- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi eskirokfor
-
Yalnız ablacım normalde bir insan kahvaltı yaptığında acıkmadan 4-5 saat durabilirken ekmek yediğinde acıkma süreni de kısaltmış oluyorsun. Ve diyette en önemli olay Canan Karatay'a göre olay uzun süreler boyunca aç kalmakmış. Bu sayede vücut aç kaldığında yağları yakmaya başlıyormuş. Bu sabah aç karna tartıldım. 93.0 çıktı. Tartıyı ilk aldığım zaman kilom 93.2 ydi. Aradan kortizon alma dönemi geçti. Kilo aldım fakat şimdi en azından en kilolu halimden daha zayıf durumdayım. Kendime hedef olarak ilk 80 kg yu görüyorum. Ardından 70 sonra da 60 olmayı planlıyorum. Bir de hiçbir zaman ara öğün yapma. Çünkü ara öğün yaptığında vücudunun kan şekeri hiç düşmez. Kan şekeri hiç düşmeyince vücut yağdan yakmaz. O yüzden 2 öğün veya 3 öğün yenmesi gerekiyor. Her gün okul çıkışı da şişmanlar grubumuzdakızlar bu diyette alternatifler olduğu için hiç sıkılmadan yapılabilir
süt yarım yağlı,ekmek tam buğday çavdar veya kepek olacak
3 fincan yeşil çay
keten tohumunu ezip süte veya yoğurda karıştırırsanız bağırsakları iyi çalıştırır
casscim ben açıkcası canan karatayın dediklerini pek doğru bulmuyorum bir sürü yazı okudum ekmek vücudumuz için çok önemli tam buğday olması koşuluyla,benim de hedefim 79 u görmekBu arada buna da bir göz atabilirsin. http://woto.com/karatay-menusu
yine de göz atıcam canım saol bu arada yürüyüşe başlamana çok çok sevindimBu arada buna da bir göz atabilirsin. http://woto.com/karatay-menusu
O zaman bu konuda maalesef ikiye ayrılıyoruz.casscim ben açıkcası canan karatayın dediklerini pek doğru bulmuyorum bir sürü yazı okudum ekmek vücudumuz için çok önemli tam buğday olması koşuluyla,benim de hedefim 79 u görmek
casscim ben açıkcası canan karatayın dediklerini pek doğru bulmuyorum bir sürü yazı okudum ekmek vücudumuz için çok önemli tam buğday olması koşuluyla,benim de hedefim 79 u görmek
Öncelikle hoşgeldiniz. Uzun zamandan beri kilo vermeye çalışıyoruz. Araya olaylar hastalıklar falan filan girdiği için kiloları geri aldık. Fakat bu bizi yılmaya yeterli değil. Umarım siz de burada uzun süre bize eşlik edersiniz.Selamlar topiklere goz gezdiriyordum kendimi burda buldum
karatay tam bugday bulursaniz yiyin diyor ama tam bugday diye satilan ekmegin unun eskilerin saglikli tam bugday olmaadigini soyluyor ince bir cizgi bu
Öncelikle hoşgeldiniz. Uzun zamandan beri kilo vermeye çalışıyoruz. Araya olaylar hastalıklar falan filan girdiği için kiloları geri aldık. Fakat bu bizi yılmaya yeterli değil. Umarım siz de burada uzun süre bize eşlik edersiniz.
Hmm komşu ziyareti yani :) Canan Karatay'ın dediği her şey bana o kadar mantıklı geliyor ki. Nedense o kadar kilolu vakit geçirmeme rağmen Canan Karatay'la zayıflayacağıma inanıyorum. Artık eskisi gibi çikolata yemiyorum. Markette her gördüğüme saldırmıyorum. Ve en çok da önemlisi tartıdaki rakam değişmemiş olsa bile kendimi daha dinç ve daha hafif hissediyorum.selamlarr topik gezintisi benimki komşu topiklere bakıyordum kendi başlığım var benim orda takılıyoruz yolunuz düşerse beklerim topiğime ben de karataycıyım bu arada
Hmm komşu ziyareti yani :) Canan Karatay'ın dediği her şey bana o kadar mantıklı geliyor ki. Nedense o kadar kilolu vakit geçirmeme rağmen Canan Karatay'la zayıflayacağıma inanıyorum. Artık eskisi gibi çikolata yemiyorum. Markette her gördüğüme saldırmıyorum. Ve en çok da önemlisi tartıdaki rakam değişmemiş olsa bile kendimi daha dinç ve daha hafif hissediyorum.
Şöyle ki ben Karatay Diyeti'ni şu şekilde uyguluyorum. Yediklerimin hepsi proteinden oluşmuyor. Fakat şekerle ve öğün saatleriyle ilgili dediği şeyleri uyguluyorum. Örneğin dün gün boyu sadece çorba içtim. 2 öğün olarak. Bir fincan türk kahvesi içtim. Birkaç kaşık helva yedim. Bu sabah 92.5 çıktım. Yani diyette en son kaldığım yere geri döndüm. Biliyorum ki verdiğim yağ değildi. Fakat kortizonla aldığım şey zaten ödemdi. Vücuduma şişkinlik yapıyordu. Şişkinliğimi üstümden atabildiğim için mutluyumkızlar önemli olan sağlıklı bir şekilde kilo verebilmemiz yalnız karatay diyeti çok ağır protein içerdiğinden benim çevremde yapan bir kaç kişi rahatsızlandı,ayrıca dediklerinin çoğu diğer doktorlar tarafından kabul görmüyor ama önemli olan sizin seçiminiz tabi
Ablacım eminim ki toplanan suyu çabuk verirsin. Ödemler uzun süre verilmeyince tam anlamıyla kalıcı kiloya dönüşüyor. Ablacım ben zaten Cass'im :) Nickimi değiştirdim. Merak etme ben hep burdayım. Kortizon dönemimden sonra 2.5 kilo vermişim. Bugün regl günüm. Ve ne bulduysam yedim. Tatlılar da dahil olmak üzere. Ama asla pes etmiyoruz. Özellikle bu kız bana motive gücünü veriyor. Çünkü ilk hali aynı benim vücut yapıma benziyor ve zayıfladıkça onun gibi bir vücuda sahip olmayı diliyorum :)Kizlar slm! Uzun süredir forma girmedim cunki moralim oldukca bozuktu. Neden bozuk oldugunu soylememe gerek yok sanirim. Kafama en çok kilolarimi takiyorum. Hafta sonu tartildim ve yediklerime dikkat etmeme ve artik uzun yuruyusler yapmama ragmen dehsete ugradim cunki inanmicaksiniz ama 95 kiloya cikmisim! En son tartildigimda yani bir hafta once hafta sonu 89 küsür kiloydum. Dün doktora gittim ve kan aldirdim. Oda bir seylerin normal gitmedigini buyuk ihtimal vucudumun bir rahatsizliktan dolayi su toplamis olabilecegini soyledi. Kendimi biraz doktorun dedikleriyle teselli etmeye calisiyorum ama o kadar uzgunumki anlatamam. Ben doguma bile gitmeden once 92 kiloydum ve o benim en kilolu halimdi! Tahmin edersinizki diyetimide bozdum uzuntuden ve hafta sonundan beri agzima yine her seyi tikmaya basladim. Sizde durumlar umarim daha iyidir. Kendimi toparlamam lazim! Haftaya kan tahlillerimin sonuclarini alicam. Son yazdiklarinizi okudum. Trickster bende en fazla karatay diyetiyle vermistim ve yine ona devam edicem. Yenisin sanirim. Sana hosgeldin diyorum. Eski canim sanada tekrar merhaba. Moralini yuksek tut. Belki cok fazla kg verememis olabilirsin ama benim gibi en azindan verdigin tum kilolari geri almamissin. Ben 78e kadar dusmustum bir ara. Ve cass kardesimiz vardi bu topikte. O nerelerde? Gozum onuda aradi. Simdilik boyle. Lutfen basaralim artik.
yeniden hoş geldin cnm bence de başaralım artık ben arada aksaklıklar olsa da devam ediyorum şu an yeşil çayım ve 7 otlu çayımı içiyorum pzt tartılıcam diyetisyende sonucu yazarım hemen dewam edelim başaralımKizlar slm! Uzun süredir forma girmedim cunki moralim oldukca bozuktu. Neden bozuk oldugunu soylememe gerek yok sanirim. Kafama en çok kilolarimi takiyorum. Hafta sonu tartildim ve yediklerime dikkat etmeme ve artik uzun yuruyusler yapmama ragmen dehsete ugradim cunki inanmicaksiniz ama 95 kiloya cikmisim! En son tartildigimda yani bir hafta once hafta sonu 89 küsür kiloydum. Dün doktora gittim ve kan aldirdim. Oda bir seylerin normal gitmedigini buyuk ihtimal vucudumun bir rahatsizliktan dolayi su toplamis olabilecegini soyledi. Kendimi biraz doktorun dedikleriyle teselli etmeye calisiyorum ama o kadar uzgunumki anlatamam. Ben doguma bile gitmeden once 92 kiloydum ve o benim en kilolu halimdi! Tahmin edersinizki diyetimide bozdum uzuntuden ve hafta sonundan beri agzima yine her seyi tikmaya basladim. Sizde durumlar umarim daha iyidir. Kendimi toparlamam lazim! Haftaya kan tahlillerimin sonuclarini alicam. Son yazdiklarinizi okudum. Trickster bende en fazla karatay diyetiyle vermistim ve yine ona devam edicem. Yenisin sanirim. Sana hosgeldin diyorum. Eski canim sanada tekrar merhaba. Moralini yuksek tut. Belki cok fazla kg verememis olabilirsin ama benim gibi en azindan verdigin tum kilolari geri almamissin. Ben 78e kadar dusmustum bir ara. Ve cass kardesimiz vardi bu topikte. O nerelerde? Gozum onuda aradi. Simdilik boyle. Lutfen basaralim artik.
Ben tam anlamıyla before-after fotoğraflarımızı paylaşacağımız günü bekliyorum. Hepimiz fıstık gibi olucaz. Seneye üniversiteye başlıyorum. Üniversitede tombul birisi olmak istemiyorum.yeniden hoş geldin cnm bence de başaralım artık ben arada aksaklıklar olsa da devam ediyorum şu an yeşil çayım ve 7 otlu çayımı içiyorum pzt tartılıcam diyetisyende sonucu yazarım hemen dewam edelim başaralım
başarıcaz inşallah canım :)Ben tam anlamıyla before-after fotoğraflarımızı paylaşacağımız günü bekliyorum. Hepimiz fıstık gibi olucaz. Seneye üniversiteye başlıyorum. Üniversitede tombul birisi olmak istemiyorum.
Bugün kahvaltıda yumurta, peynir, iki dilim çavdarlı ekmek yedim. Şimdi metroya gittik. Orada Ankara gazozu gördüm. Bir deneyeyim diye ondan içtim. Muzlu bir tadı varmışbaşarıcaz inşallah canım :)
ben bugün kahvaltıda biraz bozdum ama sonrasında dikkat ettim yarın yeni bir gün yeni bir diyete günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?