ilk etapta olmak istediğin 79 değil 99 olmalı her üçlü hanelerde olan kilolu insanların hedefi 99dur çünkü seninde öyle olmalı tatlım sonrada 89-79-69 diye gider bu sayılar :) kilo fazla bu aslında senin açından bir yandan çok iyi bence çünkü kalori hakkın çok bu demektirki çok hızlı gidecek kilolar ilk başta bu da seni çok motive edersakın kilom çok deyipte kendini aç bırakmaya kalkma bu süreçte sağlığın en önemli şey olmalı hem ben inanıyorum vereceksin ilk adımı atmışsın ilk adım zordur bende destekçinim bundan böyle günlüğünü takipteyim el ele verelim kiloları gönderelim
ben ben ben :) birbirimize destek olalım :))merhabalar
24 yasinda bir obezim yarin diyete baslicam, baslik hazirda dursun.
yolculugum sirasinda bana destek olacak arkadaslara simdiden tesekkurler
ben ben ben :) birbirimize destek olalım :))
bende 24 yaşındayım :) 86 87 kiloydum.73 kiloya kadar düstüm ama tatilde 2 kilo aldımhosgeldin canım :) tabiki olalım
bende 24 yaşındayım :) 86 87 kiloydum.73 kiloya kadar düstüm ama tatilde 2 kilo aldımdikkat etmeye başlamam lazım tekrardan ama tatilde ailenin yanında çok zor oluyo
dimi aç kalarak sanki çok verince bir işe yarıyor gibi görünüyor ama sonrası sıkıntılı oluyor kendimden biliyorum elim ayağım titriyor kızcok tesekkür ederim ac kalmıyorum kalmak da istemem sonrasında cok yiyorum cünkü
aslında cok doğru ulaaşılabilir ve kısa hedefler koymak daha motive edici olur tamam ilk hedefim 99
2000 kalorilik diyetle basladım kiloma en uygunu uymus zamanla hem aldığım kalori hemde kilolarım düşer inşallah :)
ne kadar guzel vermissin nasil bi diyet yapmistin canim
aslında sıkı bi diyet yapmadım. akşamları erken yemek yedim 6 dan sonra sadece su içtim. abur cubur yemedim ve ekmeği sadece kahvaltıda yedim. bu arada insülin direncim var onun için ilaç kullanıyorum..eğer tahlil yaptırmadıysan tahlil yaptırmanı tavsiye ederim çünkü insülin direncin varsa aç bile kalsan kilo veremiyosun
dimi aç kalarak sanki çok verince bir işe yarıyor gibi görünüyor ama sonrası sıkıntılı oluyor kendimden biliyorum elim ayağım titriyor kız99a doğru yolculuk başladı o halde 2li hanelere bir geç gerisi su gibi gelecek
Tarcinli sut ic iyi gelir :) yarin tarti yuzunu guldurur insallahbu aksam cok fazla yemek yiyesim var tokum aslinda ama biseyler yemek istiyorum biraz bu hissi bastirsin diye limonlu yesilcay ictim yarin tartilcagimi dusunerek yememeye calisiyorum
Tarcinli sut ic iyi gelir :) yarin tarti yuzunu guldurur insallah
Tartiya nasil cikiyorsun tok mu? Tartiya ac sabah wc sonrasi mumkunse kiyafetsiz cikacaksin canim mumkun degilse hafif bir kiyafet sececeksin hep onla cikacaksin :) ayrica ilk hafta odemde gider bu yuzden verilen kilo coktur kilo verimin henuz durmaz cok erken rahat ol stres yapma giden azicikta olsa mutlu ol cunku hedefine yaklasmanda sana yardimci olacak az az derken dag olur obakalim guldurur mu acaba iki hafta once arkadasim evinde banyoda tarti gorunce cikmis 107.8 i gormustum inanamadim indim bidaha ciktim bidaha indim bi daha ciktim bi hafta kendime gelemedim, gecen hafta diyet yapmaya karar verip tartiya ciktigimda 104.6ydim ne kadar uzulduysem bi anda dusmusum simdi gecen hafta o kadar fazla verdigim icin bu hafta verememisimdir belki diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?