adım adım hedefe eskiyle

Canım yeniden hoşgeldin çoğu bakımdan birbirimize benziyoruz ben de 70 i tartıda gördükten sonra bi baktım 85 sonra 91.91 olunca diyetisyene gittim ve harfiyen her şeye uydum bir buçuk ayda 11 kilo verdim sonra okulu bitirme telaşı yurt şartları derken 5 kilo oldum ben de işsizim ve geçen yıl 11 kiloyu veren ben değilmişim gibi kilo vermek imkansız görünmeye başladı ayrıca evde de çok sıkıntılarım var ve bu beni yemek yemeye zorluyor resmen :) yarın diyetisyene gidip geçen yıl ki gibi kilo vereceğime inandırmaya çalışıyorum kendimi forumda ve çevremde o kadar.çok kilo verme hikayesi duydum ki 40 kilo veren birini bile gördüm biz de yapabiliriz inanıp birbirimize destek olarak ben topiği boşladım biraz ama artık burdayım allahtan bi

Akşamları ekmek yemiyorum. Sabahları 2 dilim ekmek yiyorum. Yumurtanın yanında. Akşam makarna pilav yediğim oluyor fakat yarım tabak yiyorum. Bakalımı haftaya sonuçları. Moralim de cidden bozuk. Sabahçıyken eve birde gelip istediğim her şeyi yapabiliyordum. Şimdi resmen okula gitmek için saati bekliyorum. Üstelik akşamda 7.30 da geliyorum.

Kızlar size kötü bir haberim var bugün diyetisyene gittim ve 88 kiloymuşum evdeki tartı yanlışmış 85 kilo sanarken kendimi 88 çıktım çok moralim bozuldu ama diyete başlıyorum bakalım nasıl olacak

Can saglıgı olsun uzme kendini bak diyetisyene de başladın kolaylıkla verirsin kilolarını biraz motivasyon kendine iyi bak canim

Selam kızlar bende sizinle devam etmek istyorum....Bundan önce çok güzel bir grupla 2 sene önce 86 dan 69 a kadar vermiştim. ..şimdi ise yine aldımmm. Boğazıma hakim olamadım. ..Burası bana iyi geliyor...inşallah bu seferde burdaki arkadaşlarımla bunu başarıcam. ...

tabi canım sen de bizimle ol önceden topikte birbirinizi nasıl motive ettiğinizi neler paylaştığınızı da yazarsan sevinirim bizlere de fikir ve motivasyon olur

ben şuan az yemeye çalışıyorum ama özellikle diyet uyguluyorum diyemem çnümüzdeki hafta güzel bi listeyle başlıcam inşallah

Ben de şu an diyet uyguluyorum denemez. İki öğün yiyorum. Her gün 1 saat yürüyorum. Pazartesi günü bakacağız artık duruma.

ben de bugün başladım bakalım diyetime artık hayırlısı olsun :) pek motivasyonum kalmadı maalesef
Öyle deme. Biz bu yola beraber başladıysak beraber bitireceğiz. Motivasyonunu asla kaybetme. Bu arada yeni bulduğum bir site işine yardımcı olabilir. Model my diet diye bir site var. kilonu boyunu tipini saç rengini falan ayarladıktan sonra zayıfladığındaki kilonu yazıyorsun. Karşına iki tane kız çıkıyor. Biri senin kilolu halin. Diğer zayıfladığında nasıl görüneceğin. Motive edebilir seni. bir dene istiyorsan.

sevgili cass senin bu dahi fikirlerine hayranım canım hemen bakıyorum :)

kızlar 3 gündür diyetisyenimn verdiği diyete uyuyorum yürüyüş de yapıyorum göbeğimin şişliği indi çok mutluyum,sabahları ılık limonlu suyumu içiyorum gün içinde yeşilçay funda biberiye tarçın limon karışımımı da ihmal etmiyorum düzenli tuvalete de çıkmaya başladım bu büyük bir sorundu biliyorsunuz benim için ve artık evde tartılmayacağım için tartı günlerim cuma oldu haberin olsun güzel kızlar :)

canım baktım siteye çok eğlenceli ve motive edici teşekkürler canım sen ne durumdasın moralin nasıl okul nasıl gidiyor

canım baktım siteye çok eğlenceli ve motive edici teşekkürler canım sen ne durumdasın moralin nasıl okul nasıl gidiyor
Okul aynı maalesef. Sabahçı olma ihtimalimiz %1 den azmış. O yüzden alışmaya çalışıyorum. Öğlen iki öğüne devam. Dondurma yiyordum birkaç gündür. Bıraktım onu. Bu haftadan itibaren spora başlayacağım. Geçen hafta regl'im olduğu için hiç kilo vermiş olmayabilirim.

Iyi geceler ben tartildim 400 gr verdim 81.1 oldum yavaş gidiyorum ama katı diyet yapmıyorum canım çekerse yiyorum sonra telafi yapıyorum

Hala 92.5 im. Fakat bu hafta kilo almadığıma dua etmiştim. Reglden dolayı yerimde sayıyorum. Şimdi de boğazım çok kötü durumda. Tuzlu suyla gargara falan yaptım ama şimdi daha da kötü oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…