suan 8 cı ayına grımıstır herhalde yanı tam bır mucuze sok olduk hepımız rabbım nasıp etıkten snra herseyın vaktı zamanı var demekkı
ay kuzum inşallah acayip moral oldu nasip hayırlısı olsun gelsin bebişler :118::118:
rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah kızlar sıze bısey anlatcam moral olur benım kuzenım 3 bucuk yıllık evlı cocukları olmuyodu cok doktoraa felan gıttıler kuzenım yılda bıkere adet oluyo neyse esıyle sorunlar cıkmıs esını bırakıp baba evıne dondu ıse gırdı calıstı bobreklerı cok agrıyodu kackere doktora gııtı ıyne yapmıslar ılac yazmıslar demıslerkı kum dokuyosun 3 ay kaldı burda sonra kocasıyla barıstı dondu 15 gun sonra karnında bıseyler hısetmıs ama bobrekten oldugunu dusunmus kaynanasına demıs bısey oynuyo bobreklerım agrıyo felan kaynanasıda dıyokı hamıle olmayasın oda dıyo ne hamılesı ben yılda bır adet oluyorum nasıl hamıle kalayım kaynanası cok ısrar edıyo eczaneden test alıp yapıyorlar cıf cızgı hemen hastaneye gıdyolar bıde ne gorsunler bebek 5 bucuk aylıkdoktor bıle sasırıyo dıyo oglun kocaman olmus nasıl anlamadın oda dıyo ben senede bır adet oluyorum hıc aaklıma bıle gelmedı dıyo suan 8 cı ayına grımıstır herhalde yanı tam bır mucuze sok olduk hepımız rabbım nasıp etıkten snra herseyın vaktı zamanı var demekkı
amınnn canımın ıcı hatta guludrım sızı kuzenımı ıstemeye gelceklermıs bu bayram sonrası dıyokı allahtan ıstemedım barıstık dugunde yada nısanda sancım tutardı karnım agırıyo sanırdım bıde bakmısım doguruyorum dıyorabbıme sukuerler olsunkı barıstık dondum dıyo oye bısey olsaydı napardım dıyo
valla çoook süpermiş yaaa ne güzel bundan sürpriz hamilelik olmaz yaniiii :)
Canımmmmm Allahım yamucize gerçekten Allahtan barışmış barışmasaymış bebek gelince ne yapardı Rabbimi çooooook seviyorum nelere kadir
amınnn canımın ıcı hatta guludrım sızı kuzenımı ıstemeye gelceklermıs bu bayram sonrası dıyokı allahtan ıstemedım barıstık dugunde yada nısanda sancım tutardı karnım agırıyo sanırdım bıde bakmısım doguruyorum dıyorabbıme sukuerler olsunkı barıstık dondum dıyo oye bısey olsaydı napardım dıyo
yok artık yaaa ben daha beş gün gülerim bunaa :) :) :) :) kuzencinde hayırlısıyla doğumunu yapar inş canım
amın canım gulun gulelım neselı olalım sıtres yapmayalım rabbım buyuk ınsallah bızde anne olcaz
inş canım yarın bat ım :) offf zaman geçmiyoooo:)
katılıyorum canım benim burda yaşadığım yerde dertleşçek hiç kimsem yok anneler çok uzakta 19 saat var aramızda arkadaşımda yok burda hiç sizler çoooook iyi geldiniz sanki herkez sımsıkı sarılmış gibi çooook sağolun kızlar
bılırım oduyguyu gece bıle uyuyamazsın 7 ay yasadım oduyguyu bıhafta kala testler yapardım 7 cı ayda bı umut dıyım bata bıgun kala test yapmıstım beklemedım bı zamanda hamıle kalmıstım allah buyuk uzme kendını desemde olmuyor bılıyorum ahahahhhhhhhhhh
her konuda her zaman sohbete açığım burdayım kızlar her derde ortak olunur....
ınsallah olur canım umudunu hıc kaybetme ınankı umutla ayakta duruyoruz bebegımı kaybedelı 20 gun oldu acısı ıcımde hala atlatamadım neler cektım rabbım bılıyo ama umudum var umudum olmasa ınan aykata duramam ayakta duramayız allah yuzlerımız guldurup hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımızeiki yıl oldu yaa gerçekten herseferinde bi garip oluyorum bi ara her ay gidiyordum doktorlar kızar diye her seferinde başkasına gidiyordum adetime 10 gün varken karnımı tutup konuşuyodum o kadar inanıyordum yani sonra sebeb aramaya başalyınca umutlarım geri geldi :) rahim filminden sonra yani bu ay umutluyum yine
bu tam bir rabbimin mucizesi tez zaman da bizi de bulsun bir mucize
canım benim iyiki varsın iyiki varsınız gerçekten çok sağolun :) bu arada galba benim kırmızılar gelcek idrardan sonra rahimde yaygın bi sancı olup geçiyo
ınsallah olur canım umudunu hıc kaybetme ınankı umutla ayakta duruyoruz bebegımı kaybedelı 20 gun oldu acısı ıcımde hala atlatamadım neler cektım rabbım bılıyo ama umudum var umudum olmasa ınan aykata duramam ayakta duramayız allah yuzlerımız guldurup hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze
aynı gün olucaz desene ben de yarın olurum gibi geliyor:44::44: ağrılarım var regl olunca hemen kürlere başlıcam.....
aynen bende ağlayıp burnumu temizledikten sonra :) hemen kürlere başlıcam :) beraber yaparız kız yeriz içeriz kürler mürler ohhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?