Merabalar kızlar benımde 3 yıldır olmuyor hersey kısmet tabıkı ama ıste bazen neden neden dıe sorularda sormuyoruz degıl yanı ne yapayım bılmıyorum benım HSG 9,6 cıktı doktor bana dıyo yuksek belkı bundan olmuyordur onun dışında hersey normal LH 5,4 cıktı sızce ne yapmalıyım doktordan doktora fark var tabı bu yuzden buraya yazıyorum bu konuları doktorlarınız acıklıyo zaten sızce ne yapmalıyım yada hangı kür? Cvplarınızı beklıyorum canlarrr
olur canım neden olmasın biliyorsun bu topikte umutsuzluğa yer yok umutluyuz, mutluyuz....
deme ocle canımın ıcı bunlar hep ımtıhan ben ınanıyorumkı olcak anne olcaksınız bebıslerınızı alcaksızınız kucaklaranıza nolursunuz uzulmeyın demesı kolay dıyceksınız ama ınanın sıtres enbas engel gebelıge hormonları bıle bozuyor sıtres oyuzden uzulmek yok sıtres yok hepımız anne olcaz bebıslerımızı alcaz kucaklarımıza ınsallah amınnnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah içim seviçnle doldu kızlar çok tatlısınız çok seviyorum siziah gerçektede olsanızda şöyle bir kucaklasam bebişlerinizi öpsem koklasam ben çok severim kiin olursa olsun evlenmeden öncedende böyleydim bebişlere dayanamıyorum
ecrinq de kayboldu nerelere gitti acaba :26:
geçmiş olsun bence herşeyi araştırın eğer net aşılama diyorlarsa yaptırın zira defalarca aşılama da yoruyor insanı boşa giden hayallerde cabası ayrıntılı yazarsan nacizane yorum yaparız canım
devlette başladım işlemlere hsg,hormon yapıldı rahimde perde varmış aldırdm.eşimde hareket problemi var ben bi an önce olsun istiyorum
incir ve çakşir suyu içiriyorum dün çok ağladım her adetim yıkım oluyo
inşallah canım ya olmazsa adapazarına gidip özelde yaptıraym diyorum am devlette basladm kararszm
Aranıza yeni geldim inşallah hepimizin bebişler gelir allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
Aranıza yeni geldim inşallah hepimizin bebişler gelir allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
hoş geldin kendinden bahsedermisin biraz tanıyalım seni....
İnşallah içim seviçnle doldu kızlar çok tatlısınız çok seviyorum siziah gerçektede olsanızda şöyle bir kucaklasam bebişlerinizi öpsem koklasam ben çok severim kiin olursa olsun evlenmeden öncedende böyleydim bebişlere dayanamıyorum
ecrinq de kayboldu nerelere gitti acaba :26:
canım mesaj kutun dolu rica ederim boşaltırmısın
canım ben de hiç dayanamam bebişlere sıkıştırıveresim geliyor
evet ecrinq kayboldu nerelerde ki...
devlette kaç ay sonra aşılama olabilirm ki
:108:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?