evet mutlaka haberleşelim ben de regl günümü bekliyorum sonra şu bal çörekotu tarçın kürünü uygulayacağım baya ümitliyim bu karışımdan inşallah benim de sebebim olur hayırlısı ile ....
inşallah canım bahsettiğin kür pko yamı iyi geliyormuş bende bal+polen+arısütü karışımını hersabah aç karnına yiyorum
dumaduma nerelerdesin canım nasıl gidiyor senin diyet....
Canım üç dört gündür başımın ağrısından çok huzursuzum evler dandini ama ben bi iş yapamıyorum herşeyin başında sağlık geliyor.
Başımın ağrısı diyetten olsa gerek. birden bire kıstım önceden doymadan kalkmazdım masadan şimdi bir dilim ekmek ye tmm bayram beni korkutuyor tatlılar dolmalarbirde heryerde et cümbüşü offf :18: nasıl dayanacam bilmiyorum sen neler yapıyorsun
hem diyet birde soğan suyu içiyorsun oda biraz halsizlik yapıyor insan da ben ce bi anda kısman iyi olmamışyavaş yavaş azaltsaydın birde bayram sonunu beklesen iyi olur du bayram ve diyet pek alakalı olmuyor bayram da gider gibi geliyor senin diyet
yo yo nefsime hakim olacağımtatlılara elimi sürmeyeceğim ama kuşbaşıdan da tadarım doyurmam kendimi yada bir dilim ekmek yiyeceğime hiç yemem. bu arada bugün rüyamda hamile olduğumu öğrenirmişim aman Allahım ne güzel bi duyguydu aşk gibi bişeymiş Rabbim gerçektede tatdırır İnşallah bizlere
canım ne güzel bak rüyana girmiş bazen duyuyoruz öyle olduğunu önce rüyaya giriyor sonra göbişe geliyorrabbim malum etmiştir belki inşallah öyle olur
İnşallah Canım ardarda gelsin artık miniklerimiz çok bekletmesinler bizi
inşallah gelirler kendimi umutsuz vakagibi hissediyorum bayram da geldi kalabalık ortamlar insanların tuhaf bakışları hiç evden çıkmak istemiyorum dipteyim sondayım depresyondayım yani :2::2::2:
ay kuzum ya böyle karamsar olma eğer sadece sorun polikistik overse bence yenebilirsin bide boş durma bence şu soğan kürünü tekrarla aynı zamanda ballı kürüne devam et İnşallah en kısa zamanda düzelecek durumlarımız
bide insanları takmamaya çalış ya bende üzülüyorum daha bir senelik evliler bile doğurmak üzere üstelik artık insanların benim hakkımda konuştuklarını hissediyorumçocukları olmuyor diye takmayalım diyoruz ama işte böyle kuruntularda eksik olmuyor
Ama İnşallah en kısa zamanda bizimde olacak Rabbim kucaklarımızı doldursun amin amin amin
konuşmazlar mı neler diyorlar kimbilir gittiğim bir düğünde hiç tanımadığım bir kadın yanıma geldi ve dedi ki adımı söyledi sen o musun dedi evet dedim ben de neden tedavi olmuyor sun çocuğun olmuyormuş dedi bana yerin dibine girip çıktım o anda ve buna benzemez neler neler çok zor ya için yanıyor evlat özlemiyle elinden bir şey gelmiyor sadece allaha sığınıp sabrediyorsun zor :2:
manyak karıböyle dengesizlerin yüzünden zaten stres yapıyoruz takma canım bak bana bizde 5 yılımızı doldurduk Rabbim daha fazla bekletmesin Arefe günü ve Bayramın 1.günü bol bol dua edelim
İnsanlar okadar düşüncesizki.Kendi üzerilerine vazife olmayan şeyleri araştırıp laf söylemeyi marifet sayıyorlar.Benim evlendiğim 11 yıl oldu.Hatta bugün evlilik yıldönümüz.Üzgünüm ve yorgunum.Bunca yıl ne laflar söylendi.Artık onların sesini duymuyorum.Kendi içimde öyle şeyler yaşadımki.Umut umutsuzluk,hayal kurmak hayal kırıklıkları ne düşünüp ne hissedeceğimi bilmiyorum artık...
Öncelikle çok teşekkürler canım.Tabikide Rab bimden ümit kesmiyoruz.Ama insanız elimizde olmadan karamsar oluyoruz.Evimizde yuvamızda çocuk eksik.Ben eksikliğini görüyorum ve eşim çocuk hastası.Yolda yabancı çocukları bile sever.Rab bim hepimizi güldürsün yuvalarımız neşelendirsin inşallah...3 aşılama 2 tüp bebek yapıldı.Ama hiçbirinde hamilelik olmadı.Yumurta rezervim azmış.Normal yollada hamile kalma ihtimalide var dedi doktorum ama düşük ihtimal.Tüp bebekte başarı şansımda azmış.3 yumuta toplandı sadece 1 tanesi döllendi.Bilmiyorum yaaa.... 3.yü düşünüyorum ama korkuyorum çok.hakkımızda hayırlısı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?