ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

teşekkürler iyiyiz çok şükür kürlere devam azimle devam et canım inşallah birgün bizimde yüzümüz güler

ben inanıyorum zaten bir gün gelecek rabbimin izniyle o ol diyecek olacak...

sıyah pece sıyah abeye komle sıyah sadece gozlerım gorunuyo

ay kuzum yaa hayırlı mübarek olsun... kesinlikle kişisel düşüncelere saygım vardır ama bende düşüncemi söyleyeyim ben bu normal şık eşarplı pardesülü kapalılara daha bi özeniyorum siyah peçe daha bi tuhaf geliyor insanlara mahrem yerleri kapattıktan sonra öyle şaşaalı giyinmedikten sonra bence yeterli gibi vücut hatlarını fazla belli etmeden örtünmek.. üniversiteden hatırlıyorum kapalılık üzerine erkek arkadaşlarla konuşmuştuk ve diyorlarki peçeli simsiyah kadınları daha çok merak ediyorlarmış ve neler var acaba bu peçelerin altında diye daha bi hevesli düşünüyorlarmış... tamamen yaşanmış bişey canım nacizane düşüncelerimi sölmek istedim umarım alınmassın :26:

Bende senın gıbıyım 3yıllık evlıyım ve hala yok bende hsg fılmıne kadar yaptım cok cukur bı sorun yok ama bebk de yok esımınde testı normal cıktı ama emekkı kismet ne yapıcam bılmıyorum bu ay ıncır kurune başladım ama en kotusude her ay sankı hamıleymısım gıbı olmaktan bıktım sabredıyorum ama gercekten zorlu surec rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah darda koymasın bızlerı evlattan mahrum bırakmasın ınsallah

merhaba kızlar bende bugün üçgün oldu soğan kürüne başladım !inşallah şifa olur pko hastasıyım tamamen iyilileştirdiğini duydum ve kesinlikle bırakmamaya karar verdimmmm

aminnnnnnn inşallahhh!!!!! gerçekten cok cok zorrr Allah dayanma gücü versin zamn geliyor isyan edecek gibi oluyorum ama asla atmedim rabbim ettirmesinde

merhaba kızlar bende bugün üçgün oldu soğan kürüne başladım !inşallah şifa olur pko hastasıyım tamamen iyilileştirdiğini duydum ve kesinlikle bırakmamaya karar verdimmmm

geçmiş olsun İnşallah şifa olur bizde deniyoruz bakalım bizimle takip edersen gelişmeleri birlikte görürüz

bu ay bende ilk defa soğan suyu kürü uyguladm.regl tarihim 6-7 kasım adetim düzenlidir.regliden bikaç gün önce lekenlemelrip olup snra regl başlarddı.bu ay lekelenmede yok daha reglide yok.soğan suyu kürü adeti geciktirirdimi sizlerde arkadaşlar.???sadece kasıklarım ağrıoo bzen ağrı bacaklarımı vuruo.göğslerimde rahatsz edecek şklde fazla ağrı yok sadece sağ göğsm bzen ağrıo ve ucu yanıo gbi oldu 1 kez öyle hssttim.heyecanlıyım ama her an regli olacakmşm gbiyim...inşllh olmammm.ksmet bklım...kendimi dinliyorumm :26:

benide ekleyin tatlimson adet tarihim malesef ki 5 kasim bugun bitti bende savasa hazirimtestlerim kürlerim ile

benide ekleyin tatlimson adet tarihim malesef ki 5 kasim bugun bitti bende savasa hazirimtestlerim kürlerim ile

ve buay incir-havuc kürü basladim,gecen ay sogan yapti gene faydasi olmadi adetim duzene girmedibide ovulotion testi aldim pre-seed aldim bugun baska yapacagim biseyler varsa yazin ben sastim kaldim gercekten herkes caatir catir hamile kaliyor :44::44:ama bizler

canlar hasateney gıdıcam bakalım nedıycek doktor ınsallah ıslem sırasında bısey olmamıstır

hoşgeldin canım ekliyorum tabiiki geçmiş olsun sendedemi polikistik over var canım bak soğan kürü hemen ilk yapınca şap diye etki yapmayabilir toplam da 3 ay uygulanıyor hele bi 3 ay yap bak eminim faydasını görürsün ayrıca regli düzenli olması için hayıt çayı içebilirsin canım ümitli ol çok yakında bizlerde hamiş olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…