Adim Adim Hedefe

aksam 2 koca kase ayran corbası içtim ve cok doydugum için baska yemek yemedim

Ara olarak 1 de muz yedim

2 bardak yeşil cay içtim ve 8 bardak su içtim :)

sabah
1 altin ekmek peynir domates

ara
1 fincan kahve

ogle
kiymali su boregi portakal suyu

aksam
1 buyuk kase ayran corbasi haslanmis tavuk 1 dilim ekmek

ara
1 elma

bugunlukte boyle, salata yememisim bunu farkettim henuz yesilcay icmedim aksama dogru icicem

Yasemin Soysalın kitabını bitirdim hatırlamak isteyeceğim yerlerin resimi cektim sayfamda bulunsun arada bakarım . Kitap abartıldığı kadar etkili ya da harika değil ortalama bilgiler veriyor diyet yapan herkesin bildiği tarzdan şeyler diyebilirim yine de kitaptan öğrendiğim ve kendime kattığım iki şey oldu. Birincisi zayıf halimi hayal etmek -ki bunu sıkca yapardım zaten meğer bilimsel bir yanı ve katkısı da varmıs-, ikincisi kendime ödül olarak kilo aldıracağını düşünceğim seyleri vermemem. Bu ödül öğünleri hatta ödül günleri nerdeyse hemen hemen hepimizin diyetinde vardır hatta diyetisyenlerimiz de verir. Ama kitap diyor ki eğer çikolata bir ödülse çikolata yemediğimiz diyetimiz bir cezadır bilincaltımız cezalandırıldığımızı düşündüğü için o psikoloji ile hiç bir seyden zevk almaz ve mutsuz oluruz tıpkı bir ceza aldığımızda olduğu gibi. O yüzden bana zarar vereceğini ya da kilo aldırabilceğini düşündüğüm bir seyi ödül olarak koymak yerine beni mutlu eden baska ödüller koymayı planlıyorum mesela bir beden daha küçük pantalon gibi.

Ben diyet yaparken keyif almak istiyorum , kendime işkence ederek aç bırakarak mutsuz aksi ve sinirli olarak günlerimi gecirmek istemiyorum Kendim için iyi bir sey yaptığımın farkındayım ve bunların hepsi hayalimdeki zayıf sağlıklı mutlu günler için o yüzden su an doğru yolda olduğumu biliyorum. Şimdi kahvemi yaptım Metin Özatanın kitaplarını okumaya baslıcam

Görüşmek üzere :)

sabah
1 altın ekmek peynir 3 zzeytin 1 bardak süt

ara
1 fincan kahve 1 avuc fındık/badem

öğlen
tavuk salata 1 bardak ayran 1 dilim tam bugday ekmeği

ara
tarcınlı elma 1 cay bardağı süt

aksam
menemen 1 dilim tam bugday ekmeği 1 bardak ayran

ara
limonlu yesilcay

Metin Özata nın gi diyeti kitabını yarıladım gercekten çok çok iyi bir kitap cok sade bir dille kilo nasıl verilir anlatılmıs içerisinde 2000 kalorilik gi diyeti listesi de var listeyi yarın eklicem ve ona yakın olarak devam etmeye calısıcam :)

sabah
2 dilim lor peynirli börek 1 bardak süt

ara-yok

öğlen
1 tabak kabak yemeği bir bardak ayran

ara
1 fincan kahve 1 avuc badem

aksam
1 tabak kabak yemeği salata

ara
1 tarcınlı elma

1 fincan yeşilçay ve 8 bardak su da içildi .

dunki menum

sabah
1 haslanmis yumurta dereotu nane domates 1 dilim tam tahilli ekmek peynir

ara
1 bardak limonlu tarcinli yesil cay 1 avuc findik

ogle
salata 1 tabak kabak yemegi 1 bardak ayran 1 dilim ekmek

ara
1 ayva

aksam
1 kirmizi 1 yesil biber dolmasi eksili kusbasili 1 bardak ayran

dolma fazla geldi aksam ara ogunu yapmicam sade soda icerim

ekmekler az :) kilon az değil bu yüzden ekmek konusunda cimri oluşun hoş değil dünkü menüde akşam yemeğinde çok olan birşey göremedim ben ara yapmalıydın yanlış olmuş senin günde 4-5 dilim ekmek yemen lazım

dolmada pirinc oldugu icin daha fazla karbonhidrata gerek duymadim. ekmek dilimleri kocamn sanirim 1 tanesi 2 dilim eder

dolmada pirinc oldugu icin daha fazla karbonhidrata gerek duymadim. ekmek dilimleri kocamn sanirim 1 tanesi 2 dilim eder
yok kız akşamı kastetmedim ben ekmek için tabii dolmanın makarnanın mantının bu tarz şeylerin yanında olmaz iyi yapmışsın yememekle :) yuvarlak ekmek mi kullanıyorsun sen?

ekmek yemeyi cok sevmem makarna ve pilav sevmem ve cok nadir yerim cayima da hic seker atmam ben nasil 100 kiloyu gectim yarabbim derken cevap veriyorum deli gibi paket urun abur cubur hamur isi tatli ve fast food yerim yerdim yani :) ahh ahh :)

sabah
1 salanmis yumurrta domates nane dereotu maydonoz suzme beynir 1 dilim tam bugday

ara_yok

ogle
2 kusbasili biber dolmasi 1 kase yogur 1 dilim ekmek

ara
1 fincan tarcinli limonlu yesilcay 3 ceviz

aksam
bi kocaman kase salata ayran 1 bardak tam tahilli ekmek

ara
tarcinli elma 1 cay bardagi sut

bugunude kapattim yarin tartiliyorum bundan sonra cumalari tartilcam cuma yarisina katildigim icin hakkimizda hayirlisi :)

gunaydinn

2. hafta bitti ve ben 4 kiloya veda ettim tarti yine yuzumu guldurdu :) ilk haftalarda fazla gidecegini biliyordum ama bu kadar verebilcegimi dusunmemistim cuma gunune hedefim olan 99 u gormek istiyorum sonrasinda hafta da 1 kilo vermek hedefim ben ayni diyete devam edicem tabi daha fazla kilo verirsem mutlu olurum :)

sabah
domates dereotu maydanoz beyaz leynir 1 dilim tambugday ekmegi 1 bardak cay sekersiz

ara_yok

oglen
3 biber dolmasi 2 kasik yogurt

ara
1 fincan sutlu kahve 3 ceviz

aksam
1 kase domates corbasi 2 kasik kabak yemegi 2 kasik yogurt salata 1 dilim kepek ekmegi

ara
1 tarcinli elma 1 cay bardagi sut (olacak henuz yemedim)

1 fincan tarcinli limonlu yesilcay icildi.

1 fincan 50 kaloriymiş tatlı kuşum senin için baktım seçim senin şu an :) bu arada bu yediklerin 2000 kalorimi şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…