adım adım hedefe eskiyle

Ben de okulların açılmasını bekliyorum artık. Malum bütün gün evdeyim. Hem gün boyunca dışarda olacağım için günde iki öğün olayını düzene sokmayı planlıyorum. Üstelik düzenli olarak kendi ekmeğimi marketten alabileceğim.

herkese merhaba ben bu haftada veremdim kv.ler bendeydi 4 gün onlar varken hiç dikkat edemedim yedim dogal olarak artmışım 82.4 oolmuşum ama dünden beri dikkat ediyorum bayrama 79 görcem inş.

kızlar selam hepinize bir haftadır şehir dışındaydım düğün vardı internete hiç giremedim misafirlikte bir evde kaldım çünkü kbakmayın,ben pzt tartılıp yazacağım ayrıca diyetisyene başlayacağım ben döndüm umarım gelirsiniz

Tek başına değilsin, endişelenme ^^ Ben de grupta kimse kalmadı diye endişelenmiştim. Pazartesi günü okulum başlıyor. Düzenli olarak tarçın-bal karışımı tüketmeye de başlayacağım. İnşallah okul sezonu başlangıcı benim zayıflama maratonuma renk katar. Öğlenci olduğum için artık eve 7.30 da geleceğim. Bu yüzden büyük ihtimal öğlen yemeklerini es geçeceğim. Bakalım bir de böyle deneyeceğim.

bu hafta baya dikkat ettim yarınki tartı sonucunu merakla bekliyorum inş. hayal kırıklığına uğramam ya şimdi çeyrek simit bol çay içtim bu saatten sonrada bir şey yememeye ç çalışcam

kızlar yarın tartılıyoruz ben kilo almış olabilirim ve adetim geciktiği için midem o kadar şiş ki anlatamam bakalım yarın ne çıkacak tartıda

düzenli takipte kalanlar azaldığı için benide alırsınız sanırım gruba kızlar :) alırsanız sevirim paylaşımlar öneriler ve desteğe ihtiyacım var bende elimden geldiğince destek olurum inşallah size :)
boy:1.60
kilo:82
ilk hedef:72
ikinci hedef:62
ulaşmak ve hep kalmak istediğim kilo:50
inşallah birbirimize destekle tekiple ve azimle istediğimiz kiloya ulaşırız kızlar

tabi canım buyur gel :)

Öncelikle hoşgeldin canım :) Bu konunun güncel tutulmaya ihtiyacı var. Bu arada tartıldım kızlar. 92.5 çıktım. Fakat moralimi bozmayacağım. Çünkü bugün okulların açılış günü. O yüzden en kısa toparlayıp ideal kiloma ulaşacağım.

ben biraz kendimden bahsedeyim bari kızlar 2013ten önce en fazla 67kiloya kadar çıkıyodum ama dikkat ederek veriyodum 2012de üniversiteye başlarken 57kiloydum. aman aç kalmıyım diye makarnaları pilavları ekmekleri bol bol yiyince 69a kadar çıktım daha sonra dikkat etmeyip aynen devam ettim 70leri gördüm ve bu şekilde devam etti. kendimin farkına varıp ben napıyorum ddiğimde çoktan 84 olmuştum bir iki aydırda 81 82 arası değişiyorum. hepimizin yaşadığı büyüyen beden numarasından giyicek bişey bulamamaktan bahsetmiyorum bile. ben kapalıyım bide başın örtülü olması kapalı kıyafetler artı kilo bana resmen onlarca yaş ekliyo. pazarda çarşıda mağazada kırışıkları çıkmış ama zayıf olduğu için bana abla diyen insanlardan sıkıldım bıktım resmen. olmayan kıyafetler değilde bana olmicak insanların abla demesi beni yaralayan. yaşımda görünmek için sağlıklı ve güzel olmak için zayıflamak istiyorum inşallah. benim en büyük problemim ekmek kızlar. ekmek yemeden doymuyorum tam buğday kepek ekmeği beni tatmin etmiyo resmen tadınıda pek sevmiyorum. zayıfken bile salata ot yiyen bi insan değildim buda zorluyo. çalışmıyorum evdeyim spor yapma imkanım var ama spor olarak evde leslie yapmayı tercih ediyorum genelde oda düzenli olmuyo. anlatınca daha bi farkına vardım ben cidden pek iyi durumda değilmişim :Q bana bi sistem bi düzen lazım inşallah bu grupla beraber sorumluluk anlayışım artar düzenim oturur diye umuyorum

Iyi geceler arkadaslar sabah bende tartildim 500 gr vermişim eh bunada şükür bu hafta yogunum birazda dikkat edersem dahada veririm diye dusunuyorum

Akşam 7.30 da geldiğim için hiç hal falan kalmadı. Spor yapmıyorum. Ama okula giderken 2 km yürüyorum. Günde 2 öğün yemeye başladım kızlar. Diyet tarzı beslenmiyorum. Sabahları hafif şeyler yiyorum. Akşamları normal yiyorum.

Kızlar yarına diyetisyenden randevu aldım artık bıktım kilolardan listemi sizle de paylaşacağım bugünden itibaren şekeri de kesiyorum gelişmeleri yarın diyetisyenden sonra yazarım

Canım iki km yürümen çok iyi akşam da ekmek ve pilav yeme öğlen okula bi elma götürebilirsin haberlerini bekliyoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…