ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

ayyy canım hiç sorma ben de öyle hiç üşenmeden canım çektimi kalkıp yerim
ama zayıflamak lazım bebişler için

evet hem hamile kalıncada kolay olur düşünsene ben zaten minyonum bide hamile kalıp kilo alırsam yuvarlanarak giderim artık

evıme gectım canlar doktoordan geldım ıntap olmus fıtıl ılac kırem verdı ve rahmın toparlanmıs ama bu adetınıde ol sonra cocuk yap dedı ustune basarak bı adet daha bekle edı rahım temızlenmıs toparlanmıs dedı napsamkı ya korunmakta ıstemıyom

geçmiş olsun canım rahim iyi durumdaysa ben ce hiç te korunma şuan senin hamile kalma şansın daha yüksek değerlendir bence yine de sen bilirsin...

geçmiş olsun canım rahim iyi durumdaysa ben ce hiç te korunma şuan senin hamile kalma şansın daha yüksek değerlendir bence yine de sen bilirsin...

sagol canımın ıcı aynen haklısın canım zatenzor hamılekalıyom pcos var dıye en ıyısı korunmamak bebek olursada doktora gıdıp derım adet olmadım acep kstmı var oda bakar bebek var der derım aaaaa nasıl olur korunuyoduk kaza oldu heralde hahahahha guldurım sızı canlarım hepınızı cok sevıyom

canım demiştim ya sana geçmiş olsun ben mantar demiştim ama enfeksiyon olmuşsun demekki dikkat et ay ne gıcık bişey bu mantar enfeksiyon niye hep sık sık kadınlarda olurki :26::26:

canım benim bizde seni seviyoruz banada demişti doktor 3 ay diane 35 kullancan diye ay kullanırmıyım hiç hayıt otumuz soğan suyumuz varken

canım demiştim ya sana geçmiş olsun ben mantar demiştim ama enfeksiyon olmuşsun demekki dikkat et ay ne gıcık bişey bu mantar enfeksiyon niye hep sık sık kadınlarda olurki :26::26:

aynen canım hep kadınlarda hersey doktor once dedı kurtajdan sonra verdıgımız ılaclar mantar yapıyor dedı mantar olabılır sonra baktı enfeksıyon dedı su fıtıl ısını sevmıyom beceremıyom ınsallah busefer becerırım:26::26:

canım benim bizde seni seviyoruz banada demişti doktor 3 ay diane 35 kullancan diye ay kullanırmıyım hiç hayıt otumuz soğan suyumuz varken

doktordan gelırken bı hayıt suyu daha aldım az kalmıstı evdekı dogal seylerın zararı yok faydası cok rabbım sebebsız yaratmıyo hıc bı otu bıtkıyı nekadar muhtesem bısey valla allah hepımıze evlat nasıp etsın ınsallah

ay evet bir keresinde banada vermişti doktor mantar için düşünsenize kendi kendinize ayy ne tuhaf ya bayan olmak çok zor çokkk ama anne olunca herşey daha güzeldir geçenlerde biraz bebeğim olduğunu düşündüm baya bi yoğunlaştım herhalde içim eridi gerçektede olurmuki :26::26::26::26:

ne kadar güzel olur canım hadi bakalım hayırlısı ilk müjde senden gelir belki hayırlısıyla..ben de seni ve hepinizi seviyorum iyi ki varsınız...

olur canım neden olmasın biliyorsun bu topikte umutsuzluğa yer yok umutluyuz, mutluyuz....

kızlar benimde çocuğum olmuyor aşılama istiyorum esimin sperm kalitesi düşük

deme ocle canımın ıcı bunlar hep ımtıhan ben ınanıyorumkı olcak anne olcaksınız bebıslerınızı alcaksızınız kucaklaranıza nolursunuz uzulmeyın demesı kolay dıyceksınız ama ınanın sıtres enbas engel gebelıge hormonları bıle bozuyor sıtres oyuzden uzulmek yok sıtres yok hepımız anne olcaz bebıslerımızı alcaz kucaklarımıza ınsallah amınnnnnnnnnnnnnnnn

Merabalar kızlar benımde 3 yıldır olmuyor hersey kısmet tabıkı ama ıste bazen neden neden dıe sorularda sormuyoruz degıl yanı ne yapayım bılmıyorum benım HSG 9,6 cıktı doktor bana dıyo yuksek belkı bundan olmuyordur onun dışında hersey normal LH 5,4 cıktı sızce ne yapmalıyım doktordan doktora fark var tabı bu yuzden buraya yazıyorum bu konuları doktorlarınız acıklıyo zaten sızce ne yapmalıyım yada hangı kür? Cvplarınızı beklıyorum canlarrr

ALLAH şiffa versin canım ! hepiizin durumu brbiriyle aynı aşağı yuarı eşine keçiboynuzu pekmezi içir bir çorba kaşığı sabah aç karnına !!!!!

merhaba canım inşallah rabbimin izniyle bebişine kavuşursun ! canım eğer hormon tahlillerin normalse AMH YUMURTA GELİŞİMİ kontrol eden hormondur eeğer fsh lh estrodiol hormonların normalse birde AMG hormonuna baktırmalısın onda sorun çıkabilir!!
ben beşgündür soğan kürü içiorum sana da tavsiye ederim mutlakaaa

doğru haklısın çatır çatır hamile kalıyo bzıları evlendiği ilk gecede hamile kalıyor buda bizim sınavımız canım ne yapalım ! bugün beşinci günüm soğan kürü inşallah şifa olurrr Allahımmmmmmm

geçmiş olsun bence herşeyi araştırın eğer net aşılama diyorlarsa yaptırın zira defalarca aşılama da yoruyor insanı boşa giden hayallerde cabası ayrıntılı yazarsan nacizane yorum yaparız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…