bir önceki doktor yumurtlama tembelliği var demişti yıllardırda pkoluyum ama 1.5 yıldır regli düzenli 21 günde bir olsadaböyle işte hayır narkoz vermiyorlar iki gün önceden antibiyotik içmye başlıyosun işlemden yarım saat öncede ağrı kesici içiyosun benim çok ağrılı olmuştu bi önceki of offf
ben narkoz falan almadım direk işleme başlandı ilaç verilince patlıcak gibi bir anlık bir acı oldu sonrada geçti...:18::18::18:
ben narkoz falan almadım direk işleme başlandı ilaç verilince patlıcak gibi bir anlık bir acı oldu sonrada geçti...:18::18::18:
inşallah alırız canım ben birde bu ay ovulasyon testi aldım sipariş verdim netten onu uygulayacağım..tamam canım bende öyle yapayım baritamam canım bakıyorum şimdi listeye İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız...
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:13:
ecring sende söyle regli gününü ekleyelim hangi kürlere ne zaman başlıyosun onuda söylede ekleyelim listemize gün gelecek bebişleride ekleyceğiz
İnşallah benimde öyle ve son olur
inşallah alırız canım ben birde bu ay ovulasyon testi aldım sipariş verdim netten onu uygulayacağım..
evet canım toplandık biraz önce hayıt suyuyla ilgili yorumları okurken dikkatimi çeken bir yorum olmuş biri tüp bebek tedavisi uygulamış yumurta rezervi azmış kaliteli yumurta elde edememişler sayısıda azmış tutmamış diğer tüp bebek tedavisinden önce soğan kürü ve incir kürü uygulamış ve tedavi sırasındada hayıt suyuna devam etmiş ve tedavisi başarılı olmuş hamile kalmış.
aaaaaaaaaaaaayyyy gerçektenmiiiiiii.İnşallahhhhhh.hayıttamı alayım o zaman.ay almammııııııı içmemmiiiiiii yeterki olsun zehir olsa içerim bebişime feda olsuuuuunnnnnnnnsağolasın canımmmm
15 ekimdi regl günüm.10 sonra soğan kürüne başlamayı düşünüyorum.arısütü bal polene bu hafta başlıyorum kısmetse
inşallah canım çok kolay atlatırsın allahın izniyle inşallah..
İnşallah canım bu sefer bir saat öncesinden birde yarım saat öncesinden iki ilaç almayı düşünüyorum :18:
ne demek canım benim sende başla hayıt suyuna üç ay aralıksız kullanmak gerekiyormuş faydasını görmek için okuyunca senin adına bende çok sevindim bir yorum daha dikkatimi çekti üyelerden birine gittiği doktor senin normal yolla çocuğun olmaz demiş oda inanarak hayıt suyuna başlamış ve hamile kalmış bizde nasipleniriz inşallah hayıt suyunun faydalarndan..
yine içimin umutla dolduğunu hissediyorum kızlar.kıpır kıpır oldu içim.sağolun yaaa.konuştukça insan umutlanıyor.
yine içimin umutla dolduğunu hissediyorum kızlar.kıpır kıpır oldu içim.sağolun yaaa.konuştukça insan umutlanıyor.
ben hsg çektirirken annemle eşim kapıda bekliyorlardı orda bir bayan varmış elinde de bebeği var yanındakine anlatırken annem duymuş kaç kere aşılama olmuş tüp bebek tedavisi görmüş kaç kez olmamış sonra artık olmıcak diye bırakmışlar uğraşmayı kendiliğinden hamile kalmış böyle örneklerde çok......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?