adım adım hedefe eskiyle

Bu hafta ben de zayıfım Pzt. Kilo vercegimi sanmıyorum misafir ,piknik derken kaç gün yedim maalesef ins.almis olmayayım da öbür hafta telafi ederiz

Kizlar kusura bakmayin bir kac gundur yazamadim.. misafirlere hazirlik fln derken vaktim olmadi. Geldiler cuma gecesi ve yarin sabah ins gidicekler. Dun aksam yemeginde diyet öğünümü bozdum ve diledigim herseyi yedim. Börek hamur işi kavurma.. hazirladigim herseyden hatta ardindan yarim porsiyon tatli bile. Bugun de normal yiyorum yani diyette degilim ama sabah misafirlerimi yolcu ettikden sonra yine normal diyetime devam pes etmek yok. Oyleki sabah kahvaltimi bile diyete uygun yapicam cunki bir bucuk gun kaybetmis oluyorum bide yarini feda edemem. Tartida agir cikarsam hic sasmam ama normal tabi dolu mideyle.

daha kimseler yazmamış önce ben yazıyım hnn bu hafta kiklo vermemişim hatta 300 gr fazlam var tartı sonuvcum 81.9 sizlerde durum ne hanımlar

tok karnina derken son iki gun normal yedim hatta biraz abarttim ya misafirlerimden dolayi onu kastediyorum ama kendimi ödüllendirmem gerekliydi bir aydan sonra. diyetimize devam. ins haftaya daha cok vermis oluruz! :)

Valla tartı mı yalan söylüyor yoksa gerçekten mi veriyorum anlamadım. Doğrusu şu an hiç hafiflemiş gibi hissetmiyorum. Belki de az kilo verdiğim içindir. Bakalım 80 kiloya geldiğimde nasıl olacağım.?

Selam kızlar bugün döndüm yayladan yarından itibaren yeniden başlıyorum çünkü ben de 3 gün ara verdim diyete yarın sabah tartılıp yazacağım pek iyi veremesek de pes etmeyelim kızlar ben iki kilo vermiştim ona rağmen yaylaya gittiğimde ne yaptın çok zayıflamışsın dediler yılmak yok

iyi akşamlar kızlar bugün tartılabildim ve 85 çıktım 3 haftada verdiğim iki kiloyu üç günde almışım sizlerden de haber çıkmıyor hiç benim motivasyonum etkilendi maalesef

Bir şey olmaz eminim ki en kısa sürede geri verirsin kiloları. Bugün normal şeyler yedim. Zaten genel olarak kızlar diyet tarzı beslenmiyorum. Sadece az yemeye çalışıyorum. Yarım saat kon. bisikleti kullandım. Yarın 1 saat kullanmayı düşünüyorum. Kızlar sırf bu kon. bisikletine haftada her gün 1 saat binerek yarım kilo verebiliyorsunuz. Geçen sene yazın kullandıktan sonra arkadaşım affedersiniz "popomun" küçüldüğünü söyledi. Oldukça kullanışlı yani. Zaten okul başladığında da her gün yokuş yukarı yürüyeceğim için bana büyük bir kazanç sağlayacağını düşünüyorum. Haftaya hedefim 90.5 kilo olmak. Kısa sürede vermek istemiyorum kilolarımı. Sonuçta biz bu kiloları 15 günde almadıysak, 15 günde de veremeyeceğimiz anlamına gelir. Öpüyorum sizi kızlar. Kendinize dikkat edin. :)

Bugün dayanamadım ve bir paket çikolata yedim. Fakat 45 dakika kondisyon bisikleti bindiğim için dengelenmiş olur sanırım. Pişmanım fakat 3 haftadır ilk kez yediğim çikolataydı.

Sevgili yol arkadaşlarım uzun zamandır sesi çıkmayan arkadaşlarımız var umarım iyilerdir , beni soracak olursanız çok mutsuzum çünkü tartıda tekrar 85 i gördüğüm için çok üzüldüm uzun bir süre gerekli tabi kilo vermek için ama 3 günde normal yemek yememe rağmen yani abartmadan 2 kilo almam beni mahvetti açıkcası,ayrıca topiğimiz de gitgide sakinleşiyor bu da beni üzüyor yayladan döndüm ve 85 i görünce bu ara bıraktım d,yeti o kadar emek 3 günde nasıl heba olur çok hızlı değil 3 haftada verdiğim halde geri dönüşü sadece 3 günde oldu. Arkadaşımın düğünü var yazmıştım size o zaman kadar en azından 81 olmak istiyordum biliyorsunuz ama düğün 9 eylülde yani 10 gün civarı birşey kaldı yani olmayacak hedefim.
şimdi kızlar sizden isteğim bana bi çare gösterin çok kötüyüm size ihtiyacım var

3 günde o kiloyu yağ olarak geri alman mümkün değil. Üstelik tartıdaki rakama çok takılmamalısın. Aynada kendini kilo almış gibi görmüyorsan sorun yoktur. Üstelik sonbahar geliyor eminim ki spor yapması yaz sıcağından daha rahat olacaktır. Bu yüzden sonbahar da kilo vermemiz artacaktır diye düşünüyorum. Şu okul açılana kadar ben de 90'ı görmek istiyorum açıkcası.

kizlar bir solukda okudum yazdiklarinizi. ben buralardayim hep sizinleyim sakin yazamadigim icin sizinle olmadigimi dusunmeyin! biliyorsunuz evimizdeki internet baglantisinda sorun vardi, simdi de ay sonuna dogru geldigimiz icin cebimin internet baglantisi git gide azaliyor ve haliyle yavasladi, ondan internete giremiyorum.

gelelim bu aralar nasil olduguma neler yaptigima. hafta sonu misafirlerimle normal yemek yemek bana hic iyi gelmedi kizlar. artik zorlandigimi hissediyorum ki ne guzel alismisti midem az yemege. üstelik kilom sabitlendi ve gram gram gidiyor. evet malesef her iki gunde bir tartilmaya basladim cunki hafta sonu yemek yemis olmam benim moralimi altüst etti ve bu durumu takinti haline getirdim. ondan önce ne güzel gidiyordu kilocuklarim ve önümüzdeki hafta pazartesi 7li rakamlari gormek cok istiyordum ama bu simdilik mümkün degil gibi görünüyor. bu sabah ac karnina tartildigimda 81,80 kiloydum. üc gunde 1,80 kg vermem mümkün degil. oysa ne güzel olurdu. ben bir bucuk ay icinde yaklasik 10 kg vermis olacaktim :'( bende durumlar böyle... spor yapmiyor sadece yürüyüslere cikiyordum. yuruyüslerim git gide daha da azaliyor malesef. suyumu icmeye devam ediyorum. en az 2 litre her gün. sabah kahvaltilarimi sebze ve peynirle gecistiriyorum. öglenleri badem yada ceviz ici. aksamlari ise en son saat 5de yiyorum. aksam ve gece fazla acikmamak icin genelde firinda balik yada haslanmis tavuk.

eski biliyorum canim cok moral bozucu suanki oldugun durum ama lutfen pes etme. bende 4 günde ac kaldigim ve hatta tansiyonumun dusmesine ragmen sadece 200 gr verebildim ama yine vericez! yeterki pes etmeyelim. ne demistik? hedefe dogru adim adim ve bundan sonra lütfen diyetimizi bozmayalim kizlar. en azindan ben bozmamaya karar verdim. eger yine misafirim gelecek olursa sadece bir ögün kaciricam. kendime bir iki gün ödül vermicem kesinlikle.

Ne olursun canım @hayallerleyasiyorum az yemek yeme. Az yemek daha fazla kilo almana sebep olur. Üstüne yağından yakılan şey kasından yakılmaya başlar. En azından adam gibi 3 öğünün olmalı. Sadece ağır şeyler yememeye çalış.

iyi arkadaşlar benimde bu haftaki performans kötü olunca form çayına başladım gece yatmadan bi tane içiyorum içeniniz var mı faydasını gördünüz mü

cass canim gunde 1 ögünde karar kiliyorum ve tek o gün doyana kadar doyasiya yiyorum ve bende bu genelde 5ten önceki ögün oluyor cunki daha önce de yazdigim gibi aksamlari ve geceleri normalde aciken biriyim. her ögün normal yersem kilom gitmezki canim :'( sabah ve öglenleri az yiyerek dengeliyorum kendimce. bakalim sonumuz ne olacak ama benim umudum var. vericem hepimiz vericez! yeni yila incecik giricez kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…