hoşgeldin canım ekliyorum tabiikigeçmiş olsun sendedemi polikistik over var canım bak soğan kürü hemen ilk yapınca şap diye etki yapmayabilir toplam da 3 ay uygulanıyor hele bi 3 ay yap bak eminim faydasını görürsün ayrıca regli düzenli olması için hayıt çayı içebilirsin canım ümitli ol çok yakında bizlerde hamiş olacağız
benim bu ay son umudum hayal kirikligi olunca her ay lavaboda adetimi gorunce cok cok uzuluyor agliyorumm
bu ay bende ilk defa soğan suyu kürü uyguladm.regl tarihim 6-7 kasım adetim düzenlidir.regliden bikaç gün önce lekenlemelrip olup snra regl başlarddı.bu ay lekelenmede yok daha reglide yok.soğan suyu kürü adeti geciktirirdimi sizlerde arkadaşlar.???sadece kasıklarım ağrıoo bzen ağrı bacaklarımı vuruo.göğslerimde rahatsz edecek şklde fazla ağrı yok sadece sağ göğsm bzen ağrıo ve ucu yanıo gbi oldu 1 kez öyle hssttim.heyecanlıyım ama her an regli olacakmşm gbiyim...inşllh olmammm.ksmet bklım...kendimi dinliyorumm :26:
slm kızlarrrr
nasılsınız bugün bakalım moraller nasıl
A.slm canım güzell malum herşey rotasında gidiyorbirgün bide hamiş müjdesi alsak sevinçten daha bi umut yükleyeceğiz kalbimize sen ne yapıyosun nasıl gidiyor
ben de evdeyim işte evet ya birimizden şu bebiş haberi gelsedeumut olsa bizlere bir topikte okudum doktorun biri söylemiş eğer çok zayıf olursan pco falan kalmaz diye ben de zayıflamak istiyorum ama bir türlü olmuyor kilolu değilim ama incecik olunursa kalmıyormuş bilemiyorum sen zayıfladın mı bişeyler yapıyodun...
Canım hatırlarsan bayram öncesi yemeklerden kısıyordum kafaya koymuştum kilo vermeyi 2.5 kilo verdim 1 haftada araya bayram girdi malum kavurmalar tatlılar çikolatalar derken 2 kilosunu geri aldım ama yeniden başladım şu an kontrollü herşey bencede kilo vermek çok faydalı oluyor pco da( bu arada ben zayıfladığım zaman yüzümü sivilce basıyor aylardır çok rahatım aslında. kilo alıncada sivilcenin s si bile kalmıyor suratımda şimdi tereddütüm sivilceler ama önemsemiyorum yeterki düzenli yumurtlayalımsen kaç kilosun :44:
Merhabalar.aLlah en kisa zananda herkesi yavrusuna kavusturur insallah. Biz aralikta denemelere baslicaz. Bende tiroid az calisiyomus. 1 bucuk aydir tiroid ilaci kullaniyorum.benzer sikayetleri olan var mi. Kadin dogum doktoru baska bi sıkıntı yok dedi ama tiroid de yumurtlamama ve hamile kalmama engel olabilirmis. Var mi bu sikayeti yasayan
Merhabalar.aLlah en kisa zananda herkesi yavrusuna kavusturur insallah. Biz aralikta denemelere baslicaz. Bende tiroid az calisiyomus. 1 bucuk aydir tiroid ilaci kullaniyorum.benzer sikayetleri olan var mi. Kadin dogum doktoru baska bi sıkıntı yok dedi ama tiroid de yumurtlamama ve hamile kalmama engel olabilirmis. Var mi bu sikayeti yasayan
çok enteresan zayıflayınca sivilce çıkması:44::44::44: ben 64 kg ama ne göbek var ne bişey kemiklerim iri herhalde benimle aynı kiloda olanlar benden çok daha fazla görünüyorlar bilemedim ama 5 kg versem hiç fena olmaz ama yemek yemeden yapamıyorum başım ağrıyor
boyun normalse iyisin bence ...
bende minyonum 60 kiloyum baktığın zaman balık etli bişeyimama internetteki şu vücut endeksi hesaplayan şeyler klomu çok fazla çıkartıyor boya göre bide eşim sabah dobi gibi oldun deyip durdu bende duba dicektin herhalde diye esprisini yaptım ama dikkat çekiyor demekki offff basenlerden şikayetçiyim
dün tarçınlı yeşil çay içmeye başladımkan şaekerini dengeliyormuş aç kalınca kan şekerim düşüyor baş ağrısı yapıyor ne yapacağımı şaşırdım iyice
Merhaba geçmiş olsun bildiğim kadarıyla kısa sürede tedavi edilebilen birşey hiptiroidi çok takma kafana bence internette araştırıp buna göre besin tüketirsen çabuk yenebilirsin bende de kalp grafiği çektirdiğimde çıkmıştı ama dahiliyeci fazla önemsemedi her grafikte çıkıyormuş normal gördü yani bide sen ilaçta kullanıyormuşsun geçer merak etme İnşallah gönlünce olur herşey
iyi yapıyosun iç tabi benimde migrenim var açlığa hiç gelemem açlık krizi tutunca veriyorum kendimi elmaya haavuça kipir kipir
Doktor yumurtlamaya ve hamilelige engel olabilir diyince ve bu rahatsizik ciktigindan beri adetim gecikince korktum acikcasi.ayni durumda olanlar var mi merak ettim. Ben kür falan uygulamiyorum henüz ama esimin de kendimin de beslenmesine dikkat ediyorum. Organik Ürünler ceviz bal incir nar ve havuc suyu bol bol sebze ve balik tuketiyoruz.
afiyet olsun çikolata börek çörek yemekten iyidir hamur işlerine zaafım var benim hiç dayanamıyorumne yapcam bilmem
gunaydınn canlarr
ay bende yapmasınıda yemesinide çok seviyorum pastalar börekler sütlü tatlılar Allahım ama kısıyorum kısmamız lazım ben bide ekmeksiz yemek hayatta yiyemem ama 1.5 aydır kepekli ekmek tüketiyorum her öğünde 1 dilim çok açsam iki dilim böyle böyle bence veririz bundan sonra haftalık kilolarımızı tartılıp birbirimize söyleyelim tamam mı ben 60 kiloyum bakalım haftyaya kaç olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?