ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

canım adet oldum yarın bal çörek otu karışımına başlıyorum bide soğan kürü nasıl ? :18:

canım adet oldum yarın bal çörek otu karışımına başlıyorum bide soğan kürü nasıl ? :18:

tatlım hayırlısı diyelim soğan kürü şöyle regliden 10 gün önce veya regli bitince 2 gün sonra başlıyorsun 15 gün sabah akşam aç karnına bir orto boy sarı soğanın kabuklarını soyup 6 bölüyosun 1.5 su bardağı suda kaynatıp bir bardağını içiyosun 15 gün boyunca inan hayıt suyundan daha kolay yani bence şifa olsunnnn

kızlar cuma gününe kadar reglimin bitmesi gerekiyor bitmezse araya tatil girecek ve bir ay daha ertelenecek HSG hayıt suyu reglinin süresini uzatırmı bileniniz varmı eğer uzatıyorsa içmeyeyim filmden sonra yeniden başlayayım tek derdim reglim 7. günde olmasın offfff nelerle uğrasıyoruz ya

Son düzenleme:

Canım hazır suyunu alman iyi olmuş en azından tepene diker lıklık içersin ama sıcak soğuk nasıl içiliyor hazırları bilmiyorum. inan şu an acı acı hayıt suyumu yudumluyorum alışamadım (ööö) her içtiğimde böyle olacak galiba olmadı bende gider suyunu alırım ama bulamadım

Son düzenleme:

hayıt suyunun regl etkileyeceğini zannetmiyorum canım.düzene sokar diye biliyorum.hsg içinse sıkıntı yapma bu ay olmazsa vardır bir hayır.

hayıt suyunun regl etkileyeceğini zannetmiyorum canım.düzene sokar diye biliyorum.hsg içinse sıkıntı yapma bu ay olmazsa vardır bir hayır.

bian önce bitsin kurtulayım istiyorum bende bide bende yumurtlama tembelliği var pko dan dolayı ilaçda vermedi asistan hanım offff yaaa

bian önce bitsin kurtulayım istiyorum bende bide bende yumurtlama tembelliği var pko dan dolayı ilaçda vermedi asistan hanım offff yaaa

ben anlamadım hem yumurtlama tembelliği hem pkomu var.hsg bendende isteyebilirler.narkozlamı çekilmişti daha önceki?

ben anlamadım hem yumurtlama tembelliği hem pkomu var.hsg bendende isteyebilirler.narkozlamı çekilmişti daha önceki?

bir önceki doktor yumurtlama tembelliği var demişti yıllardırda pkoluyum ama 1.5 yıldır regli düzenli 21 günde bir olsada böyle işte hayır narkoz vermiyorlar iki gün önceden antibiyotik içmye başlıyosun işlemden yarım saat öncede ağrı kesici içiyosun benim çok ağrılı olmuştu bi önceki of offf

canım benim bu ayda nasip değilmiş biraz daha oluruna bırakmayı deneyelim elimizden gelenide yapalım İnşallah....
sen listeyi yeniden düzenle canım 20 kasım olarak ekle beni birde bal tarçın çörek otu kürü ve hayıt suyu içiyorum...
hayıt suyunun etki edeceğini sanmıyorum bir kere başlamışsın bırakma kullnmaya başladın mı aralıksız 3 ay kullanmak gerekiyormuş..

bence suyunu al kolay içmesi canım benim zorlama kendini tohumuyla...

tamam canım bende öyle yapayım bari tamam canım bakıyorum şimdi listeye İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…