- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi eskirokfor
-
Üzülme ablacım kararlıyım kararlıyız. belki bir kaç ay belki bir sene sonra buraya before after resimlerimizi koyacağız. Hep o günü bekliyorum. Okulumu da bir şekilde düzene soktum gibi. Bundan sonra sabahları 30 dakika bisiklet gün içersinde dumbell, iki öğün yemek ara öğün olarak tarçınlı yoğurt ve 2 bardak yeşil çay şeklinde gideceğim.kızlar topiğimiz sürünüyor yine sona ermeden bırakacağız diye korkuyorum
yarım kilo yarım kilodur casscimm :) 79 u göreceğiz inşBugün ben de tartıldım. 92 kilo olmuşum. Yarım kilo az belki ama yine de motive ediyor.Artık tarçınlı yoğpurt ve yeşil çay içmeye de başladım.
canım bayramda sakatattan kaçınıp ekmek pilav ve tatlı yemezsek almayız bence :)Herkese iyi akşamlar hanımlarbende bu hafta 700 gr vermişim 80.4 oldum en azindan bayrama kadar 80 leri bitirmek istiyorum bayramda geri kilo alırım ama olsun napalım telafi ederiz artık
canım sorma ya ne internet ne bişey hiç bişey yapamadım size karşı da mahcubum ama döndüm :) diyetisyene gittin canım yarın listemi paylaşırım arada yürüyüş yaptım bolca yeşil çay içtimslm eskirokfor nerelerdin konuyu bıraktın sandık ya ayrıca çok guzel kilo vermişsin tebrikler nasıl verdin ben hala 82 yim
sevindim casscim birlikte kilo vermeniz daha kolay olur ben de iki günlük ara verdim bugün hamur işi falan yedim ama bi anlık zevk için değmezmiş diyorum kilo vermek daha önemli :) kıyafetlerim daha güzel durmaya başladı inşallah hepimiz başaracağızBuradayım canım ablacım. :) Sen gelirsin diye konuyu gözlemliyordum hep. Çok güzel kilo vermişsin. Ben de 93,5 tan 91'e düştüm bugün. Ve bunu da sadece kendime bir kaç yiyeceği yasaklayarak yaptım. Darısı bizim başımıza. Ayrıca sınıftada bir zayıflama olayına girdik. Bütün kilolu kızlar sene sonuna incecik olmaya çalışıyoruz. Başımızdaki arkadaşımda 170 boyunda 50 kilo.Listene bir göz atarım. Uygun gelirse ben de uygulayabilirim. Sonuçta bir haftadır ekmek, çikolata, abur cubur, pirinç pilavı ve makarna yemiyorum. Bu arada kızlar sizce haşlanmış makarna diyet yapan birisi için ağır kaçar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?