Nolur Maşallah deyin dua edin Rabbim herkesin yaninda olsun hersey yolunda gitsin
herşey gönlünce olur inşallah............
Inşallah sen neler yapiyorsun nasil gidiyor
Amanın hayırlı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlı olan ne ise sonuç o olsun inşallah aşılama ile olurda tüp bebekle uğraşmassın hakikaten zor süreçben de 5 gün önce aşılama oldum sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı....
dumaduma canım benim Allah yüzünü güldürsün İnşallah.19 tane yumurta çok güzel.benim 3 taneden 1 tanesi döllenmişti.herşeyden önemlisi stresten uzak dur.kesinlikle gereksiz şeyler düşünüp kendini strese sokma.insanın elinde olmuyor ama en güzeli rahat olmak.dualarım seninle.güzel haberlerini bekliyoruz
ALLAH razı olsun canım inşallah bebiklerin tutunur sana ALLAH kucağına sağ salim almayı nasip eder.işi gücü kafana takma halloluyor sen ayaklarını uzat keyfine bak, hersabah uyan kendine dua oku nazar ve şerlerden korunma duaları,meryem süresini oku okuttur , bi zaman söyleme ...ALLAH nazardan gözden korusun canım çok sevindim,,, Bana gelince ben regli oldum bu ay umursamadım birdahaki ay başlıcam dinlenmek istiyorum.birde bir yerde kuran okutturdum oradaki hoca 1o sene herşeyi deneyip cocuğu olmayanların bu yolla çocuğunun olduğunu söyledi tuz şeker ve su verdim bunları talebeleri 4o gün okudular aklına gelebilecek hertürlü şifa duası ve zikir okundu 41 inci gün ben okunan suyu içtim eşimle beraber birde kına koyduk ben sağ elime eşim sağ ayak parmağına diğerlerini tuza ve şekere karıştırdım şifa olur inşallah 2 denemem bu dualar hürmetine hayırlısıyla tutar benim ve cümle bebek bekleyenlerin.Canim Sağol varol kusura bakma cevap yazamamisim öyle kafamiz dolu ki bu aralar gelişmeleri hemen aktarayim
geçen pazar günü yumurtalarim toplandı çok ağır geçti çünkü pko lu olduğum için 32 tane yumurtami almışlar haliyle diğerlerine göre daha ağır geçmiş ameliyat
iki poşet serum verdiler çok ağrım oldu ama herkes benim gibi olmadi benden sonra girenler benden önce gittiler 4 tane ilaç verdi dr onlari düzenli bi şekilde kullanıyorum bu arada yumurtalar toplandiktan sonra cok üzüldüm çünkü dr yanimdakine sizden 5 sendende 32 tane topladik deyince anormal oldugunu düşündüm ve yumurtalarim kalitesiz diye başladım ağlamaya drum kızdı üzülmeye bahane ariyosun dedi sonra eşime embriyo oluşur sa 45gun donduracaklarini ameliyatun biraz agir geçtiğini kendimi toparlamam gerektiğini söylemiş bunada ayriyeten üzüldüm ama dr un tembihlerini harfiyen yerine getiremiyorum cok az tuzlu yemeye bol bol su içmeye gayret ediyorum ilaçlarda düzenli alıyorum simdi biraz daha iyiyim ama oksururken falan ağrım oluyor
Gelelim bizim miniklerin gelisimlerine 32 tane yumurtamdan 27 tanesi olgun yumurta çıkmış 19 tanesi döllenme olmuşbugün 3.gunleri ve cok sağlıklı larmis büyük ihtimalle 5.gun yani cuma günü transferim olacakmış iki embriyo transfer edilecek cagiracaklari gun haberini bekliyorum işte
salati tefriciyeye başladım transferim yapilincada niyetlendim Allah nasip ederse kurani hatim etmeye çalışacagim böyle olunca doğacak çocuk pek hayirli evlat olurmuş işte böyle canim bana dua edin olurmu
senin tedavinde en kisa zamanda tamamlanip mutlu haberi alirsin inşallah sizleri cok seviyorum. .
Amanın hayırlı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlı olan ne ise sonuç o olsun inşallah aşılama ile olurda tüp bebekle uğraşmassın hakikaten zor süreç
ALLAH razı olsun canım inşallah bebiklerin tutunur sana ALLAH kucağına sağ salim almayı nasip eder.işi gücü kafana takma halloluyor sen ayaklarını uzat keyfine bak, hersabah uyan kendine dua oku nazar ve şerlerden korunma duaları,meryem süresini oku okuttur , bi zaman söyleme ...ALLAH nazardan gözden korusun canım çok sevindim,,, Bana gelince ben regli oldum bu ay umursamadım birdahaki ay başlıcam dinlenmek istiyorum.birde bir yerde kuran okutturdum oradaki hoca 1o sene herşeyi deneyip cocuğu olmayanların bu yolla çocuğunun olduğunu söyledi tuz şeker ve su verdim bunları talebeleri 4o gün okudular aklına gelebilecek hertürlü şifa duası ve zikir okundu 41 inci gün ben okunan suyu içtim eşimle beraber birde kına koyduk ben sağ elime eşim sağ ayak parmağına diğerlerini tuza ve şekere karıştırdım şifa olur inşallah 2 denemem bu dualar hürmetine hayırlısıyla tutar benim ve cümle bebek bekleyenlerin.
Öyle tabiki canim Rabbim sebebini veriyor biz yaşıyoruz kork diye demedim inşallah aşılama ile olurda tüp bebek ile ugrasmassin diye dedimsağol canım korkutma beni:18::18: bak neyin sebep olacağı belli mi belki tüp bebek olacak sebebimiz
cglynnur seninde tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif olur sonucun geçen ay hastanede aşılamayla hamile kalan birine rasladım 3.5 aylık hamileydi inş ALLAH onuda tamamına erdirir. sendeben de 5 gün önce aşılama oldum sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı....
sen birde transferin olunca gör ne müthiş ne güzel bir duygu, transfere giriyorsun onun içine girdiğini gözlerinle görüyorsun veeeeeeeeeeee ortalama 8 illa 10 dk sonra hamilesin inşallah inşallah bebeklerin seni bırakmaz ve sağ salim kucağına alırsın.Inşallah canim benim hayırlısı olsun umut1985 ben çok duygusalim galiba merkezden aradilar yarin transferim olacakmış ama ben kendimi çok tuhaf hissediyorum heyecan üzüntü arasi karmakarisik duygular hissediyorum ayriyeten baya baya Ağlıyorum sebebini bilmiyorum içimden geliyor kendimi uzmemem gerektiginide biliyorum ama elimde değil
Rabbim yaptığın dualar hurmetine niyetini hakkinda razi eylesin sende dinlen boşver tüp bebek başa gelmeyince bilinmiyormus ben şimdi cok daha iyi anlıyorum zor bi süreç olduğunu psikilojik olarakda cok etkiliyor insani Rabbim hakkimizda hayirli ise hepimize nasip etsin dualarda buluşalım inşallah
sen birde transferin olunca gör ne müthiş ne güzel bir duygu, transfere giriyorsun onun içine girdiğini gözlerinle görüyorsun veeeeeeeeeeee ortalama 8 dk sonra hamilesin inşallah inşallah bebeklerin seni bırakmaz ve sağ salim kucağına alırsın.
Allah razı olsun canım benim Benimde ihtiyacım olan destek tatlı dil güzel niyetler çok sağol Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün herzaman diyorum gönlümüzdekini kucağımıza versin bende en kısa zamanda senin güzel haberlerini bekliyorum sen ne zaman başlayacaksın canım süreç nasıl gidiyor
amin İnşallah canım.ben henüz birşey yapmıyorum beklemedeyim.atık neyi beklediğimi bende belmiyorumbazen vazgectiğim bile oluyor.ama hayallerim bırakmıyor.bilmiyorum belki doğru zaman geldiğinde Rab bim harekete geçirir diyorum.siz umut olun İnşallah bize
Yoldaşlarim nerelerdesiniz özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?